پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 10 فروردين 1403

کد خبر : 50288

 
تجلیل از 53 تعاونی و کارآفرین برتر استان همدان
تاریخ خبر : 1393-06-20
     
 
 
     
متن خبر :

■ يكي از لازمه‌هاي كار جمعي شكل‌گيري تعاوني‌هاست
 53 تعاونی و کارآفرین برتر استان همدان روز گذشته در نهمین جشنواره تعاونی‌ها و کارآفرینان برتر معرفی شدند.
این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ تعاون و کارآفرینی، افزایش مشارکت تعاونی‌ها در توسعه اقتصادی کشور، معرفی نمونه‌های موفق تعاونی، معرفی توانمندی‌های بالقوه بخش تعاون و تشویق تعاونی‌های استان در 19 گرایش‌ آموزشی، کشاورزی، صنعتی، خدماتی، معدنی، حمل‌و‌نقل، فرش دستباف، مسکن، اعتبار، سهام عدالت، دانش‌بنيان، تأمین نیاز تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و اتاق تعاون برگزار گردید.
وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي با تدوین انتخاب کارآفرینان برتر در سال86 تلاش کرده است به صورت چارچوبی منظم و در حرکتی برنامه‌ریزی شده موضوع انتخاب کارآفرینان برتر را در جشنواره‌هایی که هر سال در کشور برگزار می‌شود، پیگیری کند و انتخاب کارآفرینان برتر در مرحله نخست در سطح استان‌ها انجام می‌شود و در مرحله دوم این مهم در سطح کشور برگزار خواهد شد.
این مراسم که در سالن همایش‌های سرپرستی بانک ملی استان همدان برگزار شد، با حضور نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران اجرایی استان همراه بود.
 اقتصاد پایدار مشارکت همه مردم را مي‌طلبد
مدیرکل تعاونی‌های توزیعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اين مراسم از ترویج فرهنگ تعاون و کارآفرینی؛ به عنوان يكي از اهداف اين جشنواره نام برد و اظهار داشت: خوشبختانه استان همدان به دليل تعداد تعاونی، رتبه اول را در تعاوني‌هاي برتر درحوزه‌هاي مختلف دارد.
احمد بیگدلی شاملو، ادامه داد: در اقتصاد و بازار كساني مي‌توانند برتر باشند كه از مديران موفقي برخوردار باشند.
وي به ويژگي‌هاي اقتصاد مقاومتي پايدار اشاره كرد و گفت: در اين نوع از اقتصاد بايد آحاد مردم در اقتصاد مشاركت داده شوند، اما زماني كه دولت شرايط خوبي نداشته باشد، اقتصاد متكي به دولت با مشكل مواجه مي‌شود؛ چراكه كنشگران اقتصادي نمي‌توانند در اقتصاد غيرمنصفانه فعال باشند.
بیگدلی شاملو ادامه داد: اقتصاد مقاومتي، اقتصادي است كه 25 درصد آن را بخش تعاون شامل شود.
وي بر ترويج فرهنگ تعاون در بين مردم، توسعه مديريت و توانمندسازي منابع انساني و تقويت تعاملات در بخش تعاوني‌ها تأكيد كرد و گفت: 105 هزار تعاوني در حال بهره‌برداري است و اگر مديران اين تعاوني‌ها به اطلاعات روز مسلط نباشند، بخش تعاوني رشد نمي‌كند.
بیگدلی شاملو همچنين با تأكيد بر تأمين منابع مالي اظهار داشت: اگر تسهيلات در اختيار تعاوني‌ها قرار گيرد توسعه با شتاب بيشتري پيش خواهد رفت.
 با واگذاری تصدي‌گري به مردم تعاون رشد بيشتري پیدا می‌کند
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان همدان نیز هدف از برگزاري این جشنواره تجليل از كارآفرينان، توسعه و ترويج فرهنگ تعاون، معرفي توانمندي‌هاي این بخش، ارج نهادن به تلاش تلاشگران در عرصه تعاون، ايجاد انگيزه براي رقابت سالم بين تعاوني‌ها عنوان كرد.
مسعود اقلامی اظهار داشت: امسال 442 تعاوني براي حضور در اين جشنواره اعلام آمادگي كردند كه نسبت به سال گذشته 117 درصد رشد داشته است و اين موضوع بيانگر آن است كه تعاوني‌ها در اين رقابت سالم حضور فعال داشتند.
وی اضافه كرد: از 38 تعاوني، 19 تعاوني مربوط به همدان، 4 تعاوني ملاير، 3 تعاوني نهاوند، 3 تعاوني تويسركان و 2 تعاوني رزن و مابقي شهرستان‌ها يك تعاوني برتر داشتند.
اقلامی همچنین ادامه داد: 81 تعاوني برتر در سطح كشور معرفي شدند كه از این تعداد 8 تعاوني مربوط به استان همدان است و از 22 تعاوني برتر ملي نیز 3 تعاوني از استان حضور دارند.
وي اظهار داشت: در حوزه كارآفريني نیز در شهرستان همدان 4 كارآفرين، ملاير 2 كارآفرين، نهاوند 2 كارآفرين، تويسركان 2 كارآفرين و مابقي شهرستان‌ها نيز هر كدام يك كارآفرين برتر مورد تجليل قرار گرفتند.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان همدان همچنین به فرهنگ تعاون و جايگاه آن در اسلام اشاره كرد و گفت: در تمامي فرمايشات ائمه اطهار و خصوصاً در قرآن بر تعامل و همكاري تأكيد شده است.
اقلامی با بيان اينكه در قانون اساسي سرمايه‌گذاري در 3 بخش دولتي، خصوصي و تعاوني تعريف شده است، اظهار داشت: امروز با توجه به برنامه‌هاي نظام جمهوري اسلامي واگذاري كارها به بخش خصوصي و تعاوني‌ها مدنظر قرار گرفته است و دولت به نوعي قصد دارد تصدي‌گري را به مردم واگذار كند كه با اين روند تعاون مي‌تواند نمود بيشتري داشته باشد.
به اعتقاد وی با تعاون مي‌توان سرمايه‌هاي خُرد را به سرمايه‌هاي بزرگ تبديل كرد و اقدامات بزرگي را انجام داد؛ چراكه اگر سرمايه‌ها جمع شوند و قابل توجه باشد كارها به خوبي پيش خواهد رفت.
اقلامی با اشاره به نامگذاري امسال به سال "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی" گفت: يكي از برنامه‌هاي عزم ملي تشكيل تعاوني‌هاست كه با مشاركت محقق خواهد شد.
وی به نقش اقتصادي و فرهنگي تعاون اشاره كرد و گفت: فرهنگ از مقولاتي است كه همه مسئولان بر آن تأكيد دارند و خصوصاً مقام معظم رهبري كه معتقدند تعاوني‌ها بايد شكل بگيرند.
اقلامی به خودباوري در تعاوني‌ها هم اشاره كرد و گفت: بعضاً اين خودباوري در تعاوني‌ها ديده نمي‌شود.
وي به حضور تعاوني‌هاي فعال در استان اشاره كرد و گفت: همه تعاوني‌ها در زيرمجموعه يك اتحاديه مي‌توانند به عنوان اتاق فكر در راستاي توسعه استان گام بردارند.
اقلامی ادامه داد: ارتقا شاخص‌های کار و سرمایه در بخش تعاون، ارتقا شاخص‌های کمی و کیفی آموزشی و مهارتی، شناسایی طرح‌های محوری در بخش‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی و تشویق تعاونی ها برای تشکیل اتحادیه ها و حمایت از آنها از جمله راهکاری‌های ارتقا سطح تعاونی‌های استان همدان است.
 اختصاص 20 ميليارد تومان برای اشتغالزايي تعاوني‌هاي فعال
نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی نیز بر ضرورت حمايت از تعاوني‌ها و كارآفرينان تأكيد كرد و گفت: در قانون اساسي به نقش تعاوني‌ها در عرصه اقتصاد اشاره شده است.
محمد علی پورمختار از اختصاص 20 ميليارد تومان در راستاي اشتغالزايي تعاوني‌هاي فعال استان خبر داد و گفت: اين مبلغ به سرمايه در گردش تعاوني‌هاي برتر و ايجاد اشتغال كمك خواهد كرد.
همچنين به دليل اهميت فعاليت شركت‌هاي دانش‌بنيان قرار است مبلغ ويژه‌اي براي حمايت از اين شركت‌ها اختصاص يابد.
وي ادامه داد: در راستاي ارتقاي سطح اقتصادي كشور، رسيدن به نقطه تحول جدي كه همان تحول اقتصادي است بايد مدنظر باشد.
 يكي از لازمه‌هاي كار جمعي شكل‌گيري تعاوني‌هاست
نماينده مردم ملاير در مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اينكه هنوز كار جمعي در کشور ما جا نيفتاده است، گفت: يكي از لازمه‌هاي كار جمعي شكل‌گيري تعاوني‌هاست.
علی نعمت چهاردولي با اشاره به اينكه دولت به تنهايي توان تصدي‌گري و ايجاد انتقال را ندارد، اظهار داشت: حضور بخش خصوصي از طريق تعاوني‌ها به دولت كمك خواهد كرد؛ چراكه اعتماد به مردم و استفاده از جامعه و مردم‌محوري در بخش تعاون در كاهش تصدي‌گري مردم تأثيرگذار خواهد بود.
وي با بيان اينكه 5/2 درصد جمعيت كشور را استان همدان تشكيل مي‌دهد، گفت: با اين تعداد جمعيت سهم ما از صنعت نيم درصد است كه در مقايسه با استان‌هاي ديگر قابل قياس نيست.
وي با بيان اينكه لازمه توسعه صنعت حركت به سمت تعاوني‌هاست، گفت: حركت كشور به سمت دلالي و واسطه‌گري به اقتصاد كشور ضربه خواهد زد. بنابراين توسعه و فرهنگ كار را مي‌توان با تعاوني‌ها گسترش داد.
چهاردولي با اشاره به پتانسيل‌هاي استان همدان گفت: اگر از نيروي انساني استان همدان كه نيروي محركه آن است حمايت شود، همدان پتانسيل اول شدن را دارد.
وي يكي از راه‌هاي موفقيت را تعامل مجلس و دولت عنوان كرد و اظهار داشت: مي‌توان از پتانسيلي كه در حال حاضر در مجمع نمايندگان استان وجود دارد كمك گرفت.
 دانشگاه، كارآفريني، بازار و سرمايه‌گذاري چهار رکن اصلی تولید
نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم 4 ركن اصلي توليد را دانشگاه، كارآفريني، بازار و سرمايه‌گذاري عنوان كرد و گفت: اگر بخواهيم صنعت به صورت هماهنگ و هدفمند و برنامه‌ريزي شده در استان و كشور حركت كند اين عوامل بايد به درستي به وظايف خود عمل كنند.
ابراهیم كارخانه‌اي به نقش دانشگاه اشاره كرد و افزود: دانشگاه كانون توليد علم، پژوهش و نوآوري است بنابراين نبايد در حوزه دانشگاه محبوس بماند.
وي ادامه داد: در كل كشور 300 هزار نفر در مقطع ارشد و 30 هزار نفر در مقطع دكترا تحصيل مي‌كنند كه اين تعداد براي فارغ‌التحصيلي بايد پايان‌نامه ارائه بدهند اما سؤال اين است كه آيا همه اين پايان‌نامه‌ها هدفمند و منطبق با نياز كشور است؟ آيا برنامه‌ريزي هدفمندي براي استفاده از اين پايان‌نامه‌ها در چرخه كشور داريم؟ كه با اين تفاسير مي‌توان گفت بخش قابل توجهي از اين پايان‌نامه‌ها در مراكز تحقيقاتي بايگاني مي‌شوند.
در حاليكه در تمام كشورهاي توسعه‌يافته دانشگاه كانون توسعه است اما 30 سال است که ما از ارتباط صنعت و دانشگاه سخن مي‌گوييم كه هم‌اكنون هم محقق نشده است.
كارخانه‌اي در مورد كارآفريني هم گفت: بايد بررسي شود كه آيا در رابطه با كارآفرينان برنامه هدفمند و هدايت‌شده‌اي در راستاي نيازهاي كشور وجود دارد يا اينكه سرمايه‌گذاري‌ها به صورت موردي انجام مي‌شود.
کارخانه‌ای همچنین از راه‌اندازی شهرک فن آوری در همدان خبر داد و گفت: این شهرک چهارمین شهرک در کشور است و ایجاد منطقه ویژه صنایع برتر در استان در حال بررسی است.
وی گفت: 33 دفتر مشاوره در این شهرک وجود دارد که کانون خدمت رسانی به کارآفرینان استان در حوزه‌های حقوقی، اداری، مهندسی و فنی است.
در پایان این مراسم با اهدای لوح و اهدایی از 53 تعاونی و کارآفرین برتر استان همدان در حوزه‌ها مختلف تجلیل شد.

 

نفرات برگزیده کشوری در بخش‌های
(برتر ملی، بخش ویژه، تداوم برتری، برترین استانی)

1. قاسمعلی آشفته، مدیرعامل شرکت تعاونی فاران شیمی تویسرکان (برتر ملی) در گرایش صنعتی
2. ناصر دارایی، مدیرعامل شرکت تعاونی میکرونیزه غرب کبودراهنگ (برتر ملی) در گرایش معدنی
3. سید مهدی موسوی، مدیرعامل شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان همدان (برتر ملی) در گرایش تأمین نیاز مصرف‌کنندگان
4. کبری واحدی‌بخش، مدیرعامل شرکت تعاونی قالیبافی گل‌انار بهار (بخش ویژه) در گرایش فرش
5. مهدی کرمی، مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاری فامنین (بخش ویژه) در گرایش دهیاری
6. محمد جعفری، مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدی، توزیعی سیمان هگمتان رزن (تداون برتری) در گرایش تأمین نیاز صنوف
7. رضا یوسفوند، مدیرعامل شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان ملایر (تداوم برتری) در گرایش تأمین نیاز مصرف‌کنندگان
8. محمدباقر عبدالملکی، مدیرعامل شرکت تعاونی دانش‌بنیان راوی صنعت همدان (برترین استانی) در گرایش دانش‌بنیان
 نفرات رتبه نخست استانی
1. خلیل سلطانی، مدیرعامل شرکت تعاونی کوثر خزل نهاوند در گرایش صنعتی
2. حسین احمدوند، مدیرعامل شرکت تعاونی آموزش‌و‌پرورش استثنایی همدان در گرایش اعتبار
3. خسرو پیله‌وریان، مدیرعامل شرکت تعاونی دقیق شالوده پارس همدان در گرایش عمرانی  
4. سمیه ظاهری‌شعاع، مدیرعامل شرکت تعاونی نقشینه‌کاران هنر غرب همدان در گرایش بانوان
5. محمدجلال کوکائیان، مدیرعامل شرکت تعاونی درودگران همدان در گرایش تأمین نیاز تولیدکنندگان  
6. ناهید مختاریان، مدیرعامل شرکت تعاونی مصرف آموزشگاهی دخترانه فروغ همدان در گرایش آموزشگاهی  
7. فخرالدین ملکی، مدیرعامل شرکت تعاونی پارسا طب تشخیص همدان در گرایش خدماتی
8. عبدالمجید منصور، مدیرعامل شرکت تعاونی مرغداری چناران اسدآباد در گرایش کشاورزی
9. اسلام خسروی، مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت نهاوند در گرایش سهام عدالت
10. پارسا گوهری، مدیرعامل اتحادیه مسکن مهر همدان در گرایش اتحادیه
 11. مجید شریفی، مدیرعامل شرکت تعاونی مینی‌بوسرانی شماره يك ملایر در گرایش حمل و نقل
12. حسن بشیری‌تبار، مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان همدان در گرایش مسکن
13. رحمان نادی، دبیر محترم اتاق تعاون استان همدان در گرایش اتاق تعاون
 نفرات رتبه دوم استانی
1. محمدرضا زرین‌صدف، مدیرعامل شرکت تعاونی آموزش‌و‌پرورش استان همدان در گرایش اعتبار
2. مهری دولتیاری، مدیرعامل شرکت تعاونی اهورا روزبه همدان در گرایش بانوان
3. علی رضایی، مدیرعامل شرکت تعاونی وحدت صابرین رزن در گرایش معدنی
4. سید حبیب میرمرادی، مدیرعامل شرکت تعاونی باطری‌سازان همدان در گرایش تأمین نیاز صنوف
5. محمد فاطمیه، مدیرعامل شرکت تعاونی دانش‌بنیان ایده طراحان سینا همدان در گرایش دانش بنیان
6. مهدی سمیعی ، مدیرعامل شرکت تعاونی نهر آبشار الوند همدان در گرایش تأمین نیاز تولیدکنندگان  
7. سهیلا محمدظاهری ، مدیرعامل شرکت تعاونی مصرف آموزشگاهی دبستان شاهد رقیه تویسرکان در گرایش آموزشگاهی  
8. افشین یگانگی، مدیرعامل شرکت تعاونی طب پژوهان هگمتان جم همدان در گرایش خدماتی
9. پیمان عمرانی، مدیرعامل شرکت تعاونی کشت و صنعت آناهیتا در گرایش کشاورزی
10. زهرا مهرآذر ثابت، مدیرعامل سهام عدالت همدان در گرایش سهام عدالت
11. محمد رستمی، مدیرعامل شرکت تعاونی صنعت دامپروری همدان در گرایش اتحادیه
 12. ابراهیم یوسفی، مدیرعامل شرکت تعاونی حمل و نقل کامیونداران ملایر در گرایش حمل و نقل
13. حجت‌ا... ترکاشوند، مدیرعامل محترم شرکت تعاونی مسکن اداره گاز ملایر در گرایش مسکن
14. محمدقاسم جلیلوند، مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاری چشمه نوشین تویسرکان در گرایش دهیاری

 

اسامی و مشخصات کارآفرینان برتر استان
نام و نام خانوادگی    نام شرکت    بخش    تولیدات و محصولات
قاسمعلی آشفته    مدیرعامل شرکت فاران شیمی     کارآفرین برتر استان در بخش صنعت     تولید مواد اولیه دارویی و اشکال مختلف دارویی
حیدر خاوری‌دهقان    مدیرعامل شرکت ماشین زراعت     کارآفرین برتر استان در بخش کشاورزی     ساخت ماشین‌آلات کشاورزی
محمد خانقلی     مدیرعامل شرکت فراصنعت فرتاک پرتو    کارآفرین برتر استان در بخش خدمات    ساخت دستگاه پیچ بند ریل قطار

 

اسامی کارآفرینان برتر شهرستان‌های تابعه
ردیف    نام و نام خانوادگی    نام شرکت    شهرستان    محصولات
1    کامبیز ملکی روشن     مدیرعامل شرکت تعاونی الوند جوجه     کارآفرین برتر شهرستان اسدآباد     پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه
2    علیرضا پورنجفی     مدیرعامل شرکت تعاونی زرین بتن اکباتان     کارآفرین برتر شهرستان بهار     تولید انواع بتن آماده
3    جعفر آئینه     مدیرعامل شرکت تعاونی بسته‌ّندی گوشت دشت هوبره تویسرکان     کارآفرین برتر شهرستان تویسرکان     تولید و بسته‌بندی میوه و سبزیجات خشک و سبزیجات منجمد
4    طاهره احمدی     مدیرعامل شرکت تعاونی لاله فام     کارآفرین برتر شهرستان رزن     پرورش گاو شیری و تولید کشاورزی
5    ابوالفضل منصوری     مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدات کشاورزی و صنعتی میثاق     کارآفرین برتر شهرستان فامنین     تولید محصولات کشاورزی و صنعتی، پرورش گاو شیری، دامداری، پرورش ماهیان آبزی
6    نقی بهرامی     مدیرعامل شرکت تعاونی سپیده فجر اورقین     کارآفرین برتر شهرستان کبودراهنگ     تولید شوریجات و ترشیجات، کمپوت و...
7    رضا غیاثوند     مدیرعامل شرکت تعاونی غیاث دریل ملایر     کارآفرین برتر شهرستان ملایر     طراحی و ساخت انواع دستگاه‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و ساخت ادوات صنایع چوب
8    حسین‌علی خزایی     مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خزل     کارآفرین برتر شهرستان نهاوند     تولید سیمان در تیپ‌های مختلف
9    حمیدرضا سواری     مدیرعامل شرکت سیمان نهاوند     کارآفرین برتر شهرستان نهاوند     تولید انواع روغن نباتی و گیاهی
10    اسکندر بابایی     مدیرعامل شرکت سیستم گستر سینا     کارآفرین برتر شهرستان همدان     تولید دستگاه ساکشن پزشکی تمام اتوماتیک
11    حمید ساغرچیان     مدیرعامل شرکت ساغر فن پارس     کارآفرین برتر شهرستان همدان     تولید قفل پنیک درب‌های ضد حریق
12    بابک طراوتی‌بینا     مدیرعامل شرکت نگین پروران اکباتان     کارآفرین برتر شهرستان همدان     پرورش قارچ دکمه‌ای

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.