1403-02-031403-02-13bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

کد خبر : 126811

 
مدیرعامل آب منطقه‌ای استان:

فاز نخست آبرسانی به همدان افتتاح شد
تاریخ خبر : 1401-07-04
نویسنده : غزل اسلامی
     
 
 
     
متن خبر :


■ با این اقدام 280 لیتر درثانیه آب از چاه‌ها به شبکه تزریق می‌شود

با افتتاح فاز نخست طرح آبرسانی به همدان 280 لیتر در ثانیه آب از چاه‌های دشت همدان- بهار به مخزن سد آبشینه و از آنجا به تصفیه‌خانه شهید بهشتی منتقل می‌شود. با افتتاح این طرح بخشی از مشکل آب در شرق همدان حل شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان در این‌باره گفت: عملیات اجرایی خط بای پس (گذرگاه فرعی) آبرسانی به همدان به طول 8/16 کیلومتر با موفقیت آزمایش روزشنبه با حضور استاندار و جمعی از مسئولان همدان بهره‌برداری شد.

محمد ضروری با اشاره به اینکه خط گذرگاه فرعی (بای پس) طرح آبرسانی همدان به سرعت طراحی و اجرا شد، افزود: عملیات اجرایی این طرح به طول 8/16 کیلومتر از یک ماه پیش آغاز و با تلاش مجموعه‌ای متحد بهره‌برداری شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح یکی از ابتکارات مهندسان شرکت آب منطقه‌ای استان همدان است، گفت: با توجه به شرایط بحرانی آب در شهر همدان، این طرح به صورت اضطراری طراحی، اجرا و آماده بهره‌برداری شد تا هر چه سریع‌تر مشکلات آب شهر همدان برطرف شود.

ضروری با اشاره به اینکه این خط توانایی انتقال آب به ظرفیت ۹۲۵ لیتر در ثانیه را دارد، بیان کرد: با بهره‌برداری از این خط اکنون ۲۸۰ لیتر در ثانیه آب از طریق چاه‌های دشت همدان-بهار به مخزن سد آبشینه و از آنجا به تصفیه‌خانه شهید بهشتی منتقل می‌شود.

وی افزود: با بهره‌برداری از فاز نخست طرح آبرسانی بلند مدت به همدان، حجم انتقال آب از طریق این خط به بالاترین مقدار خود می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به ویژگی‌های این طرح گفت: با توجه به زمان‌بر بودن ساخت تصفیه‌خانه طرح آبرسانی بلند مدت به همدان، آب سد تالوار از طریق خط بای پس به مخزن سد آبشینه و پس از آن به تصفیه‌خانه شهید بهشتی منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: تا زمان بهر‌برداری از فاز دوم طرح آبرسانی به همدان و تکمیل تصفیه‌خانه مهاجران، آب سد تالوار از طریق تصفیه‌خانه شهید بهشتی با ظرفیت تصفیه ۶۰۰ لیتر درثانیه، وارد شبکه آبرسانی شهر همدان می‌شود.

ضروری با بیان اینکه از دیگر ویژگی‌های خط بای‌پس می‌توان به تعادل‌بخشی شبکه آبرسانی شهر همدان اشاره کرد، گفت: شهر همدان دارای ۲ ناحیه آبرسانی مجزا است که با بهره‌برداری از خط بای پس تعادل بین این ۲ ناحیه برقرار می‌شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر نیروهای شرکت آب منطقه‌ای همدان در چند جبهه کاری و نقاط مختلف به صورت شبانه‌روزی مشغول به فعالیت هستند و تلاش می‌کنیم هرچه زودتر مشکل آب همدان برطرف شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه دولت سیزدهم و وزارت نیرو نگاه ویژه‌ای به حل مشکلات آبرسانی همدان دارد و اعتبارات بسیار مناسبی را به آن اختصاص داده است، گفت: اجرای این طرح عمرانی در کوتاه ترین زمان ممکن، رکورد جدیدی را در اجرای طرح‌های آبرسانی وزارت نیرو به ثبت رساند و نقطه عطفی در حل مشکل آبرسانی همدان بود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.