پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 16 ارديبهشت 1403

کد خبر : 64856

 
برای حضور در بازار صادرات باید به سمت تولید صنایع دستی لوکس حرکت کنیم
تاریخ خبر : 1394-08-10
     
 
 
     
متن خبر :

برای حضور در بازار صادرات صنایع دستی باید به سمت تولید صنایع دستی لوکس و خاص حرکت کنیم. به گزارش میراث آریا مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با صادرکنندگان و تولیدکنندگان صنایع دستی از سراسر کشور با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری، تلاش جدی دولت تدبیر و امید، اراده ویژه رئیس جمهوری و تبحر و درایت تیم مذاکره کننده کشورمان در دستیابی به توافق وین، گفت: امیدواریم که در فضای پساتحریم در همه حوزه‌ها شاهد گشایش و پیشرفت کشورمان باشیم.
معاون رئیس جمهوری در ادامه با تأکید بر اینکه مشکل اصلی صنایع دستی، بازرگانی و فروش است، افزود: تلاش و تمرکز جدی ما در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از موضع نقش حاکمیتی، اصلاح مقررات و تسهیل امور است.
سلطانی‌فر با اشاره به اینکه، احصاء مشکلات و موانع موجود در حوزه صادرات صنایع دستی و اصلاحاتی که در این زمینه باید صورت گیرد می‌تواند راهگشای مسائل باشد، تصریح کرد: در 3 ماه گذشته، سه آیین نامه در حوزه گردشگری با تصویب در کمیسیون‌های دولت، به‌روز شد و بسیاری از موانع موجود در صنعت گردشگری را برطرف کرد، این امکان برای حوزه صنایع دستی هم فراهم است و می‌توان از این ظرفیت برای اصلاح قوانین و تسهیلات استفاده کرد.
وی همچنین تأمین منابع بانکی برای فعالان عرصه صنایع دستی را از دیگر برنامه‌های این سازمان دانست و افزود: مباحث فروش، بازاریابی و تبلیغات به ویژه استفاده از روش‌های نوین باید بیش از پیش در حوزه صنایع دستی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه این نشست با اشاره به اینکه لوکس بودن صنایع دستی کشورمان موجب متمایز شدن این آثار با صنایع دستی کشورهای دیگر از جمله چین است، یادآور شد: برای حضور در بازار صادرات صنایع دستی باید به سمت تولید صنایع دستی لوکس و خاص حرکت کنیم، کالای صنایع دستی ارزش افزوده بسیار بالایی دارد و در اشتغال هم بسیار مؤثر است، این آثار همان‌طور که در داخل کشور اهمیت دارد و مورد توجه قرار می‌گیرد در خارج از ایران هم علاقمندان بسیاری دارد.
سلطانی فر همچنین با تأکید بر اینکه اقتصاد هنر و فرهنگ باید فعال شود، افزود: برگزاری نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع دستی در همه شهرها باید در دستور کار قرار گیرد و علاوه بر برگزاری نمایشگاههای فصلی و رویدادی، ایجاد بازارچه‌های دایمی در هر استان از دیگر موضوعاتی است که حوزه صنایع دستی به آن نیاز دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.