پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

کد خبر : 113749

 
31 روستای نهاوند مشکل دسترسی به اینترنت دارند
تاریخ خبر : 1399-09-06
     
 
 
     
متن خبر :


 وضعیت اینترنت شهرستان نهاوند در برخی مناطق روستایی ضعیف و در برخی اصلاً دسترسی به اینترنت وجود ندارد که در این ‌بین وضعیت بخش خزل بدتر از سایر مناطق است.
مشکلات اینترنت در شهرستان نهاوند در برخی مناطق برای دانش‌آموزان هنوز پابرجا است و با گذشت 3 ماه از آغاز سال تحصیلی ولی این مشکلات هنوز حل‌نشده است.
پیش از سال تحصیلی در جلساتی که برگزار شد و با توجه به وضعیت کرونایی کشور، پیش‌بینی می‌شد که امسال نیز باید دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری و در قالب برنامه شاد آموزش‌ها را فرابگیرند و استفاده از این شبکه نیازمند وجود زیرساخت اینترنت در مناطق عمدتاً روستایی بود. همین هفته گذشته بود که فیلم عبور دانش‌آموزان روستای «قلعه بارودآب» نهاوند از عرض جاده خطرناک نهاوند به ملایر منتشر شد و حتی به رؤیت وزیر ارتباطات هم رسید تا شاید چاره‌ای برای اینترنت روستاهای نهاوند بیندیشد ولی این مشکلات با وجود کمتر شدن ولی همچنان ادامه‌دارند.
 تا 2 ماه آینده بخش عمده مشکلات اینترنت
حل می‌شود
فرماندار نهاوند در این‌باره گفت: در تعدادی از روستاها مشکل اینترنت داریم که از مدیران کل حوزه مخابرات، زیرساخت و فناوری اطلاعات دعوت کردیم تا با حضور در شهرستان مشکلات را حل کنند.
مراد ناصری اظهار کرد: بخش خزل نهاوند وضعیت خوبی در حوزه اینترنت ندارد و تعدادی از روستاهای این بخش کلاً به اینترنت دسترسی ندارند که باید چاره‌ای برای آنها بیندیشیم.
فرماندار نهاوند با اشاره به استفاده دانش‌آموزان از شبکه شاد، افزود: فراهم نبودن زیرساخت‌های این برنامه در شهرستان به‌ویژه در مناطق روستایی موجب بسیاری از مشکلات در این حوزه شده است.
وی ادامه داد: آنتن‌دهی تلفن‌های همراه در برخی مناطق شهری و روستایی نهاوند بسیار بد است چه برسد به اینترنت و به‌دلیل پایین بودن سرعت اینترنت تلفن همراه در برخی روستاها و برخی از مناطق شهری استفاده از شبکه شاد برای دانش‌آموزان این مناطق بسیار سخت و در برخی موارد غیرممکن کرده است.
ناصری گفت: باید بتوانیم مشکلات اینترنت را کمتر و حل کنیم و این مطالبه به‌حق دانش‌آموزان و اولیا است تا دانش‌آموزان از درس‌ها عقب نیفتند.
وی افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی انجام‌شده و قولی که مدیران استان دادند ان‌شاءا... در 2 ماه آینده با پیگیری‌ها در آموزش‌وپرورش نهاوند و بخش خزل تا دهه فجر بخش عمده این مشکلات حل شود؛ بنابراین از مدیران کل مخابرات و ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تقاضا داریم این مشکلات را مرتفع کنند.
خزایی مدیر آموزش‌وپرورش نهاوند نیز درباره این بخش گفت: در بخش خزل ۵۰۰ دانش‌آموز نمی‌توانند از برنامه شاد استفاده کنند که باید زیرساخت‌های اینترنتی تقویت شود.

 ۳۲ روستا در برنامه ارتقا قرار دارند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این مورد گفت: مشکلات این روستاها احصا شده و بحث اصلی ما تأمین تجهیزات است.
وی افزود: درمجموع ۳۲ روستا در برنامه ارتقا قرار دارند و به‌محض تأمین تجهیزات مشکل این روستاها حل می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند از آموزش‌ها بهره ببرند.
ساکی اظهار کرد: با توجه به محدودیتی که در تأمین تجهیزات داریم، سعی می‌کنیم تا پایان سال این موارد را حل کنیم تا همه مشکلات روستاهای نهاوند حل شود.

 والدین و دانش‌آموزان چشم‌انتظار حل مشکلات اینترنت
به گزارش پایگاه خبری گرو، در سطح شهرستان ۵۵ هزار مشترک تلفن ثابت وجود دارد که حدود ده هزار مشترک از اینترنت مخابرات با سرعت مطلوب استفاده می‌کنند و نیاز است تا با رفع مشکلات مناطق کم‌سرعت زمینه استفاده از محتواهای درسی را برای دانش‌آموزان فراهم کرد.
مشکلات اینترنت و سرعت‌پایین شبکه شاد در برخی مناطق موجب شده است تا والدین مجبور باشند از دیگر روش‌ها و با استفاده از پیام‌رسان‌هایی غیر از شاد محتواهای درسی را دریافت کنند که با توجه به‌رایگان بودن هزینه اینترنت شاد استفاده از سیار روش‌ها موجب تحمیل هزینه‌های بیشتر اینترنت برای خانوارها می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.