پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 9 ارديبهشت 1403

کد خبر : 101786

 
60 مدرسه در کبودراهنگ فرسوده اعلام شده‌اند

سقف لرزان مدارس برسردانش‌آموزان
تاریخ خبر : 1398-09-03
نویسنده : اکرم حمیدی-
     
 
 
     
متن خبر :

کبودراهنگ-  خبرنگار همدان‌پیام: در شهرستان کبودراهنگ 60 مدرسه فرسوده وجود دارد که از میان آن‌ها 9 مدرسه تخریبی است و نیازمند توجه ویژه می‌ّباشد.
این‌ها سخنان مدیر آموزش و پرورش شهرستان کبودراهنگ در شورای آموزش‌و‌پروش است که معتقد است این 9 مدرسه تخریبی هر لحظه امکان ریزش دارند و باید تلاش شود پیش از بروز هر حادثه‌ای از تخریب نا به‌هنگان آن جلوگیری شود.
رضا عسگری با بیان اینکه از شاخص‌های مهم آموزش و پرورش بالا بردن نرخ پوشش تحصیلی است، گفت: کبودراهنگ به جهت گستردگی در بین سایر شهرستان‌های همدان منحصر به فرد است و بیشترین مدارس شبانه‌روزی را دارد تا  بتواند دانش‌آموزان را جذب تحصیل کند اما با این حال هنوز تعداد دانش‌آموزانی که ترک تحصیل می‌کنند در این شهرستان نسبت به مناطق دیگر بالاتر است.
وی همچنین با اشاره به آمار دانش‌آموزان باز‌مانده از تحصیل در این شهرستان خاطرنشان کرد: در دوره ابتدایی 17 نفر، دوره متوسطه اول 260 نفر و متوسطه دوم نیز 168 نفر بازمانده از تحصیل در این شهرستان وجود دارد.
عسگری بیان داشت: آموزش‌و‌پرورش شهرستان کبودراهنگ در تلاش است تعدادی از این دانش‌آموزان را جذب کند در همین راستا حساسیت‌ها و نگرانی نسبت به دوره متوسطه اول با توجه به شرایط اجتماعی و شرایط سنی منطقه که موجب آسیب‌پذیری این گروه سنی می‌ّباشد بیشتر است.
امام جمعه کبودراهنگ نیز در این نشست اظهار داشت: برخی از دانش‌آموزان جان خود را کف دستشان گرفته‌اند و در مدارسی تحصیل می‌کنندکه قبل از انقلاب ساخته شده‌اند و مدارس فرسوده به شمار می‌روند و هر لحظه امکان خطر برای هر دانش‌آموز وجود دارد بنابراین مسئولان موظف هستند که برای تعمیر و حتی تجهیز مدارس از جان و دل مایه بگذارند.
حجت‌الاسلام نقی باقری افزود: من بسیار متعجب هستم که برای هنرستان‌ها ردیف اعتباری دیده نشده اگر هنرستان‌ها بودجه ندارند ما در نماز جمعه از مومنین و خیرین بخواهیم که کمک کنند تا کارها پیش برود از یک طرف مسئولان حوزه آموزش و پرورش دانش‌آموزان را به رشته‌های فنی تشویق می‌کنند و از طرفی دیگر بودجه کافی برای این مدارس تخصیص نمی‌دهند؟ اول باید این مدارس تعمیر و تجهیز کامل شوند تا انتظار آن را داشته باشند که دانش‌آموزان بتوانند در این مدارس تحصیل کنند.
وی ادامه داد: چرا باید هنرستان گل‌تپه قبل از انقلاب ساخته شده و جزء مدارس فرسوده است مسئولان استان و بالاتر به این مسئله بی‌تفاوت باشند تحصیل دانش‌آموزان در این مدارس از روی ناچاری است اگر اتفاقی برای دانش‌آموزی در مدارس فرسوده و در حال تخریب بیفتد چه کسی پاسخگو است؟
فرماندار شهرستان کبودراهنگ نیز در این نشست با انتقاد از نوسازی استان در این خصوص اظهار داشت: متأسفانه نوسازی استان نسبت به این مسئله کم توجه بوده و همکاری خوبی نداشته است و با توجه به اینکه شهرستان کبودراهنگ وسیع‌ترین شهرستان استان است و دانش‌آموزان زیادی در روستاها مشغول هستند تعمیر و بازسازی مدارس روستایی باید در اولویت باشد.
حجت‌ا... مهدوی تأکید کرد: هدف شورای آموزش و پرورش مشورتی است و اعضا شورا باید نظرات کارشناسی و دلسوزانه برای رفع مشکلات ارائه دهند و همه باید با توان و تجربه مسائل را بررسی کنیم تا مشکلات حوزه آموزش و پرورش کمتر باشد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.