پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 4 ارديبهشت 1404

کد خبر : 134399

 
رقابت داغ دختران فوتبالیست در همدان
تاریخ خبر : 1402-06-29
     
 
 
     
متن خبر :


 معاون وزیر ورزش: هدف از مسابقات، تقویت هویت محلات است

نخستین دوره مسابقات مینی فوتبال بانوان (جام ایرانیان) و انتخابی جام جهانی با رقابت ۴۵۰ ورزشکار و مربی در قالب ۳۲ تیم برتر استان‌های کشور به میزبانی همدان آغاز شد. این مسابقات تا ۳۱ شهریورماه جاری در همدان پیگیری می‌شود.

در این رقابت‌ها ۴۵۰ ورزشکار و مربی از ۳۲ استان کشور حضور دارند. داوران مینی فوتبال بانوان وظیفه قضاوت در این دوره از مسابقات را برعهده دارند.

با موافقت فدراسیون ورزش‌های همگانی، همدان با دو تیم در این رویداد شرکت دارد. ضمن اینکه این مسابقات در قالب چهار زمین چمن طبیعی برگزار می‌شود و تماشای این پیکارها برای بانوان آزاد است بازی‌هایی که حکم انتخابی تیم ملی را دارد و برترین‌ها راهی جام جهانی بحرین می‌شوند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان درباره این مسابقات گفت: هدف از برگزاری مسابقات مینی‌فوتبال مردان با عنوان جام ایرانیان تقویت هویت محلاتی است.

سینا کلهر اظهار کرد: یکی از سیاست‌های این معاونت حضور تیم‌های مختلف ورزشی در محلات بوده و اصل اولیه این است که محلات همان محله‌های قدیمی گذشته‌های نه چندان دور باشد.

وی تصریح کرد: میزبانی همدان واقعا عالی بوده و از همه لحاظ شرایط برای برگزاری مطلوب مسابقات مهیاست.

معاون وزیر ورزش با تقدیر از همراهی استاندار همدان در حوزه ورزش این استان گفت: ظرفیت قابل توجهی در ورزش و جوانان همدان وجود دارد و در همین راستا این استان باید به جایگاه اصلی خود در حوزه ورزش بازگردد.

کلهر افزود: موظف هستیم علاوه بر ایجاد فضایی پرنشاط و سلامت محور، اصول و مبانی اخلاقی را با ورزش عجین کنیم.

وی تاکید کرد: در حوزه ورزش همگانی هم به دنبال حال خوب و سلامت محوری هستیم و البته در بخش ورزش روستایی هم عدالت محوری و نشاط و توسعه زیرساخت‌های ورزشی را در اولویت قرار داده‌ایم.

معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به اینکه رشته مینی فوتبال یک ورزش عمومی و همگانی است، افزود: باید تلاش کنیم ورزش و به طور کلی تحرک بدنی از محلات آغاز شود.

کلهر با تاکید بر اینکه هر محله باید یک تیم داشته باشد، خاطرنشان کرد: فوتبال رشته محبوب جوانان است، بنابراین این کار از مینی‌فوتبال آغاز شده و طی برنامه‌ریزی ها تلاش می‌شود به سایر رشته‌ها نیز گسترش یابد.

حسن رضانیا معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان نیز با تقدیر از تلاش‌های انجام شده در ورزش استان گفت: در یکسال اخیر با تلاش و همدلی مدیریت ورزش استان کارهای خوبی در حوزه ورزش صورت گرفته است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.