پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

کد خبر : 83463

 
طبقه بندی نیازها در روستاهای هدف گردشگری
تاریخ خبر : 1396-10-12
     
   
     
متن خبر :

 معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی همدان، با بیان اینکه اعتبارات میراث فرهنگی در بخش مرمت موجب جذابیت و اشتغال روستاها ‌می‌شود، اظهار کرد: در حوزه گردشگری با توجه به تفاهم‌نامه ابلاغی از ابتدای امسال تاکنون میراث فرهنگی با بنیاد مسکن و دفتر امور روستایی جلسات مشارکتی داشته و در میراث فرهنگی تلاش شده در روستاهای هدف گردشگری نیازها طبقه‌بندی شود.
رزیتا ناصرالمعمار در کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری استان همدان، با بیان اینکه روستاهای هدف گردشگری نیاز به معرفی دارند، افزود: باید در سومین نمایشگاه توانمندی‌های امور روستایی و عشایری روستاهای گردشگری تلاش کنیم روستاها را بیشتر معرفی کنیم و در این راستا سازمان‌های مردم نهاد باید از حضور بیشتر گردشگر استقبال کنند.
ناصرالمعمار با اشاره به اینکه تاکنون با توجه به شرایط اقلیمی 30 مجوز در روستاهای هدف گردشگری داده شده است، ادامه داد: تاکنون به 16 اقامتگاه بوم‌گردی مجوز داده شده و استقبال خوبی از این خانه‌ها در استان شده است که البته 22 مجوز نیز در دست اقدام برای این خانه‌ها وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه 18 مورد مجوز نیز در بخش روستایی داشته‌ایم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با این مجوزها 500 اشتغال در این روستاها ایجاد شود و در مورد تسهیلات بانکی نیز 10 میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شده است.ناصرالمعمار در خصوص وجه دیگر فعالیت‌های سازمان در بحث عمرانی نیز بیان کرد: زمین‌های پروژه‌های عمرانی میراث فرهنگی برای طرح‌ها شناسایی شده تا نیازهای هر منطقه برای ایجاد استراحتگاه‌های کوتاه‌مدت برای امسال و سال آینده مرتفع شود. معاون آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه آموزش‌های روستایی در اولویت فعالیت‌های مهم سازمان فنی و حرفه‌ای است، اظهار کرد: در سه سال گذشته طرح توانمندسازی با رویکرد توسعه پایدار جامع و کامل در روستاها در حال انجام است. رضا زارعی اضافه کرد: امسال با توجه به مبنای نیازسنجی طرح توانمندسازی مورد بازنگری قرار گرفته که در شهرستان همدان این کار با اولویت انجام شده و تاکنون 3 هزار و 700 سرباز در این خصوص آموزش دیده‌اند. وی با بیان اینکه در بحث نیازسنجی در روستاها 13 دستگاه همکاری لازم دارند، گفت: امیدواریم طرح‌ها پس از ارائه با رویکرد تسریع‌‌گری و مشارکتی در بحث آموزش فعال‌تر باشند. معاون آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با بیان اینکه نیازسنجی، برنامه‌ریزی فضا و تسهیلات آزمون و اشتغال در این طرح دیده شده است، ادامه داد: تاکنون اجرای نیازسنجی به تفکیک دهستان‌ها انجام و به‌روز شده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.