حسینی، شهردار: 22هزار میلیارد تومان در شهر سرمایهگذاری شده است
پایان سال بهترین فرصت برای مرور هر آنچه به عنوان خدمات شهری به مردم ارائه میدهند است.
در روزهای اخیر برای انعکاس عملکرد شهردار همدان به مردم اصحاب رسانه با سید مسعود حسینی در یک نشست برنامه های اجرایی را مرور کردند . در این نشست شهردار همدان وعدههای محقق شده، نیازهای احصا شده و برنامهریزیهای شهرداری همدان برای پیشرفت شهر مرور شد.
سید مسعود حسینی اظهار کرد: ملت ایران از یک اتفاق مهم گذر کردند و انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به خوبی برگزار شد و مردم ایران بار دیگر حماسه آفریدند و پیروز میدان مردم ما بودند که قدردان این حضور هستیم.
اصلیترین موضوع اتخاذ سیاست اتمام پروژههای نیمه تمام
وی با اشاره به اینکه در مدیریت شهری همدان اصلیترین موضوع اتخاذ سیاست اتمام پروژههای نیمه تمام بوده است افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر خطر بزرگی کردند و قدم بزرگی برداشتند و چهار پروژه بزرگ پل شهید همدانی و پل غدیر، پارکینگ آقاجانی بیگ و بازار سینا را پیگیری کردند تا انجام شود.
سه پروژه بزرگ پل شهید همدانی و پل غدیر و بازار سینا افتتاح شد
شهردار همدان با اشاره به اینکه سه پروژه بزرگ پل شهید همدانی و پل غدیر و بازار سینا افتتاح شد ادامه داد: با رفع مشکل پارکینگ آقاجانی بیگ و تغییر پیمانکار، امیدواریم سال آینده این پروژه نیز افتتاح شود.
حسینی از افزایش ۵۱ درصدی ناوگان اتوبوسرانی طی یک سال خبر داد اضافه کرد: خرید ۱۲ دستگاه اتوبوس جدید، نوسازی ۲۶ دستگاه و بازسازی ۲۴ دستگاه اتوبوس از جمله اقدامات بوده است.
وی با اشاره به اینکه نوسازی ۴۰۰ تاکسی هم انجام شده و به دنبال افزایش تعداد نوسازی تاکسیها با افزایش سهمیه هستیم خاطرنشان کرد: پیگیر تصویب طرح جامع ترافیک همدان هم هستیم.
وی با بیان اینکه همکاران ما تلاش دارند شهری قابل زیست برای شهروندان فراهم کنند افزود: سعی میکنیم خدماتی که برای مردم ملموس و دارای اهمیت هستند را به بهترین شکل ممکن ارائه دهیم تا رضایتمندی حاصل شود نکته مهم اینکه برنامه اصلی ما در سال ۱۴۰۳علاوه بر بحثهای ترافیکی بحث گردشگری ویژه مد نظر است.
ثبت جهانی هگمتانه مهمترین ثروت شهر همدان
حسینی بحث گردشگری و ثبت جهانی هگمتانه را بهعنوان مهمترین ثروت شهر همدان قلمداد کرد و گفت: شهرداری با تمام توان پای کار آمد و اقدامات لازم از جمله حذف زواید بصری، کارهای عمرانی در اطراف تپه هگمتانه، گذر باستان، کاهش ارتفاع ساختمان حوزه هنری، زیباسازی در رینگ اول را در دستور کار قرار داد و به انجام رساند.
وی با تأکید بر اینکه باید از مواهب طبیعی، گردشگری و زیبایی شهر در راستای تقویت سرمایهگذاری و رونق گردشگری بهره بگیریم افزود: با توجه به اینکه ثبت جهانی هگمتانه را پیش رو داریم، باید به تواوم همکاریها در راستای رسیدن به جایگاه جهانی برای همدان ادامه دهیم.
شهردار همدان به تشریح دغدغههای شهرداری در حوزه ثبت جهانی هگمتانه پرداخت و عنوان کرد: با تلاش همکاران تقریباً از ابتدای سالجاری پیش حذف الحاقات و سیما و منظر نامناسب از بازار شروع شد که با همراهی بازاریان و مردم سیما و منظر بازار چهرهای کاملاً متفاوت به خود گرفت و زمانی که ارزیابان به همدان آمدند با نگاهی مثبت این شهر را ترک کردند.
همدان امسال پایتخت گردشگری آسیا است
شهردار همدان همچنین اعلام کرد: برای گردشگری همدان شهرداری همواره برنامه دارد از جمله اینکه همدان با تلاش کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر همدان و ستاد گردشگری شهرداری، به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی انتخاب شد و این یک موفقیت مهم است.
سید مسعود حسینی با اشاره به اهمیت معرفی ظرفیتها و قابلیتهای گردشگری همدان اظهار کرد: کمیسیون گردشگری شورای شهر از ابتدای دوره ششم با شناسایی ظرفیتهای گردشگری و اقدامات مؤثر و اجرای برنامههای مختلف تمام تلاش خود را صرف معرفی هر چه بیشتر پتانسیلهای گردشگری همدان در جهان کرده است.
حسینی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط ستاد گردشگری شهرداری در زمینه گردشگری شهری بیان کرد: این ستاد با محوریت عضویت فعال در مجامع بین المللی به ویژه مجمع شهرداران آسیایی و معرفی همدان به عنوان «پایتخت گردشگری آسیا» در سال ۲۰۲۴ با توجه به اقدامات مرتبط و پتانسیلها و ظرفیتهای گردشگری موجود در این شهر تاریخی اقدامات قابل ملاحظهای را انجام داده است.
۲۰۰ هزار تن آسفالتریزی
سید مسعود حسینی با اشاره به اینکه سه برابر شدن قیمت قیر را داشتیم اما ۲۰۰ هزار تن آسفالت در این دو سال رقم خورد و مناطق کم برخوردار و محروم در اولویت بودند اظهار کرد: در حوزه ترافیکی بازارچه الماس غرب را داشتیم که اقدام خوبی در مدیریت شهری بود تا ۳۸ باب مغازه افتتاح شود و تملک و معبرگشایی انجام گیرد.
افزایش صددرصدی دوربینهای ثبت تخلف در حوزه هوشمندسازی
وی با بیان اینکه در حوزه هوشمندسازی افزایش دوربینهای ثبت تخلف را در شهر داشتیم افزود: در حوزه زوج و فرد کردن محدوده شهری ۶ دوربین ثبت تخلف و ترافیکی اضافه کردیم و افزایش صددرصدی دوربینها اقدام خوبی در حوزه هوشمندسازی بوده است.
۱۰۵ هزار مترمربع پیادهرو سازی در مناطق چهارگانه
شهردار همدان با بیان اینکه امسال ۴۳ هزار متر در ۳۳ محور جدولگذاری در شهر همدان انجام شده است ادامه داد: ۱۰۵ هزار مترمربع پیادهرو سازی را در مناطق چهارگانه داریم که برخیها افتتاح شدند.
۱۰ هکتار به فضای سبز شهری اضافه کردیم
حسینی با اشاره به اینکه ۱۰ هکتار به فضای سبز شهری اضافه کردیم و افزایش قابل توجهی داشته است گفت: در حوزه زمینهای ورزشی و چمنهای مصنوعی ۱۰ پروژه انجام شده است.
شهرداری پیشقدم بازآفرینی
وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری ثبت جهانی هگمتانه را داشتیم ادامه داد: همه دستگاهها برای ثبت جهانی پای کار آمدند و امروز شاهد هستیم شهرداری در بازآفرینی پیش قدم شده و جدارهسازی پیاده راههای بوعلی و اکباتان را انجام میدهد که امیدواریم سال آینده عملیات ثبت جهانی به مرحله نهایی برسد.
ایجاد خطوط "بی آر تی" به صورت آزمایشی از میدان بیمه تا کوی فرهنگیان
شهردار همدان با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل ایجاد خطوط "بی آر تی" به صورت آزمایشی از میدان بیمه تا کوی فرهنگیان را اجرایی کردیم افزود: ۱۲ اتوبوس را در این خط به کار بردیم که خوشبختانه بازتاب خوبی داشته است.
پوشش رودخانه در ۱۲ نقطه
وی با اشاره به اینکه ۹۰۰ مترمربع و در ۱۲ نقطه پوشش رودخانه را انجام دادیم و این اقدام مقطعی با توجه به درخواست شهروندان بوده است افزود: زیرساختهای گردشگری را مورد توجه قرار دادیم و امروز شاهد هستیم ادامه روند از جمله ساخت سرویسهای بهداشتی اجرایی میشود.
اختصاص ۱۱۸ هکتار به حوزه مسکن
حسینی با اشاره به اینکه اصلیترین مأموریت دولت در حوزه مسکن و تولید مسکن بود که شهرداری همدان ۱۱۸ هکتار را به این حوزه کمک کرد و به شهر الحاق شد گفت: تقریباً از سهم شهرداری ۲۳ هکتار به امر تولید مسکن اختصاص مییابد.
تملک و بازگشایی ۲۶ معبر
وی با بیان اینکه تملک و بازگشایی ۲۶ معبر را داریم که کار اتفاق افتاده مهم است افزود: طی دو سال گذشته یک درصد بودجه را در حوزه هوشمندسازی مدیریت شهری و ۶۶ میلیارد تومان برای این منظور اختصاص یافته است.
سرمایهگذاری فیبر نوری انجام شد
وی بیان کرد: سرمایهگذاری فیبر نوری نیز انجام شد و قرارداد ۸۵ کیلومتری بستیم که تاکنون ۶۰ کیلومتر انجام شده است.
رویکرد ضد فساد از طریق سامانه الکترونیک مدیریت شهری
وی عنوان کرد: کاهش زمان حضور شهروندان در شهرداری و رویکرد ضد فساد از طریق سامانه الکترونیک مدیریت شهری مدنظر بوده است که به روزرسانی را نیز انجام دادیم.
۸۵ درصد کار ارائه خدمات الکترونیکی انجام شده است
حسینی با تأکید بر اینکه ۸۵ درصد کار ارائه خدمات الکترونیکی انجام شده است گفت: کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی را طبق قول داده شده انجام میدهیم و ۴۰ درصد پروندههای صادر شده در کمتر از ۴۵ روز بوده است.
صدور ۳۰ درصد از پروانههای ساختمانی در کمتر از ۹۰ روز
وی با اشاره به اینکه در حوزه تصدیق صدور گواهینامه اقدام خوبی انجام شده است اضافه کرد: ۳۰ درصد از پروانههای صادر شده در کمتر از ۹۰ روز بوده و ۳۰ درصد پروندهها هم بالای ۹۰ روز چرا که این پروندهها خاص بودند.
تصویربرداری 970 کیلومتر از معابر شهر همدان
شهردار همدان با اشاره به اینکه ۹۷۰ کیلومتر از معابر شهر همدان تصویربرداری شده که اقدام خوبی است در ادامه از بودجه سال ۱۴۰۳ سخن گفت و افزود: تقریباً ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای این سال داریم که ۵۸ درصد بودجه به حوزه عمرانی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه ۴۲ درصد بودجه سال آینده به هزینههای جاری اختصاص یافته است گفت: منابع حاصل از فروش املاک و خلق زمین و تفکیک یک هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان است که تقریباً ۳۰ درصد بودجه و درآمدهای عمومی ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده و اوراق تعبیه شده برای پروژههای عمرانی نیز ۴۱۰ میلیارد است.
کاهش فروش املاک طی امسال
حسینی با اشاره به اینکه فروش املاک در سال ۱۴۰۱، ۳۷ درصد بوده و امسال ۳۰ درصد و سعی کردیم ۳۰ درصد را حفظ کنیم گفت: سال ۱۴۰۲ در حوزه فروش املاک با رکود مواجه بودیم و در حوزه پروانههای ساختمانی و پروانههای صادره به لحاظ شرایط اقتصادی شاهد رکود بودیم اما خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده است و پیش میرود.
۲۲ هزار میلیارد تومان پروژههای سرمایهگذاری در شهر
وی با اشاره به اینکه رویکرد اصلی بودجه ما چند محور است و اصلیترین آن سرمایهگذاری افزود: خوشبختانه ۲۲ هزار میلیارد تومان پروژههای سرمایهگذاری انجام شده که شامل پروژههای مسکن، پارک آبی، پروژه قانطور، محوطه کبابیان و... میشود.
یک هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان از بودجه به حوزه حمل و نقل عمومی اختصاص دارد
شهردار همدان با بیان اینکه در حوزه مسکونی تقریباً ۴۰ درصد پروژههای در دست شهرداری را به امر مشارکت و سرمایهگذاری اختصاص دادیم عنوان کرد: یک هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان از بودجه به حوزه حمل و نقل عمومی اختصاص دارد که شامل بی آر تی، پارکینگ عمومی آقاجانی بیگ، پیاده روسازی و... خواهد بود.
اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه به حوزه گردشگری
وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری بدون تملک ۱۴۶ میلیارد تومان و با تملک ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه را تخصیص دادیم افزود: در حوزه هوشمندسازی ۳۱ میلیارد تومان برای ۴۷ پروژه اختصاص دادیم.
مکانیزهسازی بیش از ۵۰ درصد آبیاری فضای سبز
حسینی با بیان اینکه در حوزه آبیاری مکانیزه استفاده بهینه از منابع زیرزمینی مهم است گفت: بیش از ۵۰ درصد مکانیزه کردن آبیاری فضای سبز را داشتیم که در سال جدید هم این روند را ادامه خواهیم داد.
اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به مباحث فرهنگی، اجتماعی و ورزشی
وی با اشاره به اینکه ۲۵ پروژه به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای کاشت گونههای دائمی و گلکاری در بوستانها اختصاص یافته است افزود: امسال ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه مسائل فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اختصاص یافته است.
شهردار همدان در پاسخ به لزوم تعبیه سرویسهای بهداشتی افزود: در حوزه گردشگری این موضوع مدنظر بوده و طبق بودجه تخصیصی و البته کمبود بودجه، سرویسدهی در تمام مساجد حلقه اصلی مطرح است و جاهایی که قابلیت سرویسدهی را دارند، حاضریم پوشش دهیم.
وی تأکید کرد: کار روی سرویسهای بهداشتی امامزاده عبدالله را انجام دادیم و خواستیم در راسته ذغالیها نیز کار مشابه صورت گیرد و در امامزاده یحیی نیز اقدام مشابه را انجام میدهیم و بقیه مناطق هم مدنظر است.
|