1403-01-251403-02-04bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 4 ارديبهشت 1403

کد خبر : 108420

 
۲۰۰۰ نیروی کار مهارت یده در همدان
تاریخ خبر : 1399-02-22
     
 
 
     
متن خبر :

 طرح مهارت آموزی از محیط واقعی کار با هدف کسب تجربه و آمادگی برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی در استان همدان اجرا شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از مهارت آموزی بیش از ۲۰۰۰ نیروی کار در همدان خبر داد و با اشاره به اینکه سهمیه طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی یا همان طرح استاد شاگردی در سال گذشته ۱۵۵۰ نفر بوده است، اظهار کرد: عملکرد استان  در طرح مهارت آموزی با ۲۲۱۳ نفر معادل ۱۴۳درصد بوده است.

سیداحمد توصیفیان افزود: مهارت آموزی در محیط واقعی یکی از روش‌های آموزش فنی و حرفه‌ای است که در آن مهارت و شایستگی‌های مورد نیاز در چهارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت آموز هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می‌شود.

وی تصریح کرد: در طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، متقاضی در کنار استادکار یا مربی قرار گرفته و دوره آموزشی مهارتی را به مدت حداقل طول استاندارد آموزشی و حداکثر یک سال سپری می‌کند و ضمن آشنایی با محیط کسب و کار و تقویت روحیه خودباوری برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی آماده می‌شود.

توصیفیان یادآور شد: متقاضیان مهارت آموزی در قالب این طرح به عنوان کارآموز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شناخته شده و با توجه به قراردادی که به امضا می‌رسد، بیمه مسئولیت مدنی آنها بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بوده و مشمول قوانین کار و تأمین اجتماعی در این مدت نمی‌شوند.

وی با اشاره به اهداف این طرح گفت: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی، ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی، کمک به بنگاه‌های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه‌های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت، ایجاد اشتغال برای کارآموزان و استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه‌های اقتصادی از اهداف این طرح هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به شرایط بهره‌مندی افراد از این طرح خاطرنشان کرد: اعلام کتبی علاقمندی و تمایل به شرکت در طرح، داشتن حداقل ۱۵ سال با تابعیت ایرانی و دارا بودن توانایی لازم متناسب با آموزش از جمله شرایط مهارت آموز در این طرح است.

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، وی با تأکید بر لزوم همراهی صنف‌های مهارتی برای نهادینه شدن طرح مهارت آموزی در محیط کار، بیان کرد: کارآموزان در صورت تمایل می‌توانند پس از اتمام دوره آموزشی شش ماه تا یک سال با شرکت در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای گواهینامه رشته‌ای را که فراگرفتند دریافت کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.