دستاورد موفق شهرداری در شناساندن صنایعدستی
ملایر- سحر یوسفی- خبرنگار همدانپیام: ملایر با توجه به ظرفیتهایی که دارد میتواند به عنوان یک جزیره ارتباطی با کشورهای اوراسیا عمل کند و باید تلاش کنیم ارتباط فرهنگی ما با این کشورها منجر به ارتباط اقتصادی شود.
شهردار ملایر با بیان این مطلب اظهار کرد: هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته، بزرگترین رویداد گردشگری کشور در سال ۱۴۰۲ است که شهرداریها، هتلها، شرکتها و تمام افرادی که در حوزه گردشگری فعالیت میکنند از ۲۳ تا ۲۶ بهمن در این نمایشگاه شرکت کردند و از معدود نمایشگاههایی است که تمام سالنهای آن با ازدحام و حضور بازدیدکنندگان مواجه شد.
مجید فرجی گفت: شهرداری ملایر با غرفهایی در حدود ۱۵۰ مترمربع و در قالب استان همدان و کرمان در سالن ۲۷ این نمایشگاه حضور داشت.
وی بیان کرد: با توجه به نشانهای جهانی مبلمان منبت و انگور و نشانهای ملی مرواربافی داویجان و کلوچه گوراب توانستیم در این نمایشگاه خوشبدرخشیم و با ارائه برنامههای متنوع همچون برگزاری ورکشاپ و اجرای زنده مرواربافی، منبت، پیکرتراشی بر روی چوب، ارائه سوغاتیهای ملایر در قالب بستهبندیهای کوچک به بازدیدکنندگان ،ارائه فرصتهای سرمایهگذاری ملایر، کتاب الکترونیک گردشگری و ... سبب ایجاد جذابیت و جذب بازدیدکنندگان شده بود به طوری که مسئولان کشوری به محض ورود به سالن از غرفه ملایر بازدید میکردند.
فرجی گفت: بسیاری از مسئولان کشوری از جمله معاون اجرایی رئیس جمهوری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، معاون توسعه منابع وزیر میراث فرهنگی، معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار همدان، معاون امور اقتصادی استانداری همدان، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرکل صمت استان همدان از غرفه ملایر بازدید کردند و شاهکارهای هنرمندان ملایری را تحسین کردند.
شهردار ملایر ادامه داد: همچنین غرفه ملایر مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی به ویژه گردشگران روسی، ژاپنی، چینی و عربزبان قرار گرفت و کتاب الکترونیک گردشگری بسیار مورد توجه این گردشگران واقع شد.
ملایر آبروی استان است
وی افزود: به گفته مسئولان کشوری و استانی، ملایر آبروی استان همدان است و دیگر شهرستانها باید از آن الگو بگیرند.
فرجی، حضور در نمایشگاه گردشگری را فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیتها و داشتههای شهرستان دانست و گفت: ما در این نمایشگاه حضور موفقی داشتیم و توانستیم بسیاری از ظرفیتهای گردشگری ملایر را به کشور بشناسانیم و سرمایهگذارانی که از غرفه بازدید میکردند به حضور در ملایر ترغیب میشدند و بهویژه در بحث هتل با یک سرمایهگذار تفاهمنامه اولیه منعقد شد.
وی ادامه داد: یکی از دستاوردهای ما معرفی خوب صنایع دستی ملایر به کشور است به طوریکه مسئولان کشوری نسبت به این موضوع دغدغهمندند و به گفته مدیرکل حوزه شهرهای صنایعدستی وزارت میراث فرهنگی «ملایر تنها شهری است که صنایع دستی آن در کشور اقتصادی است».
وی ایجاد تفاهمنامه در حوزههای مختلف اقتصادی و گردشگری و ورود سرمایهگذاران به شهرستان را از جمله اهداف حضور در نمایشگاه برشمرد و گفت: مشکل اصلی کشور بحث اقتصادی است که باید از ظرفیت نمایشگاه در بحث دیپلماسی اقتصادی استفاده کنیم تا بتوان فضایی برای تبادلات اقتصادی ایجاد کرد.
فرجی با تأکید براینکه ماحصل شرکت در نمایشگاه باید منجر به آورده اقتصادی و حضور گردشگران در کشور شود، افزود: ارتباط، تبادلنظر و مراودات اقتصادی با کشورهای حوزه خلیجفارس، اوراسیا و قفقاز یکی از اتفاقات خوبی بود که در این نمایشگاه برای ما رقم خورد.
وی بیان کرد: ملایر با توجه به ظرفیتهای که دارد میتواند به عنوان یک جزیره ارتباطی با کشورهای اوراسیا عمل کند و باید تلاش کنیم ارتباط فرهنگی ما با این کشورها منجر به ارتباط اقتصادی شود.
شهردار ملایر در پایان گفت: با آنکه عملکرد موفقی داشتیم اما تازه در ابتدای راه هستیم و مقرر شده است نقاط ضعف و قوت ، ایرادات و اشکالات را در این زمینه احصاء کنیم تا برای نمایشگاه سال آینده برطرف شود.
|