پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 8 فروردين 1404

کد خبر : 141441

 
همزمان با ولادت امیرالمؤمنین حضرت امام علی (ع):

مراسم اهدای جوایز برندگان جایزه ویژه بانک سپه منطقه همدان برگزار شد
تاریخ خبر : 1403-10-27
     
 
 
     
متن خبر :



همزمان با ولادت با سعادت امیرالمؤمنین حضرت امام علی (ع)، مراسم اهدای جوایز برندگان جایزه ویژه 2میلیارد و 500میلیون ریالی بانک سپه منطقه همدان با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان رده‌های نظامی و انتظامی استان برگزار شد.

سرپرست بانک سپه منطقه همدان در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از مردم استان همدان به دلیل استقبال و حضور کم‌نظیر در 44مین جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه بانک سپه افزود: در این دوره از قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز، حدود 300 میلیارد ریال جایزه به مردم استان همدان اهدا شده است.

وی با بیان اینکه هر کسی که در سنت نیکو و پسندیده قرض‌الحسنه شرکت می‌کند برنده است، عنوان کرد: پیامبر اکرم (ص) ثواب صدقه را 10 و ثواب قرض‌الحسنه را 18برابر دانسته است و از همین رو ضمن بهره‌برداری از خیر و برکات این سنت الهی، به پاس قدردانی از مردم استان همدان تعداد 85 جایزه دو میلیارد و پانصد میلیون ریالی و نیز چند میلیارد ریال جوایز نقدی دیگر اهدا شده است.

سعید احسانی با ارائه آماری از مراحل برگزاری 44مین قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه و نحوه حضور مردم استان همدان در این جشنواره، بیان کرد: تمامی مبالغ حاصل از این جشنواره صرف پرداخت تسهیلات در بخش‌های ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن، راه‌اندازی مشاغل خانواده‌های بی‌سرپرست و… می‌شود. همچنین خاطرنشان می‌سازد در این مراسم که مصادف با ولادت امیرالمؤمنین حضرت امام علی (ع) و روز پدر بود، از مقام والای 2 تن از پدران شهدا به نام شهید امیر امیرگان و شهید سید میلاد مصطفوی تکریم و تقدیر به عمل آمد.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.