1403-01-261403-02-05bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 5 ارديبهشت 1403

کد خبر : 120775

 
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد:

بیمارستان قائم(عج) را متحول کردیم
تاریخ خبر : 1400-09-03
     
 
 
     
متن خبر :

اعتماد به جوانان در اسدآباد نتیجه داد

افزایش رضایت شهروندان از عملکرد تنها بیمارستان دیار سیدجمال

رتبه سوم کشوری اسدآباد در واکسیناسیون

اقدامات بزرگ و تحول‌گرایانه در بیمارستان قائم(عج) در ماه‌های اخیر رضایت شهروندان اسدآبادی را در پی داشته است.
معاون درمان دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد با حضور در دفتر روزنامه همدان‌پیام بخشی از اقدامات انجام شده را تشریح کرد و از جذب یک جراح رشته ارتوپدی و عمل‌های جراحی موفق در شهرستان خبر داد و گفت: بیمارستان اسدآباد با جمعیت ۱۲۰هزار نفری شهرستان به لحاظ تجهیزات جزو بهترین بیمارستان‌های کشور است و وجود خدمات «سی‌،تی‌،اسکن» ، «ام‌،آر‌،آی» و پاراکلینیک مؤید این مطلب است.
دکتر سجاد حیدری تصریح کرد: وجود «ام،آر،آی» به عنوان یک ظرفیت ویژه به نگین خدمات‌دهی شهرستان تبدیل و موجب شده تا علاوه بر اسدآباد به کنگاور و شهرهای اطراف نیز خدمات‌رسانی شود.

 رقابت دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد با دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مطرح کشور
وی از رقابت امکانات و تجهیزات بیمارستان به لحاظ کمی و کیفی با بیمارستان‌های بزرگ کشور به نسبت جمعیت خبر داد و افزود: با جذب ۱۳ متخصص در آینده نزدیک و ترکیب متخصصان موجود در حوزه‌های مختلف تحولات خوبی در حوزه خدمات درمانی به متقاضیان رقم خورده و خواهد خورد.
حیدری ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق و تفاهم با پزشکان متخصص، خدمات‌دهی کلینیک‌های تخصصی اسدآباد و میزان رضایتمندی ارباب‌رجوع ارتقا یافته به طوری که برنامه حضور پزشکان متخصص در کلینیک بیمارستان روزانه به تفکیک ساعت اعلام می‌شود.
وی درباره تجهیزات موجود نیز تأکید کرد: اعتبارات خوبی در زمینه تجهیزات سخت‌‌افزاری در ماه‌های گذشته جذب شده است که می‌توان به حواله تجهیز «آی‌سی‌یو» تازه تدسیس بیمارستان با اعتبار ۷ میلیارد تومان و خریداری تجهیزات در ۵ ماه اخیر با اعتباری بیش از 10 میلیارد تومان اشاره کرد که خریداری دستگاه دیالیز و اتوآنالایزر بخشی از این تجهیزات بوده مضاف بر اینکه خرید دیگر تجهیزات نیز در دستور کار قرار دارد.
حیدری همچنین از کاهش مدت انتظار بیماران برای انجام سونوگرافی خبر داد و گفت: در این مدت برای نخستین‌بار در تاریخ شهرستان اسدآباد از ۴ ماه به 2 روز کاهش یافته که با تعرفه مناسب به نسبت مراکز خصوصی رضایتمندی اهالی شهرستان را در برداشته است مضاف بر اینکه شیفت عصر این بخش از ابتدای آذرماه فعال شده است.

 با پیگیری نماینده مردم در مجلس تجهیزات و امکانات دانشکده علوم‌پزشکی ارتقا یافت
وی فعال کردن شیفت عصر «ام،آر،آی»، راه‌اندازی کلینیک دندانپزشکی با ۳ یونیت، جذب ۲ دندانپزشک طرحی و ۲ دندانپزشک دیگر (در آینده نزدیک) در راستای خدمات‌رسانی بیشتر و بهتر به مراجعان در نوبت صبح و عصر با تعرفه دولتی را از جمله دیگر اقدامات خدمات‌رسانی بهتر عنوان کرد و ادامه داد: با پیگیری‌های نماینده مردم اسدآباد در مجلس و رئیس دانشکده، «آی‌سی‌یو» ۱۱ تختخوابی با استانداردهای روز دنیا تا ۳هفته دیگر آغاز به کار می‌کند چراکه با توجه به شرایط بحرانی پیک‌های کرونا، کمبود این بخش محسوس بود که یک «آی‌سی‌یو» مجهز در حال راه‌اندازی است و همین موضوع نیز زمینه‌ساز جذب متخصص جراح مغز و اعصاب خواهد شد.
حیدری ادامه داد: از ابتدای تأسیس بیمارستان، محوطه بیمارستان خاکی و نامناسب بود، که با محوطه‌سازی و نوسازی پارکینگ بیمارستان نمای بهتری به خود گرفته است، ضمن اینکه بازسازی‌ و نوسازی‌ قسمت‌های مختلف دیگر همچون پارکینگ هم انجام شده است.
وی افتتاح کلینیک توانبخشی و مشاوره شهرستان را از دیگر برنامه‌های دانشکده علوم‌پزشکی شهرستان بیان کرد که با راه‌اندازی آن از هفته گذشته خدمات ارزنده‌ای به مراجعان ارائه می‌شود.
حیدری افزود: همچنین در روزهای آینده اتاق‌عمل جدید بیمارستان طبق استانداردهای روز دنیا برای بخش زنان و زایمان به 3 اتاق عمل فعلی اضافه خواهد شد، مضاف بر اینکه درصددیم پنجمین اتاق‌عمل نیز در آینده نزدیک اضافه شود.

 با افزایش امکانات و تکریم ارباب‌رجوع سطح رضایتمندی مردم ارتقا یافته است
معاون درمان دانشکده علوم‌پزشکی شهرستان اسدآباد در ادامه تکریم ارباب‌رجوع را هدف نخست بیمارستان خواند و بیان کرد: افزایش سیستم‌‌های کشسل برای کاهش مراجعه بیمار به صندوق بیمارستان ازجمله تحقق این اهداف بوده و با تجهیز آزمایشگاه، داروخانه و «سی‌تی اسکن» به کارتخوان کاهش تردد بیماران به صندوق و در نتیجه افزایش رضایتمندی شهروندان را رقم زده‌ایم.
وی همچنین راه‌اندازی کتابخانه مجهز بیمارستان که در غرب کشور مثال‌زدنی است را برای استفاده پرسنل و دانشجویان از دیگر اقدامات این دانشکده در بهبود کیفی و افزایش مطالعه پرسنل کادردرمان عنوان کرد.
حیدری همچنین از ارتقای درجه اعتباربخشی بیمارستان به سطح درجه یک خبر داد و گفت: این اتفاق در زمان پیک چهارم و پنجم کرونا به دلیل مدیریت خوب در مقابله با کرونا اتفاق افتاد و در کشور مثال‌زدنی بود که این اتفاق خرسند موجب افزایش ارائه خدمات و اعتبارات شد، همچنین ممکن است با این درجه ارتقا، بیمارستان اسدآباد آموزشی شود.
وی درباره تخت‌های بستری هم گفت: با اینکه در پیک پنجم کرونا برخی بیمارستان‌های اطراف بیمارستان صحرایی به پا کردند، اما در اسدآباد نه تنها کمبود تخت احساس نشد، بلکه در صورت لزوم آمادگی اضافه کردن ۳۵ تخت در کسری از ساعت را نیز داشتیم.
حیدری همچنین بیان کرد: در مدیریت ویروس کرونا نیز تمهیدات خوبی از قبل اندیشیده شده بود چنانچه در شرایط سخت در پیک ۵ کرونا ظرفیت انتقال بیمار از سایر شهرستان‌ها به اسدآباد وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه اقداماتی که در 5 ماه گذشته انجام شده است شاید به اندازه ۱۲سال باشد، گفت: مدیریت صحیح کرونا در هر شهری در سایه همدلی تمام ادارات و دستگاه‌ها انجام می‌شود که در اسدآباد همکاری اصناف تا همدلی یکایک افراد‌ در شهرستان ملموس بود‌ و تمام مصوبات ستاد مبارزه با کرونا نیز به نحو صحیح و کامل انجام و اجرا می‌شد.
معاون درمان دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد همچنین ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت مردم به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دانشکده اسدآباد را به لحاظ واکسیناسیون جزو 3 دانشکده برتر کشور عنوان کرد و افزود: در ۵ ماه اخیر بیماران خاص در معاونت درمان دانشکده موردتوجه قرار داشته‌اند که از نتایج این اتفاق می‌توان به ارائه تسهیلات درمانی 20 میلیونی به ۴۴ بیمار صعب‌العلاج ازجمله بیماران سرطانی و هموفیلی و همچنین بیماران بی‌بضاعت با نرخ 4 درصد اشاره کرد.
وی ادامه داد: همچنین ارائه تخفیفات ویژه همانند هزینه اشتراک برق بیماران خاص، انجام سونوگرافی و برخی آزمایش‌ها برای افراد بی‌بضاعت به‌صورت رایگان انجام می‌شود.
حیدری گفت: انجام فیزیوتراپی هم طبق تفاهم‌نامه با بخش خصوصی و ارجاع بیماران و پرداخت هزینه از سوی معاونت درمان از دیگر خدماتی است که به این بیماران ارائه می‌شود.
وی درخصوص واکسیناسیون کووید ۱۹ نیز افزود: تزریق واکسن تأثیر معنادار و مشهودی بر مبتلایان دارد و نوع ابتلای کسانی که واکسن زده‌اند، متفاوت بوده است.
حیدری ادامه داد: به‌طور قطع درخصوص اینکه کدام واکسن خوب یا بد است، نظر خاصی وجود ندارد و به مردم پیشنهاد می‌کنم هر واکسنی در دسترس بود تزریق کنند تا درصورت ابتلا علائم کمتری داشته باشند.
وی گفت: هنوز خیلی از عوارض واکسن شناخته شده نیست و حدس و گمان‌ها در رابطه با این مهم اساس علمی ندارد.
حیدری ادامه داد: ما در تمام بیمارستان‌ها کمیته بررسی عوارض واکسن داریم و به‌طور هفتگی با حضور متخصصان عوارض را بررسی و به‌ وزارتخانه ارسال می‌کنیم که با بانک اطلاعاتی به دست آمده آنها می‌توانند در آینده نه چندان دور اطلاعات خوبی کسب کنند.
وی همچنین ضمن تشکر از معاونت بهداشت دانشکده گفت: افرادی که اقدام برای واکسیناسیون می‌کنند باید 2 هفته قبل از تزریق با فرد مبتلا به کرونا تماس نداشته باشند و درصورت مشاهده کوچکترین علائم از جمله سرماخوردگی معمولی یا بیماری کرونا باید تا رفع تمامی علائم صبور بوده و‌ بعد واکسن تزریق کنند.
حیدری افزود: اگر فردی دز اول را تزریق کرده و‌ به کرونا مبتلا شده باید بین ۲ الی ۳ هفته بعد از بهبودی دز دوم را تزریق کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: با پیگیری‌های نماینده اسدآباد حدود ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه‌اندازی مجدد بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) جذب و همچنین برای دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد نیز اعتبارات جدید (برای ایجاد ساختمان جدید دانشکده) جذب شده است.
حیدری اعتماد به جوانان در بیمارستان قائم (عج) را از اثرات گام دوم انقلاب خواند و گفت: میانگین سنی تیم مدیریت بیمارستان زیر ۳۵ سال است.
وی در ادامه از موفقیت بخش زایمان بیمارستان قائم (عج) به عنوان یکی از بخش‌های سرآمد غرب کشور یاد کرد که دارای تجهیزات و تیمی مجرب و مسلط است.
حیدری ادامه داد: به دور از هرگونه اغراق، تغییرات زیادی در حوزه بهداشت‌ودرمان اسدآباد اتفاق افتاده است که این اقدام مدیون زحمات نماینده‌ مردم در مجلس شورای اسلامی و پیگیری برای جذب اعتبارات بوده است.
وی گفت: همچنین ریاست دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد با تجربه‌هایی که دارد در رأس این مرکز قرار گرفته و با جسارت تمام تلاش کرده است سیستم‌های مختلف دانشکده پیشرفت کند ضمن اینکه همراهی امام‌جمعه و فرماندار اسدآباد نیز ستودنی است و همین موضوع موجب شده است دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد در خیلی از موارد همتراز با دانشگاه‌های مطرح کشور به نسبت جمعیت باشد.
حیدری از فعالیت پد بالگرد بیمارستان خبر داد و افزود: با همکاری اورژانس هوایی، پد بالگردی که غیرفعال بود هم‌اکنون در این مرکز فعال شده و در 40 روز اخیر 4مورد اعزام از طریق آن انجام شده است.
وی در پایان از تیم مدیریتی خوش فکر، کادر درمان دلسوز و نیروهای گروه پشتیبانی سخت کوش بیمارستان قائم (عج) تشکر کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.