بررسی پیشنهادات برای حضورتأثیرگذار همدان در نمایشگاه گردشگری سال جاری تهران و همچنین حل مشکلات ورودی های شهر همدان برای استقبال از گردشگران موضوع سومین نشست اعضا کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق همدان بود .
به گزارش همدان پیام، همچنان مطالبه جدی کمیسیون از استان ثبت جهانی هگمتانه است رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی همدان در این نشست گفت: همچنان مطالبه جدی کمیسیون از استان ثبت جهانی هگمتانه است.
شهرام شیروانی عنوان کرد : بر این باور هستیم فرایند پیگیری ثبت جهانی هگمتانه نباید از چهارچوب خود خارج شود و همچنان باید اولویت استان باشد .
شهرام شیروانی گفت: در خواست فعالین حوزه گردشگری استان در بخش های خصوصی و دولتی به ثمر رسیدن برنامه های ثبت جهانی همدان است .
وی با اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران با محوریت بخش خصوصی در سطح ملی و استانی از اختصاص دو هزار متر فضای رایگان برای مشارکتکنندگان خارجی و تخفیف ۵۰ درصدی برای مشارکتکنندگان داخلی خبر داد.
اعضا در این نشست ابتدا به بیان موارد مطرح روز در حوزه گردشگری پرداختند و سپس موضوع بررسی چگونگی حضور در نمایشگاه گردشگری (تهران)،بررسی مسائل قابل طرح در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، بررسی موضوع ایجاد کارگروه گردشگری و بررسی چگونگی همکاری و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و فعالان گردشگری در مورد توریسم سلامت را در دستور کار قرار دادند.
به پیشنهاد اعضا در این نشست مقرر گردید شعار استان جهت حضور در نمایشگاه تهران "ثبت جهانی هگمتانه" و "کودک و خانواده" باشد،در ادامه پیشنهاد شد .
کمیتهای برای برنامه ریزی گردشگری سلامت زیرمجموعه کمیسیون گردشگری اتاق ایجاد شود همچنین برای حضور در نمایشگاه گردشگری استان برنامه محور پیش رود.
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی همدان جایگاه ویژه استان همدان در صنعت گردشگری و پتانسل های فراوان این بخش را درکنار توان بالقوه این بخش در توسعه اقتصادی استان نیازمند بررسی راهکارهای توسعه زیرساختها و خدمات مورد نیاز برای توسعه این بخش دانست و گفت : فعالیت این کمیسیون بر محور بررسی راهکارها و الزامات توسعه گردشگری استان و ارائه پیشنهادات لازم تعیین شده است.
شهرام شیروانی افزود: بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی استان در حوزه گردشگری از جمله صاحبان هتلها، رستورانها، آژانسهای مسافرتی، راهنمای گردشگری و... و ارائه راهکارهای لازم به منظور رفع آنها از جمله موارد مورد توجه در
این کمیسیون است .
وی افزود : بررسی ساز و کارهای توسعه و تأمین زیرساختهای لازم بخش گردشگری و صنایع دستی و ارائه پیشنهادات لازم، بررسی و تجزیه و تحلیل قوانین و مقررات موجود و پیشنهادی در حوزه گردشگری و ارائه نظرات و پیشنهادات کارشناسی و کمک به بهبود فضای کسب و کار این حوزه و ارائه پیشنهادات لازم مواردی است که اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی همدان به آنها خواهند پرداخت .
لازم به ذکر است، امسال رؤسای تشکلهای گردشگری شورای سیاستگذاری نمایشگاه را تشکیل میدهند همچنین در استانها، تشکلهای استانی، در شورای سیاستگذاری حضور دارند.
فاطمی در ادامه رویکرد هر یک از استانهای شرکت کننده در نمایشگاه گردشگری را بدین شرح اعلام کرد: چهارمحال و بختیاری (ذخیرهگاههای زیست کره)، سمنان (جاده ابریشم)، خراسان رضوی (زیارت)، خراسان جنوبی (گوهرسنگها و کویر)، یزد (تاریخی و سفر به تاریخ)، هرمزگان (دریایی و ساحلی)، همدان (گردشگری کودک)، مرکزی (کویر و تالاب میقان)، گلستان (جزیره آشوراده)، گیلان (شهر رویداد محور)، کهگیلویه و بویراحمد (گردشگری عشایر)، کرمانشاه (گردشگری خوراک و دفاع مقدس)، مازندران (مسیر سبز و جنگلهای هیرکانی)، لرستان (دره تاریخی خرمآباد)، فارس (گردشگری الکترونیک)، سیستان و بلوچستان (گردشگری خوراک و کشاورزی)، کردستان (نوروز و موسیقی)، قم (سرمایهگذاری سبز)، خوزستان (پرندهنگری)، آذربایجان شرقی (آثار ثبت جهانی در 3 حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی)، آذربایجان غربی (طبیعت و تاریخ)، ایلام (طبیعتگردی)، اردبیل (تندرستی و آبهای درمانی)، اصفهان (گردشگری دیجیتال)، بوشهر (گردشگری ساحلیدریایی و گردشگری مقاومت) و زنجان (ژئوتوریسم).
|