1403-02-071403-02-17bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

کد خبر : 83026

 
مديرعامل شركت هوبره:

بانك‌ها فرصت بهره‌وري را نمي‌دهند
تاریخ خبر : 1396-08-11
     
 
 
     
متن خبر :

 نمايشگاه توانمندي‌هاي صنايع كوچك و متوسط فرصتي است تا واحدهاي توليدي در اين جمع بتوانند علاوه بر به نمايش گذاشتن محصولات خود، مشكلات پيش روي را نيز مطرح نمايند.
شركت هوبره تويسركان، توليدكننده انواع محصولات سالم غذايي است كه با حضور در اين نمايشگاه حداقل 19 محصول فراوري شده كشاورزان استان همدان را به نمايشگاه آورده است.
چيپس سيب، شايد كمتر كسي با اين فراورده آشنا باشد اما وقتي مديرعامل شركت نمونه‌اي از آن را به غرفه چاپخانه پيام‌رسانه آورد و تعارفي به ما كرد كه آن را امتحان كنيم، متوجه اين طعم جديد از يك محصول مفيد و مغذي به جاي چيپس‌هاي مضر صنعتي شديم.
چيپس سيب محصولي است طبيعي بدون مواد نگهدارند داراي 235 كيلوكالري انرژي انواع ويتامين A و ، بدون چربي و با يك ميلي‌گرم آهن و 65 گرم قند در 50 گرم از اين محصول.
علاوه بر اين، اين شركت قادر است آلبالو، توت، زردآلو و... را نيز به صورت بسته‌بندي شده توليد وعرضه كند تا روزانه ما آن را در كيف مدرسه كودكان خود قرار دهيم. البته اين محصول داراي چنان ويژگي‌هايي است كه برخلاف ساير محصولات مي‌توان به كودكان يك تا 3 سال نيز داد. توليد انواع سبزيجات بسته‌بندي نيز ديگر موفقيت اين مجموعه است كه نمونه‌هايي از آن در نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته است. با وجود اينكه اين شركت توليدي كمك‌حال كشاورزي استان بوده و به نوعي در فراوري محصولات توليدي به جاي خام‌فروشي آن و نيز رونق اقتصاد و اشتغال استان سهيم خواهد بود، اما مديرعامل آن گلايه‌هايي از سال‌هاي فعاليت در اين حوزه دارد.
به گفته جعفر آينه، برداشت انواع محصولات در استان به دليل اشباع بازار فروش و نيز برداشت سيب‌زميني در نهاوند به دليل قرار گرفتن در يك منطقه سردسير به يك معضل تبديل شده بود كه با ايجاد اين شركت توانستيم بخشي از مشكلات كشاورزان زحمتكش را مديريت كنيم. وي افزود: براي آغاز به كار اين كارخانه 9 ميليارد سرمايه‌گذاري اوليه داشتيم اما متأسفانه قبل از رسيدن به توليد و بهره‌وري، سررسيد اقساط بانكي فرا رسيد و بانك‌ها نيز اجرايي صادر كردند كه صندوق ضمانت آن را اجرايي كرد. آينه با بيان اينكه صندوق ضمانت به جاي حمايت از واحدهاي توليدي همانند «شرخر» عمل مي‌كند، بيان كرد: به نظر مي‌رسد اين صندوق با بانك دادوستد دارد؛ چراكه بيشتر طرف بانك‌ها را دارد.
مديرعامل شركت هوبره درخواست كرد كه حداقل 2 هفته يكبار كارگروهي فقط با حضور شركت‌ها و كارخانجات توليدي تشكيل و مشكلات آنها بررسي شود تا چنين سرگرداني براي سرمايه‌گذاران پيش نيايد.
وي همچنين بيان كرد: زميني را براي اين شركت خريداري كردم كه متأسفانه بعدها گفته شد زمين موقوفه است. آيا اين شكل برخورد با سرمايه‌گذار درست است؟
آينه در پايان خواستار حل مشكلات شد و از بانك‌ها خواست تا به سرمايه‌گذاران فرصت رسيدن به بهره و سود را بدهند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.