پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

کد خبر : 75764

 
با 8500 ارجاع از "ISI " و انتشار 85 جلد کتاب علمی محقق شد

دانشگاه بوعلی در ردیف ممتازهای کشور
تاریخ خبر : 1395-11-06
     
 
 
     
متن خبر :

 دانشگاه بوعلی سینا همدان جزو 7 دانشگاه برتر کشور در زمینه ارجاع مقالات وتاثیرگذاری علم است. معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا  در دفتر ایسنا گفت: دانشگاه بوعلی سینا همدان طی چند سال اخیر در لیست دانشگاه‌های یک درصد موثر جهان قرار گرفته است.
حسن ختن‌لو ادامه داد: 4دانشمند از اساتید این دانشگاه نیز به عنوان دانشمندان یک درصد موثر جهان معرفی شده‌اند و جزء 5 دانشگاه برتر کشور درزمینه تعداد دانشمندان یک درصد موثر جهان است.
وی از افزایش 20 درصدی چاپ مقالات خارجی این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در سال 2016 بیش از 8500 ارجاع به مقالات دانشگاه بوعلی سینا همدان در پایگاه‌ ISI انجام گرفته این در حالی است که در سال قبل میزان این ارجاعات 7000مورد بوده است.
وی به شاخص هرش که نشانگر کیفیت مقالات است اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شاخص کیفیت مقالات دانشگاه بوعلی 70 است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 63 بوده، 6 پله ارتقا یافته است.ختن‌لو خاطرنشان کرد: این دانشگاه به لحاظ شاخص هرش که همان شاخص کیفیت مقالات است از دانشگاه‌های ممتاز کشور به شمار می‌رود.
وی به ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: در هر یک از دانشکده‌های این دانشگاه مسئولینی برای ارتباط با صنعت موظف کرده‌ایم تا فعالیت مضاعفی در این زمینه داشته باشیم به طوری که در ارتباط با صنعت جهش خوبی ایجاد شده است.
ختن‌لو خاطرنشان کرد: از مجموع یک درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی طی سال‌های اخیر استفاده حداکثری صورت گرفته است به طوری که در این راستا 20طرح پژوهشی تقاضا محور تعریف شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا به چاپ کتاب توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: طی سال 94 و اواسط سال جاری بیش از 85 عنوان کتاب توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه به چاپ رسیده است که حاکی از رشد 25 درصدی نسبت به سال‌های ماقبل خود بوده است. وی ادامه داد: طی 4 سال اخیر از میان 10 پژوهشگر برتر کشور یک نفر از دانشگاه بوعلی سینا بوده است که این افتخار نصیب کمتر دانشگاهی در کشور می‌شود.
وی یادآور شد: طی سال جاری دانشگاه بوعلی سینا به عنوان تنها دانشگاه کشور، موفق به دریافت 2 جایزه خوارزمی شده است.
ختن‌لو در بخش دیگری از سخنانش به زیرساخت‌های پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: متاسفانه آزمایشگاه‌های این دانشگاه فرسوده است و نیاز به به روز سازی این دستگاه‌ها مشهود است.
وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاهی مرکزی در دانشگاه راه‌اندازی شده است که دستگاه‌ها و تجهیزات گرانبها در این مرکز نگهداری می‌شود و مابقی دانشکده‌ها در صورت نیاز به این دانشکده رجوع خواهند کرد.
وی یادآور شد: وجود تحریم‌ها در سال‌های گذشته نیز عاملی برای تهیه نشدن برخی دستگاه‌ها بوده است اما برای جبران این ضعف، نمایشگاهی هر ساله از تولیدات داخلی برگزار می‌شود که هر ساله دانشگاه بوعلی تقریبا یک میلیارد تومان از این نمایشگاه که با 50درصد تخفیف تولیدات را به نمایش می‌گذارد خرید می‌کند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.