پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

کد خبر : 113792

 
مشکل سرعت اینترنت در ۱۱۰ روستای همدان به‌زودی رفع می‌شود
تاریخ خبر : 1399-09-08
     
 
 
     
متن خبر :


  از مجموع هزار و ۷۱ روستای استان حدود ۱۱۰ روستا بدون امکانات و زیرساخت‌های مناسب شبکه اینترنت پرسرعت هستند که با اقدامات انجام‌ شده و رفع محدودیت‌ها، تجهیزات زیرساختی مناسب برای برقراری اینترنت پرسرعت دراین مناطق نیز تأمین و راه‌اندازی می‌شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا و افزایش نیاز مردم برای دسترسی به اینترنت، پهنای باند شبکه در همه شهرستان‌های استان همدان ۲ برابر شده است.
مجتبی ساکی با اشاره به اینکه در سالجاری همه اپراتورهای تلفن همراه، تجهیزات خود را در مناطق روستایی تقویت کرده‌اند، اظهار داشت: حدود ۲۰۰ جایگاه اپراتورهای ارائه خدمات تلفن همراه و اینترنت در سطح استان همدان با تقویت سامانه‌های خود، توان و قدرت شبکه را از نسل ۲ به 3 و یا از 3 به 4 ارتقا داده‌اند.
ساکی به ایرنا گفت: در همین ارتباط با تمامی درخواست‌های اینترنت اِی.دی.اس.ال در مناطق روستایی استان همدان موافقت شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن کار اتصال شبکه اینترنت برای این متقاضیان روستایی انجام می‌شود. وی با بیان اینکه درحال‌حاضر ۱۱۰ روستای استان اینترنت ندارد و یا دچار مشکل در سرعت شبکه هستند، ادامه داد: اعتبار لازم برای نصب تجهیزات شبکه اینترنت پرسرعت در این روستاها تأمین شده و تنها وجود برخی محدودیت‌ها در تأمین تجهیزات، پیشرفت کار تا حصول نتیجه نهایی را کند کرده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: درحال‌حاضر بیش از ۸۵ درصد مناطق شهری و روستایی استان همدان زیر پوشش شبکه اینترنت قرار دارد.
وی درباره وجود برخی مشکلات در زمینه استفاده از شبکه آموزشی شاد نیز گفت: نرم‌افزار و جایگاه سرور این برنامه در اختیار آموزش و پرورش است و تجهیزات و امکانات آن را خود مسئولان این وزارتخامه در اختیار دارند.
ساکی ادامه داد: آخرین ترافیک این برنامه ۳۰۰ گیگ گزارش شده، درحالی‌که این ترافیک برای این برنامه و حتی پیام‌رسان‌های مطرح دنیا نیز سنگین است. وی با اشاره به اینکه برنامه شاد یک پیام‌رسان معمولی است و ویژگی‌های یک پلتفرم آموزشی را ندارد، عنوان کرد: از مشکلات افزایش ترافیک در این برنامه می‌توان به بارگذاری چندین محتوای آموزشی مختلف برای یک درس اشاره کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان تأکید کرد: با همکاری وزارت ارتباطات تعداد سرورهای پشتیبان شبکه آموزشی شاد از ۵۰ به ۲۵۰ سرور افزایش یافته که رشد 5 برابری را نشان می‌دهد. وی گفت: شرکت ایرانسل درحال طراحی و راه‌اندازی پلتفرم ویژه آموزش مجازی است که پس از عرضه آن، همه آموزش‌های مجازی به روی این پلتفرم منتقل می‌شود.
ساکی اظهار کرد: درحال‌حاضر در استان همدان، همراه اول ۷۱۰ جایگاه، ایرانسل ۳۰۰ جایگاه و رایتل ۴۵ جایگاه تجهیزات تلفن و اینترنت همراه را نصب و راه‌اندازی کرده‌اند.
وی عنوان کرد: همدان از لحاظ امکانات، فیبرنوری و زیرساخت‌های مخابراتی، در رده استان‌های برتر کشور قرار دارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان گفت: دکل‌های مخابراتی برای نصب تجهیزات اینترنت این روستاها، در صد جایگاه نصب شده و درصورت فراهم شدن شرایط، به‌روزترین تجهیزات مخابراتی برای این مناطق نصب و راه‌اندازی می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.