نبود زیرساختهای مخابراتی در روستای گردشگری ملحمدره سبب ایجاد نارضایتی در بین مردم و گردشگران شده بود که سرانجام پس از گذشت چندین سال انتظار در پنجمین روز از دهه فجر بلندترین دکل مخابراتی استان در روستای ملحمدره افتتاح شد.
در روز افتتاح اهالی روستا از وضعیت آنتندهی گلایه داشتند و گفتند، یکدکل تنها برای یک اپراتور است و مردم باید به دنبال خرید سیم کارت جدید باشند تا در روستا آنتندهی داشته باشد.
یکی از اهالی روستای ملحمدره به خبرنگار ما گفت: از مدیران انتظار داریم، امکان آنتندهی سایر اپراتورهای تلفن همراه را فراهم کنند تا مردم مجبور نباشند سیم کارت جدید بخرند و گردشگران با خیال راحت به روستای گردشگری ملحمدره سفر کنند و در واقع ۴ میلیارد تومان اعتبار دکل برای حل مشکل آنتندهی یک اپراتور قابل درک نیست.
یکی از اهالی روستای ترخینآباد به خبرنگار ما گفت: قرار بود افتتاح دکل روستای ملحمدره مشکل آنتندهی تلفن همراه در روستای ترخینآباد را حل کند که تا امروز این مشکل همچنان ادامه دارد.
فرماندار اسدآباد در گفتوگو با همدان پیام گفت: این دکل مشکل آنتندهی تلفن همراه اپراتور همراهاول را حل کرده است و شرکت ایرانسل باید برای حل مشکل آنتندهی اقدام کند.
حسین علی شرکائی افزود: اعتبار بلندترین دکل مخابراتی استان ۴ میلیارد تومان بود که در پنجمین روز از دهه فجر با حضور استاندار افتتاح شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان در آیین افتتاح بلندترين دکل مخابراتی استان همدان، با بیان اینکه روستای ملحمدره با راهاندازی این دکل صاحب سایت مستقل BTS مخابراتی میشود، اظهار کرد: بلندترین دکل مخابراتی استان همدان در روستای گردشگری ملحمدره برای مرتفع شدن مشکل آنتندهی موبایل و دسترسی به اینترنت در این روستا نصب شده که این دکل از بهترین دکلهای مخابراتی بوده و از تکنولوژی G4 استفاده میکند و روستاهای ملحمدره و ترخینآباد به ویژه روستای گردشگری ملحمدره را پوشش میدهد.
ماهیار عطار از افتتاح ۹ پروژه مخابراتی در این شهرستان در دهه فجر خبر داد و اظهار کرد: این تعداد طرح مخابراتی با اعتباری افزون بر 5میلیاردو۹۳۰ میلیون تومان در دهه مبارک فجر در سطح شهرستان برای خدماتدهی هرچه بهتر به مردم به بهرهبرداری میرسد.
وی در ادامه گفت: یکی از چهارچوبها که حوزه ارتباطات با جدیت پیگیر آن است، اتصال بیش از ۸۰ درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم براساس تکلیف محول شده بود که خوشبختانه در استان همدان در این پارامتر ۹۸ درصد روستاها به شبکه ملی ارتباطات متصل شدهاند و امیدواریم تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۲ مابقی روستاهای استان همدان به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
مدیر اقامتگاه روستای ملحمدره به خبرنگار ما گفت: در این چند سال، اغلب گردشگران وقتی قصد ماندن در روستا را داشتند و متوجه شدند که اینترنت نیست روستارا ترک کردند.
ابراهیمی افزود: اغلب گردشگران از عدم آنتندهی گلایه دارند؛ شاید نبود اینترنت را بتوانند تحمل کنند ولی عدم آنتندهی قابل تحمل نیست. حتی شنیده ام که میگویند جایی که آنتندهی ندارد قابل اطمینان نیست.
یکی از دانشآموزان روستای ملحمدره به خبرنگار ما گفت: من سیم کارت ایرانسل دارم و برای اتصال به شبکه شاد و آموزش غیرحضوری مدارس باید سیم کارت جدید تهیه کنیم و این تنها مشکل من نیست و اکثر دانشآموزان دیگر هم این مشکل را دارند.
توجه به توسعه زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات، برای حمایت از روستاییان و تقویت نظام اقتصادی روستاها که به ماندگاری روستانشینان کمک میکند، امری مهم و قابل توجه است.
در این راستا، با اجرای پروژه USO، گامهای بلندی در خصوص خدمترسانی به روستاها برداشته شده و در کنار پوشش روستایی به دسترسی آنها به شبکه ملی اطلاعات نیز توجه ویژهای شده است.
بر اساس آخرین گزارشی که ایرج روحی، مجری توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات در گفتوگو با ایرنا ارائه داد، اکنون حدود ۸۳درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به اینترنت باکیفیت متصل هستند و تا پایان ۱۴۰۱ همه روستاهای ایران به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت کشور متصل خواهند شد.
طبق آخرین آمار، 3هزار و ۵۰۰ روستا دارای ارتباطات حداقلی هستند و 4 هزار روستای کشور هیچ ارتباط اینترنتی ندارند. وزارت ارتباطات برای حذف این شکاف اجتماعی مکلف است همه این 7 هزار و ۵۰۰ روستا را به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت متصل کند.
امیدواریم مشکل آنتندهی همه اپراتورهای تلفن همراه در روستای گردشگری ملحمدره و ترخینآباد برطرف شود تا اهالی روستا و گردشگران بدون دغدغه به اینترنت دسترسی پیدا کنند.
|