1403-02-091403-02-19bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 19 ارديبهشت 1403

کد خبر : 117013

 
تأثیر منفی کتک زدن بر رشد مغز کودکان
تاریخ خبر : 1400-01-28
     
 
 
     
متن خبر :


 محققان «دانشگاه هاروارد» در مطالعه اخیرشان اظهار کردند کتک زدن با تغییر دادن واکنش‌های عصبی به محیط اطراف می‌تواند بر رشد مغز کودک تأثیر بگذارد.
به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه هاروارد اثرات کتک زدن را که به‌عنوان تنبیه بدنی شناخته می‌شود بر مغز ۱۴۷ کودک بررسی کردند. آنها دریافتند که این امر ممکن است بر رشد مغز کودک تأثیر بگذارد.
محققان گفتند: کتک زدن رشد مغز کودک را تحت تأثیر قرار می‌دهد و مناطق عصبی را که بر تصمیم‌گیری و پردازش شرایط تأثیر می‌گذارد، مختل می‌کند. سخنگوی انجمن ملی پیشگیری از ظلم به کودکان گفت: شواهد واضحی وجود دارد که تنبیه بدنی به سلامت کودکان آسیب می‌رساند.

دلایل بروز اختلال پرخوری در زنان
 محققان کشور در پژوهشی که درباره اختلال پرخوری انجام داده‌اند، هیجانات و عادت‌های رفتاری ریشه‌دار را به‌عنوان عوامل مهم بروز این اختلال در زنان برشمرده‌اند.
به گزارش فارس، بنابر اطلاعات ارائه‌شده توسط متخصصان، فرد مبتلا به اختلال پرخوری، در زمان پرخوری به‌لحاظ جسمی احساس گرسنگی نمی‌کند و به‌دلیل احساس شرمندگی از میزان غذایی که می‌خورد، غذاخوردن را در تنهایی ترجیح می‌دهد. وجه اشتراک اختلال پرخوری با پرخوری عصبی، پرخوری‌های مکرر است، اما وجه تفاوت آنها در این است که مبتلایان به اختلال پرخوری رفتارهای جبرانی مکرر مانند استفراغ، استفاده از مواد مسهل یا رژیم‌های غذایی فشرده ندارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.