پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 9 بهمن 1404

کد خبر : 146113

 
11 هزار همدانی وام ازدواج دریافت کردند
تاریخ خبر : 1404-10-17
     
 
 
     
متن خبر :

از ۱۶ هزار و ۸۱۹ متقاضی استان به ۱۱ هزار و ۴۸۷ نفر، به میزان ۳۸ هزار ۷۷۳ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در حاشیه کارگروه اقتصادی استان با اشاره به اینکه براساس تبصره ۱۵ قانون بودجه کل کشور در سال جاری مبلغ ۲۷۹ همت برای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: طبق آمار بانک مرکزی برای پرداخت این تسهیلات به همه متقاضیان تا پایان آذر ماه سال جاری، نزدیک به ۶۰۰ همت اعتبار نیاز است.
 
به گزارش فارس، حسن پیمانی افزود: در صورتی که رقم تعیین‌شده در بودجه اصلاح و تخصیص داده نشود، صف این تسهیلات در کشور صفر نخواهد شد.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان این نکته را نیز یادآور شد: مبلغ و اعتبار تسهیلات تکلیفی استان‌های کشور از طریق بانک مرکزی به بانک‌های کشور ابلاغ می‌شود.
 
وی در ادامه با اشاره به عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج گفت: مطابق آمار بانک مرکزی تا پایان آذرماه یک میلیون و ۲۳ هزار نفر در کشور متقاضی این تسهیلات بودند که از آن نزدیک به ۴۹۵ هزار نفر تسهیلات خود را دریافت کردند.
 
پیمانی ادامه داد: ۵۲۸ هزار نفر در صف هستند و در این مدت در استان همدان از ۱۶ هزار و ۸۱۹ متقاضی به ۱۱ هزار و ۴۸۷ نفر، به میزان ۳۸ هزار ۷۷۳ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.
 
وی گفت: حدود ۶۹ درصد متقاضیان این تسهیلات را دریافت کرده‌اند که نسبت به میانگین کشوری که ۴۸ درصد است، همدان عملکرد مطلوبی داشته و باعث شده است استان همدان در رتبه سوم کشور قرار گیرد.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان به موضوع تسهیلات فرزندآوری و ودیعه مسکن نیز پرداخت و گفت: شبکه بانکی استان تا پایان آذرماه سال جاری از ۱۷ هزار و ۹۶۲ نفر متقاضی تسهیلات فرزندآوری به ۱۰ هزار و ۳۹۸ نفر به میزان ۸ هزار ۲۶۱ میلیارد و از ۱۳ هزار و ۱۶۶ متقاضی به ۶ هزار و ۴۷۶ نفر، به میزان ۱۱ هزار و ۸۸۷ میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده است.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.