1403-02-031403-02-13bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

کد خبر : 16340

 
رئيس اداره صنعت و معدن نهاوند در جمع خبرنگاران همدان‌پیام:

وام‌هاي كم‌بهره در اختيار واحدهاي آسيب‌پذير قرار گيرد
تاریخ خبر : 1391-004-1
     
 
 
     
متن خبر :

همدان‌پیام: رئيس اداره صنعت و معدن شهرستان نهاوند گفت: به منظور حمایت از سرمایه گذاران برای بالا بردن نرخ اشتغال و تولید باید وام‌هاي كم‌بهره در اختيار واحدهاي آسيب‌پذير قرار گيرد.
بیژن ترابیان که در جمع خبرنگاران همدان پیام در نهاوند سخن می‌گفت، با بيان اينكه 97 واحد صنعتي فعال در نهاوند وجود دارد، گفت: كشت و صنعت خزل و كارخانه سيمان بزرگترين واحدهاي صنعتي شهرستان محسوب مي‌شوند.
وی با بیان اینکه پالايشگاه بنزين و گاز طبيعي اولين تجربه كشوري است كه تلاش خواهد شد تا دو سال آتي به بهره‌برداري برسد، افزود: البته این پروژه 30 درصد پیشرفت دارد که ماده اولیه صنایع غذایی را نیز تأمین می‌کند.
ترابيان توليد مالت با ظرفيت 30 هزار تن براي مصارف صنايع غذايي، روغن‌كشي و تصفيه 500 هزار تن روغن را از ديگر ذخاير و ظرفيت‌هاي شهرستان عنوان كرد كه سهم اشتغال خوبي را به خود اختصاص داده‌اند.
وي افزود: كشت و صنعت خزل اولين و بهترين واحد توليد و بسته‌بندي روغن خوراكي است كه از تجارب چندين كشور و بومي‌سازي تكنولوژي در اين واحد صنعتي بهره گرفته شده است.
ترابيان از بانك‌هاي عامل خواست به منظور خدمت به كشاورزان و حمايت از توليد ملي، وام‌هاي كم‌بهره در اختيار واحدهاي آسيب‌پذير قرار دهند كه با تحقق اين امر ميزان اشتغال به دو برابر خواهد رسيد و تحول عظيمي در منطقه ایجاد خواهد شد.
وی حمایت از واحد‌های تولیدی را به معنی حمایت از اشتغال دانست و افزود: باید برای حمایت از اشتغال، سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی تأمین شود.
وي اضافه كرد: در بخش كشاورزي توسعه كشت به عنوان زيرساخت اصلي واحد صنايع تبديلي محسوب مي‌شود كه با نقدينگي، كشاورزان ترغيب شده و تا ده برابر كشت و توسعه يابد.
ترابیان ادامه داد: نهاوند در فرآوري لبني بيشترين توليدات را دارد كه عمده‌ترین نقش را سرمايه‌گذاران ايفا مي‌كنند و در صورتي كه دولت ضمن حمايت، نظارت بر كار واحدهاي توليدي داشته باشند به جاي سود كلان دلالان و واسطه‌ها، سود اصلي به كشاورزان تعلق می‌گيرد.
وي با بيان اينكه شهرستان نهاوند در كشت كلزا رتبه اول استاني و رتبه سوم كشوري را به خود اختصاص داده است، گفت: امسال 10 هزار ميليارد تومان به بخش صنعت و معدن تزريق مي‌شود كه اميدواريم با تخفيف اين اعتبارات صنعت و معدن رونق و شكوفايي يابد.
 این مسئول در پاسخ به این سؤال که چه تعداد واحد صنعتی شهرستان مربوط به بخش خصوصی است و جایگاه نهاوند از نظر صنعتی در استان چگونه است، گفت: حدود 2 سالی است که واحد‌های تولیدی بیشتر به بخش خصوصی واگذار می‌شوند و هم اینک همه واحد‌های شهرستان خصوصی‌سازی شده‌اند. هم اینک دولت برای حمایت از واحد‌های تولیدی 5 درصد تسهیلات زودبازده پرداختی را به صورت یارانه‌ای می‌پردازد.
ترابیان در پایان خواستار رسیدگی به مشکلات واحد‌های صنعتی شهرستان به و‌يژه واحد‌هایی که در مسیر رشد قرار دارند شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.