پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

کد خبر : 76123

 
راه آهن همدان 200 میلیارد بودجه گرفت

67 کیلومتر دیگر تا شنیدن سوت قطار
تاریخ خبر : 1395-12-09
     
 
 
     
متن خبر :

 خبرهای مطئمن کننده‌ای از وضعیت پروژه خط آهن تهران به همدان به گوش می‌رسد. از یک طرف مسئولان اداره راه استان از پیش رفتن کار ریل‌گذاری تا 67 کیلومتری همدان خبر داده‌اند و نماینده همدان و فامنین در مجلس هم از روزی یک کیلومتر ریل‌گذاری خبر داده است. با این خبرها باید پایان احداث پروژه 11 ساله خط آهن تهران به همدان را در اردیبهشت ماه 96 جستجو کرد.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: با احداث روزی یک کیلومتر خط راه آهن به 70 کیلومتری شهر همدان رسیده است.
امیر خجسته با بیان اینکه روزانه احداث خط راه آهن رصد می‌شود بیان کرد: با پیشرفتی که در کار داشته‌ایم امیدواریم تا پایان سال یا قبل از پایان کار دولت یازدهم خط راه آهن مسیر تهران- همدان به بهره‌برداری برسد.
وی افزود: همزمان با به پایان رسیدن احداث خط راه آهن در همدان قطعه‌ای از ایستگاه راه‌آهن در 15 کیلومتری همدان نیز به بهره‌برداری می‌رسد.
خجسته با اعلام اینکه کارهای مطالعاتی برای احداث ایستگاه دوم راه آهن در شهر همدان آغاز شده است گفت: کارهای مطالعاتی برای جانمایی ایستگاهی در شهر همدان آغاز شده و گزینه‌های مختلفی نظیر احداث ایستگاه راه‌آهن در کنار فرودگاه همدان نیز مطرح است ولی این جانمایی تا ابتدای سال 96 نهایی خواهد شد.
مدیرکل راه‌وشهرسازی استان همدان هم با تأکید بر اینکه راه‌آهن همدان-تهران در بهار 96 به همدان خواهد رسید، گفت: از ابتدای آذرماه تا امروز 55 کیلومتر از عملیات ریل‌گذاری انجام شده است و امروز در کیلومتر 198 راه‌آهن همدان-تهران قرار داریم. فرهاد فرزانه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فاصله ریل‌گذاری تهران تا همدان تقریبا 264 کیلومتر است، بیان کرد: تا 3 ماه گذشته بیش از 145 کیلومتر ریل‌گذاری انجام شده بود که با برداشته شدن تحریم‌ها از ابتدای آذر تاکنون 55 کیلومتر ریل‌گذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه ریل‌گذاری به 198 کیلومتری رسیده است، گفت: در حال حاضر راه‌‎آهن 67 کیلومتر تا همدان فاصله دارد و عملیات ریل‌گذاری در حال انجام است.
فرزانه با تأکید بر اینکه مشکلات خرید ریل و ساخت کوبلاژ حل شده است، بیان کرد: ریل‌گذاری در بهار 96 به همدان خواهد رسید و در آن زمان ایستگاه‌ها به صورت موقت آماده بهره‌برداری خواهند شد.
 تکمیل ایستگاه‌ها 6 ماه زمان می‌برد
وی با بیان اینکه راه‌آهن همدان-تهران 11 ایستگاه بینابین دارد، گفت: ایستگاه شهر همدان 50 درصد پیشرفت دارد و در بهار نیز ایستگاه مسافری و باربری در حد مختصری آماده خواهد شد چرا که تکمیل آن 6 ماه زمان می‌خواهد.
مدیرکل راه‌وشهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه تکمیل ایستگاه راه‌آهن 6 ماه زمان نیاز دارد، بیان کرد: فعلاً هدف این است که ریل‌گذاری انجام شود و با توجه به محدودیت زمانی بهره‌برداری از ریل مورد نظر است. وی تأکید کرد: راه‌آهن همدان-تهران پروژه‌ایست که 10 سال منتظر آن بودیم و در حال حاضر مهم این است که کار به اتمام رسیده و اینکه چندماه با تأخیر به بهره‌برداری برسد اهمیت چندانی ندارد چرا که در فرایند اجرایی اتفاقات مختلفی باید بیفتد.
فرزانه در پاسخ به سؤالی مبنی بر تخصیص 200 میلیارد تومان اعتبار برای راه‌آهن همدان توسط معاون رئیس‌جمهور، گفت: این مبلغ تخصیص داده شده است چرا که اگر اختصاص نمی‌یافت ریل‌گذاری انجام نمی‌گرفت.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.