1403-01-311403-02-10bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

کد خبر : 116128

 
استاندار در آئین تجلیل از خیران مدرسه‌ساز:

تأمین فضاهای آموزشی بدون کمک خیران امکان‌پذیر نبود
تاریخ خبر : 1399-12-09
     
 
 
     
متن خبر :

 هفته گذشته آئین تجلیل از خیران مدرسه‌ساز استان همدان در یک ارتباط تصویری به‌صورت ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهوری و استاندار همدان، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان، خیران مدرسه‌ساز و سایر مسئولان برگزار شد، در این مراسم از ۹ خیر مدرسه‌ساز استان به‌صورت ویژه تجلیل شد.
استاندار همدان در این مراسم‌بیان کرد: امکان تأمین فضاهای آموزشی در حوزه‌ها و زمینه‌های مختلف، بدون کمک خیران مدرسه‌ساز میسر و امکان‌پذیر نبود.
سیدسعید شاهرخی در ادامه افزود: برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز به‌نوعی تجلیل از مقام والای ایثار، سخاوت و مهربانی خیّران و باب جدیدی برای مدرسه‌سازی است.
وی با بیان اینکه با توجه به سرانه کشور، خیّران مدرسه‌ساز بخش قابل توجهی از ساخت مدارس را انجام دادند که قابل تحسین است، ادامه داد: اقدامات و فعالیت‌های خیران مدرسه‌ساز به‌عنوان یک ارزش در سطح استان و در بین مردم نهادینه شده‌ است.
به گزارش ایرنا، استاندار همدان با اشاره به طرح آجربه‌آجر که با مشارکت جامعه خیران مدرسه‌ساز و با هماهنگی سازمان نوسازی کشور به‌منظور ساخت یا تجهیز مدارس تشکیل شده است، گفت: این طرح کشوری فرصتی فراهم کرد تا هرکس بتواند در حد توان در این امر خیر مشارکت کند.
شاهرخی با گرامیداشت یاد و خاطره کسانی که نماد امر خیر در جامعه شده‌اند، یادآور شد: خیّران مدرسه‌ساز کارهای بزرگ و چشمگیری در استان انجام داده و یا در دست اجرا دارند.
وی با قدردانی از همه دست‌اندرکارانی که در امر آموزش و پرورش تلاش و یا در ساخت مدرسه فعالیت دارند، اضافه کرد: خیّران درس ایثار، سخاوت و از خودگذشتگی را به جامعه می‌دهند و تجربه نشان داده هرجا آموزش و پرورش دچار مشکل شده خیران به کمک این نهاد آمده و در رفع مشکلات و موانع مختلف نقش تأثیرگذاری داشته‌اند.

 خیران مدرسه‌ساز همدانی۳۲۱ مرکز آموزشی ساخته‌اند
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان نیز در این مراسم گفت: از سال ۷۷ تا پایان بهمن سالجاری خیّران مدرسه‌ساز ۳۲۱ مرکز آموزشی را در قالب ۲ هزار کلاس درس ساخته‌اند.
 محمدحسین مرادی  افزود: این تعداد مدرسه و فضای آموزشی در زیربنای ۲۳۵ هزارمتر مربع و با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان ساخته شده است.
وی اضافه کرد: تعداد ۸۸۵ خیّر حقیقی و حقوقی در استان فعال هستند که از این تعداد ۲۳۱ نفر تنها مدرسه‌ساز هستند.
مرادی با بیان اینکه خیران ۳۱ درصد مشارکت در امر مدرسه‌سازی استان همدان داشته‌اند، افزود: درحال‌حاضر تعداد ۶۶۵ مدرسه با حدود ۴۰۰ کلاس درس و با اعتبار ۵۵۶ میلیارد تومان به‌صورت خیّری و مشارکتی در دست ساخت است.
وی ادامه داد: تعهد خیّرین مدرسه‌ساز در سالجاری ۴۲ میلیارد تومان بوده که با افتخار صد درصد آن محقق شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه بنیاد برکت به‌عنوان بزرگترین خیّر حقوقی در استان است، عنوان کرد: این بنیاد در مجموع ۷۰ پروژه مدرسه‌سازی را از ابتدا در قالب ۲۷۷ کلاس درس و تعهدی بالغ بر ۴۷ میلیارد تومان داشته که تاکنون ۵۰ پروژه به بهره‌برداری رسیده و ۲۰ پروژه نیز در دست ساخت است.
مرادی از راه‌اندازی پویش «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» خبر داد و افزود: این پویش که تاکنون ۱۱ هزار نفر در آن شرکت کرده‌اند، تا پایان اسفند ادامه دارد.
به گفته وی، پویش دیگری به نام «مهر را با محرم آغاز کنیم» با آغاز سال تحصیلی مصادف شد و 7 هزار نفر در این پویش شرکت کردند و در این میان مدرسه ۲ کلاسه روستایی در فامنین از همین محل خشت‌گذاری شد و درحال ساخت است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه از فروردین سالجاری بسته تحولی موسوم به طرح ملی آجربه‌آجر از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ و در استان همدان نیز همزمان با سراسر کشور انجام شد، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح، ۲۸ پروژه در استان با اعتبار ۵۶ میلیارد تومان با خیرین مدرسه‌ساز توافقنامه منعقد شده است.
در ادامه این مراسم که با حضور استاندار همدان برگزار شد از کتاب «مهر ماندگار» ویژه زندگینامه خیّر مدرسه‌ساز استان زنده‌یاد حاج محمد، رونمایی و از ۹ خیر مدرسه‌ساز به نمایندگی از خیرین استان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل شد.
۳۰ هزار نفر از فرهنگیان استان همدان از طریق شبکه شاد نیز در این جشنواره شرکت کردند.
در سال تحصیلی جاری بیش از ۲۹۶ هزار دانش‌آموز در مدارس استان همدان تحصیل می‌کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.