پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 3 خرداد 1403

کد خبر : 47593

 
تأکید معاون استاندار به مدیران

عراقی: پيمانکاران بومي به کار بگیرند
تاریخ خبر : 1393-04-15
     
   
     
متن خبر :

همدان‌پيام: معاون امور عمراني استاندار همدان از پيمانکاران به عنوان ظرفيت‌هاي فني و تخصصي کشور ياد کرد و گفت: نگرش مسئولان نسبت به پيمانکاران بومي نيازمند تغيير است و تمام مطالبات حقوقي آنها بايد پرداخت شود.
محمودرضا عراقي در شوراي فني استان همدان افزود: براساس قانون هنگام صدور پروانه پايان کار ساختماني بايد تأييديه استاندارد ايمني نيز اخذ شود اما متأسفانه اين مهم در همدان و به‌ويژه شهرداري‌هاي شهرستان‌ها رعايت نمي‌شود.
وي با تأکيد بر استفاده از پيمانکاران بومي در اجراي پروژه‌هاي عمراني افزود: با فراهم کردن شرايط مناسب بايد زمينه را از نظر اقتصادي براي مشارکت پيمانکاران بومي در پروژه‌هاي استان مهيا کنيم.
معاون امور عمراني استاندار همدان از پيمانکاران به عنوان ظرفيت‌هاي فني و تخصصي کشور ياد کرد و گفت: نگرش مسئولان نسبت به پيمانکاران بومي نيازمند تغيير است و تمام مطالبات حقوقي آنها بايد پرداخت شود.
وي با اشاره به پروژه‌هاي نيمه تمام استان که به دليل کمبود اعتبارات و تخصيص مناسب بلاتکليف باقي مانده است، تصريح کرد: در سال‌هاي اخير پروژه‌هاي عمراني بسياري آغاز شده است اما به دليل خالي بودن خزانه دولت تخصيص اعتباري براي تکميل آنها انجام نشده است.
عراقي با تأکيد بر جذب مشارکت بخش خصوصي در اجراي پروژه‌هاي عمراني عنوان کرد: دستگاه‌هاي اجرايي متناسب با اعتبارات تخصيص داده شده نسبت به اجراي پروژه‌ها اقدام کنند تا دولت از اين وضعيت ناهمگون اعتباري خارج شود.
وي افزود: در اجراي پروژه‌ها از پيمانکاراني استفاده شود که سابقه فعاليت و تجربه کاري مناسبي دارند و توان مالي آنها براي اجراي پروژه به‌گونه‌اي باشد که پرداخت دير هنگام دولت تأثير چنداني در روند اجراي پروژه نداشته باشد.
معاون امور عمراني استاندار همدان گفت: وضعيت تخصيص اعتبارات در شرايط سختي است؛ چراکه با گذشت سه ماه از فصل کاري هنوز تنخواه عمراني به استان‌ها اختصاص داده نشده است. مديرکل دفتر فني استانداري همدان نيز با انتقاد از اينکه شرکت‌ها هيچ‌گونه تعهدي نسبت به تأييد ايمني آسانسور قبول نمي‌کنند، اظهار داشت: بايد از توان نظام مهندسي ساختمان در اين عرصه بيشتر استفاده شود و نشست مشترکي را ترتيب دهند تا راهکاري براي رفع اين مشکل ارائه شود.
کيوان کاظمي مستقيم با اشاره به تأثير نبود تخصيص به‌موقع اعتبارات عمراني بر فعاليت پيمانکاران گفت: ناظر و دستگاه اجرايي براساس پيشرفت پروژه‌هاي عمراني صورت وضعيت را تهيه مي‌کنند اما ذي‌حسابان اين صورت وضعيت را تأييد نمي‌کنند.
وي افزود: سامانه ملي کنترل و نظارت از سال 88 براي بررسي درصد پيشرفت پروژه و تخصيص ريالي راه‌اندازي شده است در اين راستا بايد اطلاعات پروژه‌هاي استاني ثبت شود.
مديرکل دفتر فني استانداري همدان تصريح کرد: همدان نسبت به ثبت اطلاعات در اين سامانه رتبه پنجم کشور را کسب کرده است؛ بنابراين پرداخت پروژه‌هاي عمراني و عملکرد نيز بايد به صورت ماهيانه ثبت شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.