پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

کد خبر : 111864

 
تسویه مطالبات بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه سلامت همدان
تاریخ خبر : 1399-06-27
     
 
 
     
متن خبر :


 مطالبات امسال داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و مراکز پاراکلینیکی تا پایان خردادماه تسویه شده است، این خبری است که به‌تازگی از سوی بیمه سلامت اطلاع‌رسانی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: سال گذشته از مجموع اعتبارات مصوب دولت، ۲۲ درصد به سازمان بیمه سلامت تخصیص داده نشده است که این موضوع آثار منفی در پرداخت مطالبات مؤسسات ارائه‌دهندگان خدمات درمانی در سال ۹۸ داشته است.
به گزارش فارس، سعید فرجی در حاشیه مراسم رزمایش سایبری بیمه سلامت ایران در جمع خبرنگاران به آخرین اعتبارات تخصیص داده شده به بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: سال گذشته از مجموع اعتبارات مصوب دولت، ۲۲ درصد به سازمان بیمه سلامت تخصیص داده نشده است که این موضوع آثار منفی در پرداخت مطالبات مؤسسات ارائه‌دهندگان خدمات درمانی در سال ۹۸ داشته است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: مجموع بدهی بیمه سلامت در سال ۹۸ به بیمارستان‌های دانشگاهی حدود 3 ماه است که مطالبات داروخانه‌ها تا پایان بهمن‌ماه پرداخت شده و تمام مطالبات پزشکان، دندانپزشکان، مراکزپاراکلینیک و بیمارستان‌های غیردانشگاهی تسویه شده است.
فرجی یادآور شد: همچنین با اقداماتی که در مدیریت هزینه از سال ۹۷ صورت گرفت، هزینه بستری‌ها در این سال نسبت به سال ۹۶، ۸ درصد کاهش پیدا کرده و ما توانسته‌ایم زیان انباشته سال‌های گذشته را ۵۰ درصد کاهش دهیم. وی عنوان کرد: بودجه مصوب هیأت دولت برای امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون می‌بایست ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بابت 3 ماه از محل یارانه‌ها تأمین می‌شد اما تنها ۲ هزار ۸۷۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه درحال‌حاضر صد درصد مطالبات فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال و ۷۰ درصد مطالبات خردادماه مراکز دولتی دانشگاهی پرداخت شده است، گفت: در بخش غیردولتی دانشگاهی مطالبات داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و پاراکلینیک‌ها تا پایان خردادماه تسویه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان خاطرنشان کرد: تمام نسخ الکترونیک استان همدان که توسط پزشکان تجویز شده تا مردادماه امسال پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات این سازمان در وضعیت ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان بیمه سلامت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، پوشش بیمه‌ای افراد بدون پوشش بیمه روی تخت بیمارستان بود.
وی افزود: این در الی است که در شرایط عادی بیمه شدن روی تخت بیمارستان انجام نمی‌شود و افراد برای ارزیابی وسع و پوشش بیمه‌ای باید دوره انتظار را بگذرانند.
فرجی با بیان اینکه براساس مقررات، ارزیابی وسع توسط وزارت رفاه حداقل یک ماه طول می‌کشد اما در دوران شیوع ویروس کرونا این بازه زمانی با تعامل انجام شده بین سازمان بیمه سلامت و وزارت رفاه به یک روز کاهش پیدا کرد، گفت: در دوران شیوع کرونا در کشور برخی راهنماهای بالینی مرتبط با خدمات تشخیصی برداشته شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.