1403-02-011403-02-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 11 ارديبهشت 1403

کد خبر : 48287

 
علی لاریجانی در گفت‌و‌گو با العالم

ایران به مقاومت، فناوری تولید سلاح داد
تاریخ خبر : 1393-05-04
     
 
 
     
متن خبر :

همدان‌پیام: مقاومت فلسطین سال‌هاست که دیگر با سنگ نمی‌جنگد. اما هنوز هم ارزش سنگ‌ها در قدرتمندشدنشان پیداست. سنگ‌های انتفاضه اگر چه مانع بزرگی برای رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی نبود اما روح مبارزه را قوت می‌بخشید تا امروز به جایی برسد که تلایو و حیفا از دست راکت‌های مقاومت روزگار نداشته باشند هر چند که هنوز این سلاح کلوخی مقابل سنگ است. ایران از ابتدای انقلاب با مدنظر قرار دادن آرمان آزادی فلسطین در پی عملیاتی کردن این آرمان با حمایت‌های مادی و معنوی از پیکار جویان فلسطینی برآمد به نحوی که امروز بخشی از دستیافته‌های مبارزان با انتقال دانش ساخت سلاح‌ها و چگونگی مبارزه از ایران بوده است.
نمود شکوفایی انتقال این دانش نیز در جنگ 8 روزه رژیم صهیونیستی بر ضد غزه در سال 91 بود که برای نخستین‌بار هزار راکت به سرزمین‌های اشغالی اصابت کرد که اتفاقی بی‌سابقه بود و احساس خطری برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌آمد.
حالا در دور تازه حملات سفاکانه این رژیم علیه غزه حماس بازهم از راکت‌ها و سلاح‌هایی بهره گرفته که عصبانیت رژیم صهیونیستی را برانگیخته است. در همان زمان جنگ 8 روزه و اکنون شبکه رسانه‌ای غرب این شائبه را انتشار داده‌اند که این ایران بوده که سلاح به غزه داده است اما این ادعا همواره از سوی مقامات کشورمان رد شده است.
علی لاریجانی، رئیس مجلس و عضو شورایعالی امنیت ملی در این رابطه گفته است:‌ ایران در گذشته نیاز مقاومت فلسطین به فناوری تولید سلاح را برطرف کرده است.
وی که با العالم گفت‌وگو کرده درباره اين ادعا كه موشك‌هاي مقاومت ساخت ايران است، گفت: فلسطين يك سري نيازهاي واقعي دارد و گاهي هم اجلاس‌هايي كه در سطح جهاني تشكيل مي‌شود درباره چيزهايي صحبت مي‌كنند كه ربطي به وضع فعلي فلسطين ندارد.
لاريجاني گفت: ما در اينكه بايد به مردم غزه همه گونه كمك كنيم ترديدي نداريم؛ الان مبارزان غزه از توانمندي خوبي برخوردارند و سلاح مورد نياز خود را تأمين مي‌كنند البته آنها زماني نيازمند تكنولوژي توليد سلاح بودند كه ما اين تكنولوژي را به آنها داديم.
وی با اشاره به اینکه كشورهاي عربي و اسلامي هم سلاح دارند و هم امكانات مادي بسيار غني مانند نفت و گاز، اما هيچ كمكي به فلسطین نمی‌کنند، بر وظیفه اسلامی برای کمک‌رسانی به مردم فلسطین و تلاش و کوشش مجلس شورای اسلامی در این جهت تأکید کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این فرمایش امام خمینی(ره) که" اگر مسلمانان دنيا هركدام يك سطل آب بريزند، اسرائيل را آب مي برد"، بیان کرد: اين سخن تمثيلي است از اينكه مسلمان‌ها همه توان خود را به ميدان نمي‌آورند و حاشيه‌پردازي‌هاي بيهوده مي‌كنند؛ اما بايد به نياز واقعي مردم فلسطين دقت شود كه همان دفاع از خويش است و براي آنها شرايطي فراهم شود كه موقع هجوم صهيونيست‌ها اجازه ندهند كه انواع سلاح‌ها را بر روی آنها آزمايش كنند؛ پس آنها نياز به سلاح و امکانات مادی دارند تا بتوانند با آن زندگي كنند.
لاریجانی در بخش دیگری از این گفت‌‌و‌گو اقدام ارتش رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و مدارس شهر غزه را مصداق جنایت جنگی دانست و تأکید کرد.
وی همچنین اقدام ارتش رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و مدارس شهر غزه را مصداق جنایت جنگی دانست.
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، بیان کرد: اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی براینکه به دلیل حضور نیروهای رزمنده در بیمارستان‌ها و مدارس غزه این مکان‌ها را بمباران می‌کنیم، خود مصداق جنایت جنگی است؛ زیرا آنها پذیرفته‌اند که بیمارستان‌ها و مدارس غزه را بمباران می‌کنند؛ حالا اینکه آیا از این اماکن استفاده نظامی می‌شده، باید در مرحله بعد ثابت شود.
رئیس مجلس شورای اسلامي سخنان مقام‌های رژیم صهیونیستی مانند نتانیاهو درباره جنایت‌های این رژیم و تکرار آن توسط وزارت خارجه آمریکا را بسیار عجیب دانست که تاحدی ماهیت کار، جنایت‌ها و اهداف آنان را نشان می‌دهد.
وی با اشاره به اعتراف صهیونیست‌ها به جنایت‌هایشان افزود: کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل هم قبول کرده به دلیل بمباران‌های ارتش رژیم اشغالگر در غزه، صهیونیست‌ها در آن منطقه جنایت‌های جنگی مرتکب شده‌اند، که این خود موضوع بسیار مهمی است؛ پس رژیمی در منطقه ما هست که هر از چند گاهی انواع سلاح‌های متعارف و غیرمتعارف را علیه مردم در مناطق مسکونی تجربه می‌کند، صدها شهید و مجروح بر جای می‌گذارد و بعد خود اعتراف می‌کند که بیمارستان‌ها و مدارس را بمباران می‌کند؛ این موضوع باید برای کشورهای مختلف در صحنه بین‌المللی مورد توجه قرارگیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: کمک چند صد میلیون دلاری واشنگتن به صهیونیست‌ها، نشانگر آن است که آمریکا برای یک رژیم جنایت کار جنگی جایزه تعیین می‌کند و در برابر جنایت بیشتر، پول افزون‌تری پرداخت می‌کند.
وي در ادامه از مصر خواست برای بازگشایی گذرگاه رفح و کمک‌رسانی به مردم غزه اقدام کند. رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره شايعه حضور نيروهاي ايراني در عراق و مبارزه با تروریست‌های داعش و این ادعا که تعدادی از نیروهای ایرانی در آنجا اسیر شده‌اند، افزود : اگر آنها (تروریست‌های داعش) نيروي ايراني اسير كرده بودند تصاوير آن را به نمايش مي‌گذاشتند پس اين يك ادعا بيشتر نيست؛ من الان نمي‌خواهم به ريشه اين نابساماني اشاره كنم و اختلافاتي كه منجر به وضعيت كنوني شده را بازگو كنم اما عراق الان نياز به نيرو ندارد بلكه به ساماندهي مديريت در برابر حمله‌اي كه به اركان‌هاي آن شده، نياز دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.