هوشمندسازی، رویتپذیری و قرائت در بخش مشترکین سنگین به طور کامل انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در حال حاضر از مشترکین کشاورزی و صنعتی ما 6 هزار مشترک سنگین کنترلپذیر شدهاند.
علی سهرابی بیدار در نشست با حاجی بابایی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مأموریت ما توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکان است، اظهار کرد: برای سریعتر رسیدن به این مهم چهار محور تعریف شده است که نخستین محور هوشمندسازی است که دنیا به این سمت و سو در حرکت است و در ایران نیز برخی استانها در این حوزه پیشرو هستند.
وی افزود: هوشمندسازی در دو بخش انجام میشود که بخش اول آن هوشمندسازی لوازم اندازهگیری است که درکمیسیون انرژی نیز مطرح است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه 810 هزار مشترک برق در استان همدان وجود دارد، گفت: از این تعداد حدود 650 هزار مشترک خانگی هستند.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده مصرف انرژی برق در استان در بخش کشاورزی و صنعت است، ما در قدم اول هوشمندسازی را از این مشترکین آغاز کردیم که کنتورهای آنها از راه دور قرائت میشوند.
سهرابی بیدار با بیان اینکه در زمینه هوشمندسازی، رویتپذیری و قرائت در بخش مشترکین دیماندی به طور کامل انجام شده است و به سمت کنترلپذیری میرویم، گفت: در حال حاضر از مشترکین کشاورزی و صنعتی ما 6 هزار مشترک سنگین کنترلپذیر شدهاند و برای ادامه کار نیز یک فراخوان مناقصه برای 3 هزار تابلو طی امسال برگزار شده است.
وی ادامه داد: بخش دوم هوشمندسازی شبکه است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و اردیبهشت ماه سال گذشته در روز صنعت برق، مرکز اسکادا افتتاح شدو در حال حاضر از طریق این مرکز بیش از 351 نقطه پایش و مدیریت میشود و مدیریت هوشمند شبکه در استان فعال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: در این راستا پستهای زمینی عمومی که تغذیهکننده مشترکین شهر همدان است تجهیز میشوند که در حال حاضر آخرین تکنولوژیهای دنیا را در این پستها به کار گرفتهایم.
سهرابی بیدار با اشاره به تبدیل سیمهای مسی به کابل خودنگدهار تصریح کرد: در این زمینه نقاط مستعد سرقت در اولویت قرار دارد تا از آسیبها جلوگیری شود و امسال نیز برنامه تهیه 600 کیلومتر کابل خودنگهدار برگزار شده است.
وی اظهار کرد: همچنین از طریق سامانه چاوش کنترل وضعیت ولتاژ شبکه را داریم که در منطقهای ولتاژ ضعیف نباشد؛ و اطمینان حاصل کنیم که برق استان همدان استاندارد است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در راستای قابلیت اطمینان شبکه به سمت استفاده از خط گرم رفتهایم، افزود: ای امر در حال حاضر با استفاده از پیمانکار انجام میشود. وی با اشاره به اینکه محور سوم بهرهوری است که اقدامات ما باید یک پیوست بهرهوری داشته باشد و از دانش روز استفاده شود، گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به عنوان 3 شرکت پایلوت مطالعات بهرهوری است.
سهرابی بیدار مشتری مداری و ارتباط دو سویه با مشترکین را محور چهارم و مهم برشمرد و عنوان کرد: در این راستا از همه ابزارهای لازم استفاده شده است که از جمله آنها میتوان به اپلیکیشن «برق من» اشاره کرد که درخواستهای مشترکین در کوتاهترین زمان پیگیری و پاسخ داده میشود.
وی با بیان اینکه این چهار محور ما را به سمت توزیع برق مطمئن و پایدار میرساند گفت: سال گذشته وزارت نیرو با 100 برنامه عملیاتی در ارکان صنعت برق، ورود کرد تا مشکلات پیش آمده در پیک بار 1400 را رفع کند و امسال نیز با استفاده از تجربه به دست آمده با 140 برنامه وارد پیک بار تابستان و مدیریت آن شد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: در تابستان با توجه به ورود سیستمهای سرمایشی به مدار، مصرف کشاورزان و کاهش ضریب قدرت انتقال در شبکه، مصرف برق افزایش مییابد بنابراین بحث مدیریت مصرف و صرفهجویی در مصرف برق از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ما باید در نوع نگاه خود به انرژی تجدیدنظر کنیم
حمیدرضا حاجیبابایی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به چهار محور تعریف شده شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان و بهرهوری و مشتریمداری اظهار کرد: قدمهای خوبی در حوزه برق برداشته شده که جای تقدیر دارد و ما باید در نوع نگاه خود به انرژی تجدیدنظر کنیم و توجه خاصی به این مهم داشته باشیم.
وی با بیان اینکه 8 درصد رشدی که باید در کشور رقم بزنیم، 2.8 درصد مربوط به بهرهوری است، گفت: نگاه دوم این است که جایگاه و قدرت ما از مردم است و باید به مردم خدمت کنیم.
حاجیبابایی با بیان اینکه برای در قله قرار گرفتن صنعت هایتک و فناوریهای برتر را انتخاب کردیم، گفت: در این راستا 50 هکتار زمین در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار گرفت که امسال 500 هکتار نیز به آن اضافه میشود.
در ادامه این جلسه نیز محمدرضا اژدردل مدیر توزیع برق شهرستان همدان، فاضلی مدیر برق همدان 1، بختیاری مدیر برق همدان 2 و شیخی جانی مدیر توزیع برق شهرستان فامنین گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه خود ارائه کردند.
|