پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

کد خبر : 119948

 
۴سال از افتتاح ایستگاه راه‌آهن فیروزان گذشت

سفر با قطار شاید وقتی دیگر
تاریخ خبر : 1400-07-14
نویسنده : معصومه کمالوند
     
 
 
     
متن خبر :

■تأکید شهبازی بر عزمی جدی برای رفع موانع

■گوگوچانی مدیرکل راه‌آهن منطقه‌ای اراک:برای ایستگاه نهاوند- فیروزان نیروی بومی به کار گرفته می‌شود

 اردیبهشت‌ماه 1396 با حضور آخوندی وزیر وقت راه‌وشهرسازی، ایستگاه راه‌آهن فیروزان افتتاح شد و همچنین راه‌آهن ملایر- فیروزان به طول ۶۷ کیلومتر به بهره‌برداری رسید.
هزینه ساخت این ایستگاه بالغ بر ۲۲میلیارد تومان بوده و این پروژه در زمینی به مساحت ۱۷هکتار اجرا شده که مساحت زیربنای ساختمان ایستگاه بالغ بر ۶ هزار و ۹۰۰ مترمربع است.
بیش از ۴ سال از این افتتاح می‌گذرد، اما ایستگاه راه‌آهن فیروزان- نهاوند همچنان به سان بچه سر راهی است که ریل‌های آن مسافری را به مقصد نرساند!
مسئولان راه‌آهن منطقه‌ای برای حل مشکلات ایستگاه راه‌آهن شهر فیروزان نهاوند از این مکان بازدید کردند.
 ایستگاه راه‌آهن شهر فیروزان پس از افتتاح همچنان دچار مشکلاتی است و شهروندان فیروزانی از این شرایط گلایه دارند.
شهروندان می‌گویند چرا مردم باید هزینه اضافه برای پرداخت بلیت به استان کرمانشاه بدهند و بلیت‌فروشی به چه صورت است و کجا باید بلیت تهیه کنیم؟
همچنین وجود برخی مشکلات دیگر نیز این طرح را با مشکلاتی مواجه کرده است و هنوز وضعیت روگذرهای جاده روستاهای دهنو و روستای عبدالملکی که در مسیر این خط‌آهن هستند نامشخص است و معلوم نیست چه زمانی این مشکلات حل می‌شود؟
پس از بازدید شهبازی نماینده نهاوند از این ایستگاه به‌صورت سرزده و دیدن مشکلات این خط‌آهن مدیرکل راه‌آهن منطقه‌ای اراک به دعوت نماینده نهاوند در ایستگاه شهر فیروزان حضور یافت و مسئولان شهرستان برای حل مشکلات این ایستگاه خواستار تلاش بیشتر شدند.
در این بازدید سرزده با توجه به دغدغه مردم شهرستان به ویژه اهالی فیروزان، در تماس تلفنی شهبازی با معاونت وزیر و مدیرعامل راه‌آهن کشور، گوگوچانی مدیرکل راه‌آهن منطقه‌ای اراک برای بررسی مسائل موردنظر در ایستگاه فیروزان حضور یافت. در این بازدید شهبازی با اشاره به اینکه مردم شهرستان هنوز آن‌گونه که باید از این امکانات بهره نبرده‌اند، خواستار عزم جدی در رفع مشکلات موجود شد. وی بیان کرد: مشکلات این ایستگاه باید هرچه زودتر حل شود تا مردم کمتر دغدغه داشته باشند.
در این بازدید سلگی بخشدار خزل نیز با بیان اینکه با پیگیری‌های صورت‌گرفته این ایستگاه در روند سامانه بلیت‌فروشی قرارگرفته خواستار اصلاح رمپ ورود و خروج، نصب تابلوهای راهنما، تعیین‌تکلیف مالکیت زمین‌های تملک شده و پل‌های احداثی در مسیر شد.
 گوگوچانی مدیرکل راه‌آهن منطقه‌ای اراک نیز گفت: با توجه به پیگیری‌های صورت‌گرفته علاوه بر رفع مشکلات موجود و با توجه به درخواست شهبازی و کارکنان، وضعیت استخدام نیروها با نگرش بومی‌گزینی پیگیری می‌شود. به‌طورقطع استفاده شهروندان از قطار موجب توسعه هرچه بهتر و بیشتر منطقه نهاوند و زمینه‌ساز پیشرفت صنایع در این بخش خواهد بود که همت مسئولان موجب امیدواری بیشتر مردم می‌شود و مسئولان باید هرچه سریع‌تر دغدغه‌های شهروندان در این‌خصوص را رفع کنند.
با توجه به اینکه هنوز سرنوشت خط آنتنی که ایستگاه آن در شهر نهاوند است و اعتبار تخصیصی یافته و میزان پیشرفت آن مشخص نیست؛ اهمیت رفع موانع ایستگاه فیروزان بیشتر مشخص می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.