پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 4 ارديبهشت 1404

کد خبر : 134984

 
برگزاری اردوی تیم ملی‌کاراته بانوان به میزبانی همدان
تاریخ خبر : 1402-08-02
نویسنده : لیلا کرمی
     
 
 
     
متن خبر :

 
 اردوی تیم ملی کاراته  بانوان جمهوری اسلامی ایران به منظور حضور قدرتمند در مسابقات قهرمانی آسیا در همدان برگزار می شود  ، این اردو از  24 مهر ماه تا 4 آبان ماه با حضور ده نفر از بانوان ورزشکار متشکل از 5 نفر ورزشکار اصلی و 5 نفر حریف تمرینی در حال اجرا است.

علی حقیقی مدیر کل ورزش و جوانان و سید مهدی وفائی رئیس هیات کاراته استان همدان به همراه جمعی از مسولان ورزش امروز یکشنبه در اردوی تیم‌ملی کاراته ایران حاضر شدند. در این دیدار مسؤولان ورزش ابتدا با تیم بانوان و کادر فنی آنها هم صحبت شدند و در ادامه با ملی پوشان و کادر فنی تیم دیدار و گفت‌وگو کردند.

سید مهدی وفایی در این دیدار توضیحاتی درباره شرایط تیم‌های ملی کاراته پیش از آغاز بازی‌های آسیایی قزاقستان که از 14 لغایت 18آبان برگزار می شود ارائه کرد.لزم به ذکر است یلدا بیرانوند تنها نماینده همدان در این اردو حضور دارد همچنین فائزه ترکمان مربی خوب استان بعنوان مربی تیم ملی تیم کاراته بانوان را هدایت می کند.

مربی همدانی تیم ملی کاراته در گفتگو با خبرنگار همدان پیام بیان کرد : 21 دوره مسابقات قهرمانی کارته آسیا در بخش بانوان و در رده سنی زیر 21 سال از 14 آبان ماه در قزاقستان آغاز خواهد شد و تیم ایران با 5 نفر در این مسابقات حضور خواهند یافت.

فائزه ترکمان در ادامه اضافه کرد : در این مسابقات  یلدا بیرانوند در وزن منفی 50کیلو گرم به عنوان  نماینده استان همدان حضور خواهد داشت.

وی  خاطرنشان کرد : این ورزشکار شایسته همدانی با کسب تجارب دوره های گذشته و با انگیزه ای مثال زدنی به دنبال کسب عنوان طلا در مسابقات خواهد بود لازم به ذکر است برگزاری اردو در همدان شرایط روحی خیلی مناسبی را برای وی ایجاد کرده است.

ترکمان در پایان از مزایای برگزاری اردوهای تیم ملی در استان سخن گفت و افزود : بالا بردن سطح کیفی کاراته استان با مشاهده عینی تمرینات و همچنین ایجاد انگیزه برای کاراته کاران استان در این راستا برای حضور در این جایگاه از تاثیرات مثبت حضور ملی پوشان در همدان محسوب می‌شود.

مربی تیم ملی کاراته در ا دامه از تلاش رئیس هیئت کاراته تشکر و قدردانی کرد و گفت : برگزاری این اردو برای نخستین بار است که در استان رقم میخورد و این موضوع به رشد کاراته در استان کمک خواهد کرد.

لازم به ذکر است حمایت از حضور ورزشکاران به منظور حضور در تیم های ملی از دیگر اقدامات این هیئت به شمار می‌رود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.