پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

کد خبر : 82491

 
اعلام گزینه شهرداری نهاوند به استانداری

برزو سلیمانی پس از 12 سال مجدد به‌عنوان شهردار نهاوند معرفی شد
تاریخ خبر : 1396-07-15
نویسنده : معصومه کمالوند
     
   
     
متن خبر :

یک ماه و نیم پس از آغاز به کاررسمی شورای شهر پنجم نهاوند سرانجام از میان گزینه های مطرح شده ای که اغلب هم پیش از این بعنوان شهردار در نهاوند مشغول فعالیت بوده اند، انتخاب وبه استانداری معرفی شد.
هرچند شورای پنجم پیش از آغاز کار خود از گمانه زنی برای انتخاب شهردار خبر داده بود و وعده آمدن سلیمانی را پیش از این یکی از اعضای شورای دوم که در لیست کاندیداهای شورای پنجم هم بود و با کسب کمترین آرا بعنوان نفر هفتم وارد شورای پنجم شد، به مردم نهاوند داده بود و حالا هم پس از یکماه از آغاز بکار شورا این گزینه بالاخره با 7 رای از نشست های گمانه زنی و لیست های انتخاب شورای پنجم رای مثبت گرفت و بعنوان شهردار منتخب برای نهاوند به استانداری معرفی شد.
گزینه برزو سلیمانی شهردار 12 سال پیش نهاوند در زمان شورای دوم شهر که با استعفا ازاین شهر رفت، مجدد بعنوان شهردارشورای پنجمی ها انتخاب و معرفی شده است.
رئیس و سخنگوی شورای شهرنهاوند در این باره می گوید: از مجموع گزینه هایی که برای تصدی شهرداری مد نظر داشتیم، پس از رای گیری میان سه گزینه نهایی به برزو سلیمانی رسیدیم که برنامه های اعلام شده توسط وی متناسب با خواسته ها و اهداف مورد نظر در شهرداری و توسعه شهری بود و حالا هم وی را به استانداری معرفی کرده ایم تا روال کار بصورت قانونی و اداری پیش رود ودر نهایت در صورت تایید نظر از سوی استاندار، حکم وی صادر و بعنوان شهردار نهاوند انتخاب ومعرفی شود.
عبدالعلی ملکی از جمله سوابق برزو سلیمانی را سابقه شهرداری در نهاوند،الیگودرز ، مهر شهر کرج وفعالیت در شهرداری کرج را در کارنامه کاری این فرد عنوان می کند.
برزوسلیمانی 53 ساله دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری است که قرار است در صورت تایید نظر استانداربعنوان شهردار نهاوند معرفی شود.
هرچند باید صبر کرد تا نظر نهایی برای اعلام حکم سلیمانی ابلاغ شود اما برزو سلیمانی که آمدن با نهاوند را پذیرفته است این راهم باید مد نظر داشته باشد که ممکن است شهر و سیمای شهری نهاوند به نسبت 12 سال پیش که وی عنوان شهرداری آن را داشته است، تغییری نکرده باشد اما شرایط کار در شهری که مشکلات مدیریت شهری آن ید طولایی دارد متفاوت تر شده است.
برخی مشکلات که سال هاست مدیریت شهری با آن دست و پنجه نرم می کند و هنوز به جایی نرسیده است از قبیل مغازه های بلا تکلیف مقابل ترمینال قدیم، آغاز بکار برای ساخت ترمینال جدید که پس از چندین سال از افتتاح آن هنوز کارشناسان مکان یابی این ترمینال را تایید نکرده اند وحاشیه کشمکش قوس داری را هم برای مسافران و خودروهای مسافربری ایجاد کرده است و تغییر کاربری های فضای سبز به مسکونی و... دامن مدیریت وتوسعه شهری نهاوند را در زمان شورای دوم گرفته است شاید در کنار پروژه های نیمه کاره و راکد شهری مهمترین برنامه های پیش رو برای سلیمانی باشد که چندان هم با آن غریبه نیست.
هرچند موضوع اقتصاد و درآمدزایی برای شهرداری نهاوند در حال حاضر گزینه مهمتری است که زیر بنایی برای پیشبرد سایر اهداف و برنامه ها در مدیریت شهری نهاوند محسوب می شود واولویت برنامه های سلیمانی در صورت انتخاب و عهده دار شدن سمت شهرداری نهاوند را شامل خواهد شد.

بازنشستگی پیش از موعد افزون بر
هزار تن از روستاییان و عشایر همدان
 با تصویب قانون بازنشستگی پیش از موعد روستاییان و عشایر، امسال هزار و 121 تن در استان مشمول این طرح شدند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه بازنشستگی در صندوق بیمه روستاییان و عشایر داشتن حداقل 15 سال سابقه و 65 سال سن است، افزود: در رویکرد جدید علاوه بر قانون گذشته، افراد با سن بالای 70 سال و 10 سال سابقه کامل می توانند نزد صندوق بازنشسسته شوند.
مهدی سماواتی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارای هشت کد درآمدی است که هر فرد با توجه به توان مالی خود، یک کد را به عنوان سطح درآمدی انتخاب و به صورت سالانه یک بار آن را پرداخت می کند و دولت به ازای هر مبلغ پرداختی توسط فرد، دو برابر آن را به عنوان سهم دولت در حمایت از افراد روستایی و عشایری به صندوق پرداخت می کند.
سماواتی اضافه کرد: جامعه هدف صندوق شامل ساکنین روستا و مناطق عشایری، افراد ساکن در شهرهای زیر 20 هزار تن جمعیت، کشاورزان شهرهایی با جمعیت بالای 20 هزار تن، رانندگان بین شهری در شهرهای زیر 20 هزار تن جمعیت، زنان سرپرست خانوار بهزیستی، تمام مشاغل وابسته به کشاورزی، کارکنان مراکز دامپزشکی و اعضاء نظام مهندسی کشاورزی است که مشمول عضویت و استفاده از مزایای این صندوق می شوند.وی اظهار کرد: بازنشستگی، ازکارافتادگی، مستمری فوت به بازماندگان و انتقال سوابق از مزایای اصلی صندوق بیمه روستاییان و عشایر بشمار می رود و هر فرد با سن 18 تا 50 سال و با همراه داشتن مدارک شناسنامه ای می تواند عضو صندوق شود.
سماواتی ادامه داد: در راستای تکریم ارباب رجوع، حضور مستقیم در روستاها، آشنایی روستاییان و عشایر از خدمات صندوق در مناطق و بخش های مختلف، کارگزارانی ایجاد شده اند و صندوق استان موفق شده است تا ابتدای مرداد ماه 96 وضعیت تمامی کارگزاران را مشخص و تعداد 47 کارگزاری را در مناطق فعال کند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.