1403-01-271403-02-06bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 6 ارديبهشت 1403

کد خبر : 73190

 
مدیرعامل مخابرات استان: ضریب نفوذ اینترنت در همدان کم است

درخواست مهلت 2ماهه برای حل مشکل اینترنت
تاریخ خبر : 1395-06-10
     
 
 
     
متن خبر :

■ معترضان به حجم ترافیک مراجعه کنند
 اینترنت و مشکلات آن موضوع داغی است که بسیاری مواقع موضوع بحث و یا شکایت تعدادی از مشترکان می‌شود، که مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان روز گذشته در جمع خبرنگاران به سؤالات مطرح شده درباره مشکلات مشترکان پاسخ داد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان در پاسخ به سؤال خبرنگار همدان‌پيام مبني بر اينكه كارشناسان معتقدند با وجود استفاده از تمام روش‌هاي ايمني براي حفظ ترافيك اينترنت خود، اما همچنان مقداري از حجم اينترنت به طور نامعلوم كم مي‌شود، گفت: مدتی است به دنبال این هستیم موانعی که سبب نارضایتی مشترکان اینترنت پرسرعت می‌شود را برطرف کنیم. از این‌رو در حال اجراي برنامه‌اي توسط چند پيمانكار و 100 نيروي كارشناس هستيم که تا چند روز آینده آنها با مشترکین ADSL كه به مقدار استفاده از ترافيك خود معترض هستند تماس می‌گیرند و در صورت تمايل مشترك به منزل آنها مي‌روند و به مودم‌ها كد ايمني وارد مي‌كنند تا امكان استفاده براي سايرين فراهم نشود. همچنين در اين بازديدها تمام مسيرهای باز كه موجب دانلودهاي بي‌اراده انجام مي‌شود را می‌بندند تا مشکل مشتریانی که معتقدند از ترافیک اینترنتشان به طور نامعلوم کم می‌شود، حل شود. اما كساني كه پس از اعمال تمام موارد ايمني همچنان معتقد هستند که از ترافيك آنها كم مي‌شود مي‌توانند مصرفشان را چك كنند و در صورت مشاهده کاهش بدون دلیل، به مخابرات مراجعه كنند. اما سازمان بالادستي كه به تمام شركت‌هاي پد و مخابرات نظارت مي‌كند تمام نرم‌افزارهاي مربوط به محاسبات را به طول كامل چك مي‌كند و اجازه كم‌فروشي نمي‌دهد. در نهايت بايد بگويم كه هميشه هكرها دو قدم جلوتر از ما هستند و با اعمال هر برنامه‌اي از سوي مخابرات راهكاري پيدا مي‌كنند تا به اهداف خود برسند.
قاسم نظري‌پويا درباره قطعی اینترنت مشترکان همدانی نیز افزود: برخی مواقع به سبب اجرای پروژه‌های کابل برگردان با این مشکل مواجه می‌شویم که البته این امر در راستای توسعه زیرساخت‌هاست و راهی جز این نداریم. اما در بسیاری مواقع مشکل از مودم و کابل‌ها و نحوه استفاده در محل مشترک است که بزودی این مشکل حل می‌شود.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه در بسیاری مواقع هنگام قطعی‌های مکرر اینترنت که با متصدیان تماس گرفته می‌شود موضوع را به گردن نمی‌گیرند و آن را به مودم منزل مشترک ربط می‌دهند در صورتی که چند روز بعد خود به خود مشکل حل می‌شود، هم گفت: چند روز است که تماس‌های زیادی برای قطعی‌های مکرر صورت می‌گیرد که حل این مشکل به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و در تلاش هستیم تا 2 ماه آینده آنها را به حداقل برسانیم و تغییر محسوسی در قطعی اینترنت ایجاد کنیم.
نظري‌پويا در پاسخ به سؤال ديگر همدان پیام در خصوص كم شدن آنتن تلفن‌هاي همراه در حين مكالمه در نقاط مختلف استان هم گفت: اكثر تلفن‌هاي همراه بر روي قسمت GSM و يا TVG تنظيم شده‌اند ولي اگر فقط روي H تنظيم شوند اين مشكل حل می‌شود، اما با اعمال طرح توسعه‌اي تا پايان سال 95 اين مشكل به طور كامل در استان همدان رفع خواهد شد.
وي همچنین افزود: اگر شهروندي با نقاط كور آنتن‌هاي تلفن همراه مواجه شد، مكان آن را به مخابرات استان اعلام كند تا در اسرع وقت مشكل اين مناطق حل شود.
نظري‌پويا درباره دکل‌های مخابراتی غیراستاندارد هم پاسخ داد: در کل استان و کشور دکل مخابراتی غیراستاندارد وجود ندارد اما ممکن است صحبت از غیرمجاز بودن آن به میان آمده باشد چرا که در روزهای نخستین از شهرداری برای دریافت مجوز نصب دکل مراجعه نمی‌کردند و خود اقدام به راه‌اندازی و تأسیس آن می‌کردند.
وی سپس با تأکید بر اینکه سیگنال‌های سایت‌های تلفن همراه به صورت دائمی ارزیابی می‌شود و در برخی موارد فراتر از انتظار است، بیان کرد: هیچ سیستم و سایت غیراستانداردی در سطح استان وجود ندارد و موارد موجود مطابق با استانداردهای بین‌المللی است و هیچ مشکلی ندارد.
نظري‌پويا گفت: پایین آوردن قیمت و بالا بردن سرعت اینترنت از اقدامات پیش‌روی شرکت مخابرات است اما متأسفانه سرمایه ملی 35 هزار پورتی مهیا برای واگذاری را نمی‌توانیم بنا به دلایلی واگذار کنیم. به همین دلیل ضریب نفوذ اینترنت در استان همدان پایین است و اگر مدعی تحقق دولت الکترونیک و خدمات غیرحضوری هستیم باید این ضریب افزایش یابد و مردم به سمت استفاده از اینترنت روی بیاورند.
وی افزود: شرکت مخابرات استان همدان 2 میلیون مشترک و 751 هزار شماره تلفن نصب شده در استان همدان دارد که از این تعداد 607 هزار تلفن مشغول به کار بوده و تعداد 144 هزار تلفن ثابت ظرفیت آزاد در سطح استان آماده واگذاری است.
نظری‌پویا با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان همدان 53/33درصد است، گفت: ظرفیت بالایی تلفن آزاد در استان همدان وجود دارد ولی چون بخشی از جمعیت را روستاییان تشکیل می‌دهند ضریب نفوذ پایین است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با بیان اینکه استان همدان دارای هزار و 83 روستاست، بیان کرد: سال 87 تمامی روستاهای استان همدان دارای تلفن خانگی شدند که استان همدان رتبه نخست را در این زمینه کسب کرد.
وی با اشاره به اینکه 531 مرکز تلفن روستایی و 246 سایت WLL پوشش ارتباطی روستاها را انجام می‌دهند، گفت: در حوزه فناوری ارتباطات سیار 689 سایت BTS تلفن همراه و 246 سایت WLL تمامی مشترکان تلفن همراه را در استان تحت پوشش قرار داده است.
نظری‌پویا افزود: از اقدامات مهم و گسترده شرکت ارتباطات سیار توسعه و راه‌اندازی BTS نسل 3 و 4 است که این فاز آغاز شده و به دنبال راه‌اندازی 283 دکل BTS نسل 3 و 4 در استان همدان هستیم که از این طریق تعداد سایت‌های همراه اول به 972 سایت BTS می‌رسد که با 246 سایت روستایی در مجموع هزار و 218 سامانه BTS پوشش همراه اول استان را برعهده خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اعلام اینکه مصرف پیک پهنای باند در استان 2/3 گیگابایت بر ثانیه است، گفت: میانگین مصرف در کشور به ازای هر کاربر 8 گیگابایت در ثانیه بوده که این رقم در استان همدان 7/8 گیگابایت در ثانیه است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.