پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

کد خبر : 108358

 
شهردار شیرین‌سو:

شیرین‌سو، نگین شهرهای شمال استان و بهشت سرمایه‌گذاری است
تاریخ خبر : 1399-02-21
     
 
 
     
متن خبر :

 وجود تالاب زیبای شهر، موزه فسیل‌های 20 میلیون ساله، چشم‌انداز اراضی بادام‌کاری، میراث و صنایع‌دستی ثبت‌شده آن و نیز موقعیت جغرافیایی مناسب شیرین‌سو، نویدبخش آینده‌ای مطلوب و درخشان برای شهر است.
شهردار شیرین‌سو با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهر گفت: شهرداری شیرین‌سو از سرمایه‌گذارانی که شیرین‌سو را برای این هدف انتخاب می‌کنند، مجدانه حمایت می‌کند و آمادگی هرگونه مشارکت با بخش خصوصی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری را دارد.
سید مصطفی موسوی در ادامه به نقش شهرداری‌ها در تأمین آسایش و رفاه عمومی مردم پرداخت و گفت: با افزایش جمعیت شهرها و روند رو به رشد شهرنشینی در جامعه، پرداختن به تمام جوانب زندگی شهری همچون امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و... مورد توجه مدیران شهری بوده است که در این میان فراهم آوردن زمینه جذب سرمایه‌گذار، پرداختن به مباحث اقتصاد شهری و توسعه آن به‌دلیل اثرگذاری بر سایر حوزه‌ها و تأثیر آن در تأمین رفاه عمومی، بیشتر از امور دیگر حائز اهمیت است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی شیرین‌سو اظهار کرد: شهر شیرین‌سو در شمال غربی شهرستان کبودراهنگ قرار گرفته است که از مهم‌ترین فعالیت‌های اقتصادی مردم می‌توان به کشاورزی، دامداری و قالیبافی اشاره کرد.
به گفته موسوی، شهر شیرین‌سو دارای ظرفیت‌های بالقوه بزرگ اقتصادی است که از جمله نشان‌های برتر آن می‌توان از فرش مهربان و دام نژاد مهربان نام برد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهر شیرین‌سو گفت: از جاذبه‌های گردشگری شهر، می‌توان تالاب زیبای شیرین‌سو را نام برد که از دیرباز مأمن پرندگان مهاجر بوده است و می‌تواند به‌عنوان یک منطقه گردشگری فرامنطقه‌ای با رویکرد زیست‌محیطی به مقصد گردشگران و دوستداران محیط‌زیست تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری شیرین‌سو، موسوی دیگر جاذبه گردشگری شهر را موزه فسیل‌های 20 میلیون ساله شیرین‌سو دانست و گفت: این موزه دارای 2 اثر تاریخی از فسیل‌های مربوط به دوران میوسین پیشین است که تاریخچه‌ای به قدمت و بلندای 20 میلیون سال دارد و توجه بسیاری از علاقه‌مندان را به خود جلب کرده است.
شهردار شیرین‌سو در ادامه به موقعیت جغرافیایی این شهر پرداخت و گفت: شیرین‌سو در حدفاصل 2 غار بزرگ جهانی یعنی غارهای علیصدر کبودراهنگ و کتله‌خور خدابنده قرار گرفته است که این مهم می‌تواند نقش به‌سزایی در رونق اقتصادی شهر و جذب گردشگران عبوری داشته باشد.
موسوی ادامه داد: همچنین قرارگیری شهر شیرین‌سو در مسیر اصلی بزرگراه همدان- زنجان و دروازه ورودی استان از شمال‌غرب کشور، به این شهر موقعیت جغرافیایی بی‌نظیری بخشیده است.
موسوی در ادامه با اشاره به اهمیت همکاری و مشارکت مردم در توسعه اقتصادی شهر بیان داشت، وجود زیرساخت‌های لازم در بخش‌های مختلف مدیریت شهری، پیش‌زمینه ایجاد توسعه اقتصادی در شهرها است؛ بنابراین باتوجه به پیچیدگی مدیریت شهرها و تنوع نیازهای شهروندان، اداره شهرها بدون مشارکت همه‌جانبه مردم در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و... امکان‌پذیر نیست.
موسوی در پایان ضمن تأکید بر نقش شهروندان در توسعه پایدار شهری و قدردانی از مشارکت اقتصادی و فرهنگی آنان در سنوات گذشته، بیان کرد: با توجه به اینکه عمده درآمدهای شهرداری‌ها از عوارض‌ محلی است، از شهروندان فهیم شیرین‌سو خواهشمندیم با پرداخت به‌موقع عوارض‌ خود، شهرداری را در ارائه خدمات بیشتر و مطلوب‌تر به شهروندان و داشتن شهری زیبا و توسعه‌یافته یاری کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.