در روزهای اخیر باز موضوع آب همدان به بحث و موضوعی اصلی برای مطالبهگری تبدیل شده و از منتخبان مجلس تا منتخبان مجلس خبرگان و استاندار و... همه مطالبه افزایش کیفیت آب همدان را مطرح میکنند.
شاید ماه مبارک رمضان و تشنگی اجباری دلیل این مطالبه هماهنگ و عمومی در همدان باشد هر چند ورود برخی صداهای خارج از محدوده داخلی به موضوع نیز مشاهده میشود.
صداهایی که به گمان برخی، مسئولان زیاد آن صداها را جدی میگیرند و تحرکات خود را با آن تنظیم میکنند!
البته در موضوع آب مطالبه افزایش کیفیت زمانی قبلتر از شنیده شدن این صداها مطرح بوده است و نمیتوان این صداهای خارج از محدوده را دلیل توجه مسئولان به آن دانست.
به هر حال فروردین امسال با مطالبه افزایش کیفیت آب همدان آغاز شده و وزیر در سفری از پیش طراحی نشده به همدان آمده و وعده افزایش کیفیت آب را با اقداماتی که انجام خواهد شد، داده است.
در کنار این سلامت آب را وزیر و قبل از آن تمام مسئولان مرتبط استانی تائید کرده اند و اکنون موضوع کیفیت آب در دستور کار قرار گرفته است.
نگاهی به اتفاقات سالهای گذشته حکایت از پیشرفت استان در موضوع پیگیری آب شیرین دارد، زمانی موضوع انتقال آب به شهر بی آب همدان مطرح بود اما اکنون دیگر کسی نگران بیآبی نیست چون میداند با اقدامات انجام شده دیگر شاهد شرایط قبلی و خشک شدن منابع آبی همدان نخواهیم بود.
امروز بحث کیفیت آب مطرح است که با توجه به وعده وزیر نیرو و استاندار که هماهنگی خوبی بین آنها برای حل مشکل و خدمت به مردم وجود دارد و مردم از برکات این همکاری با درنظر گرفتن نقش ویژه استاندار در وارد کردن وزارت نیرو به این پروژه، بهرهمند شدهاند، با اقدامات در دست اقدام مشکل کیفیت آب همدان نیز حل خواهد شد.
با این اقدام هم به نظر نمیرسد مطالبه در حوزه آب پایان یابد و تکمیل انتقال آب به همدان در مسیری که باید از سدی دیگر که نزدیک سد تالوار است، انجام شود، میتواند مطالبه بعدی استان باشد.
با این اوصاف آب شیرین را میتوان یکی از دغدغهها و مطالبات همیشگی در استان قلمداد کرد، مطالبه ای که موضوع آن تغییر خواهد کرد اما اصل مطالبه برخورداری دائم و مستمر همدان از آب شیرین با کیفیت است.
|