پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 28 ارديبهشت 1403

کد خبر : 57865

 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان:

دانش خانواده‌ها برای پیشگیری از مواد مخدر کافی نیست
تاریخ خبر : 1394-02-06
     
   
     
متن خبر :
 بیشتر خانواده‌ها در زمینه پیشگیری و درمان مواد مخدر دانش کافی را ندارند؛ لذا تشکیل کارگاه‌های آموزشی برای آنها ضروری است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: گرایش به مواد مخدر صنعتی روبه افزایش است و خانواده‌ها و مربیان آموزش‌و‌پرورش باید در این زمینه هوشیار باشند.
عبدالحسین مرادی در چهارمین جشنواره نوجوان سالم در همدان اضافه کرد: براساس آمارها در حال حاضر 71 درصد از آمار زندانیان این استان با مواد مخدر مرتبط هستند که 46 درصد آنها به صورت مستقیم و 25 درصد از زندانیان به صورت غیرمستقیم با مواد مخدر درگیر هستند.
وی 30 درصد از قتل‌ها و 60 درصد از طلاق‌ها را ناشی از مواد مخدر دانست و گفت: کودک‌آزاری و همسرآزاری نیز از دیگر دلایل اعتیاد به مواد مخدر است.
مرادی اضافه کرد: اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و فعالیت‌های فرهنگی و پیشگیری در اولویت برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر قرار دارد.
وی ادامه داد: آموزش‌و‌پرورش باید با توانمندسازی دانش‌آموزان قدرت نه گفتن را در آنها تقویت کنند.
مرادی با بیان اینکه آموزش‌و‌پرورش یکی از دستگاه‌های مهم کشور است گفت: این ارگان با داشتن جمعیت بسیار زیاد با ارائه برنامه‌های مناسب می‌توان در پیشگیری از مواد مخدر اثرگذار باشد.
وی با تأکید بر اینکه دستاوردهای این جشنواره باید تبیین شود افزود: این جشنواره موجب می‌شود تا خودمراقبتی، هوشمندی و تشخیص خوب و بد در دانش‌آموزان تقویت شود.
مرادی اضافه کرد: کمیته فرهنگی پیشگیری از مواد مخدر به آموزش‌و‌پرورش واگذار شده است که این کمیته با 22 عنوان فعالیت در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام داده است.
وی ادامه داد: نتیجه کار این کمیته موجب شد که در ارزیابی‌های انجام شده رتبه استان همدان از 22 در سال 92 به رتبه 8 در سال گذشته ارتقا یابد.
 لزوم به‌کارگیری ظرفیت جوانان برای جلوگیری از فرار مغزها
مدیرکل آموزش‌و‌پرورش همدان هم گفت: جوامع غربی با استفاده از پدیده‌ای به نام «فرار مغز‌ها» به دنبال به‌کارگیری فکر و نیروی جوان ایرانی برای پیشبرد اهداف خود هستند که باید در این زمینه هوشیار بود.
به گزارش فارس، عبدالرضا فولادوند نیروی انسانی را مهمترین و سرآمد‌ترین سرمایه هر کشوری دانست و اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، نیروی انسانی متعهد و متخصص هم ارزش پیدا کرد.
وی با تأکید بر اینکه جوانان و نوجوانان، بزرگترین سرمایه کشور هستند، افزود: باید در راستای تربیت درست این سرمایه‌ها و استفاده از ظرفیت آنها، توجه کافی انجام شود.
فولادوند با اشاره به ویژگی نوجوان سالم بیان کرد: ایمان به خدا، احترام به والدین، داشتن هدف در زندگی، پشتکار فراوان برای رسیدن به اهداف، برگزیدن دوستان مناسب و توجه به ورزش از ویژگی‌های یک نوجوان سالم است.
مدیرکل آموزش‌و‌پرورش همدان ادامه داد: آموزش‌و‌پرورش با کمک و همکاری دیگر دستگاه‌ها تلاش می‌کند تا جامعه جوان را در مسیر مناسب هدایت کند.
وی با بیان اینکه باید نیروهای قوی و کارآمد را در مسیر توسعه کشور به کار گماشت، گفت: در راستای استفاده از سرمایه‌های جوان و نوجوان باید برنامه‌ریزی منسجم و مدونی انجام شود.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.