پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

کد خبر : 120590

 
بهارستان؛

نامه «حاجی‌بابایی» به «کاظمی» درباره کلاس‌های بدون معلم
تاریخ خبر : 1400-08-24
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت که با گذشت ۴۵ روز از سالتحصیلی هزاران کلاس درس، معلم ندارند.
به گزارش تسنیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی با بیان اینکه با گذشت 45 روز از سالتحصیلی هزاران کلاس درس، معلم ندارند، گفت: کلاس‌های بی‌معلم بزرگترین دغدغه مردم در حوزه آموزش‌وپرورش است، که گزارش‌های مردمی حاکی از نگرانی‌های والدین در این زمینه است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به حساسیت موضوع، در نامه‌ای به سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش، از کاظمی درخواست کردیم، با بررسی دقیق موضوع، گزارشی را از آخرین وضعیت کلاس‌های درس با برش‌های استانی برای اطلاع نمایندگان مردم ارسال نمایند.
وی ادامه داد: مدیریت منابع انسانی یکی از ‌محورهای اساسی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برای ایجاد تحول در آموزش‌وپرورش است، که در سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش نیز مورد توجه قرار گرفته است.
حاجی‌بابایی افزود: علاوه بر این رهبر معظم انقلاب بارها در رهنمودهای خود بر اولویت آموزش‌وپرورش و در رأس آن جایگاه و مقام معلم تأکید کرده است و معلمان را افسران پیشرفت و تحول در جامعه نامیده است و با تأکید بر تولیدی بودن آموزش‌وپرورش، به مسئولان یادآوری کرده‌اند که از نگرش هزینه‌ای به سیستم تعلیم‌وتربیت خودداری نمایند.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی گفت: با این دیدگاه آموزش‌وپرورش یکی از محورهای اساسی توسعه پایدار است و معلم رکن اصلی آموزش‌وپرورش است و کمبود معلم آسیب‌های جبران‌ناپذیری در روند آموزش‌وپرورش دانش‌آموزان ایجاد می‌کند.
حاجی‌بابایی افزود: با دریافت گزارش وزارت آموزش‌وپرورش می‌توانیم با بررسی دقیق راهکارهای رفع مشکل، با همکاری و هم‌اندیشی مسئولان آموزش‌وپرورش مشکل را در اسرع‌وقت مرتفع کنیم و برای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت چاره‌اندیشی کنیم.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: تقویت دانشگاه فرهنگیان، اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان از جمله مواردی است که برای کمک به بهسازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش در دستورکار مجلس قرار دارد.
وی ادامه داد: درخصوص بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش بارها هشدار داده بودیم و دستور جلسات متعددی از فراکسیون فرهنگیان به این موضوع اختصاص یافته است، از این پس نیز از همه ظرفیت‌های قانونی برای برون‌رفت از وضعیت کنونی بهره‌برداری می‌کنیم.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای بازار عرضه و تقاضا را تنظیم کردند
 عملکرد فروشگاه‌های زنجیره‌ای همواره قابل تقدیر بوده و فعالان این صنف با مدیریت هوشمند و توزیع مناسب مایحتاج اساسی آرامش را به‌ویژه در ایام کرونا به مردم هدیه کردند.
عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ‌با بیان مطلب بالا، گفت: احداث و توسعه این فروشگاه‌ها موجب شد هموطنان با اطمینان خاطر نسبت به تهیه مایحتاج اساسی در شرایط تحریم‌های ظالمانه اقدام کنند به نحوی که هیچ‌گاه کمبود کالا احساس نشد.  به گزارش دنیای اقتصاد، علیرضا شهبازی با تأکید بر لزوم گسترش فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور به‌ویژه در مناطق محروم و مرزی، افزود: این اقدام ضمن ایجاد رقابت سالم در بازار به سهولت در دسترسی به انواع کالا و خدمات و رفع تبعیض و محرومیت‌زدایی در نقاط محروم و مرزی کمک می‌کند. ضمن اینکه در زمینه‌های مختلف از جمله ایجاد اشتغال ثابت و پایدار، مالیات شفاف، رونق تولید و... برای دولت، ملت نیز خیرات و برکات به همراه می‌آورد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی ‌در ادامه با اشاره به تنظیم بازار عرضه و تقاضا توسط فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بیان کرد: بنابراین باید برای رفع موانع تأسیس و توسعه‌ فروشگاه‌های زنجیره‌ای و  بهبود نظام توزیع و عرضه مناسب‌تر کالا گام برداشت.
وی تجربه احداث فروشگاه‌های زنجیره‌ای را اقدام ارزشمندی دانست و با تأکید بر لزوم همکاری‌های بیش از پیش اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای با دولت گفت: امید است با همکاری‌های دوجانبه، اعضای این اتحادیه بازوی اجرایی دولت در امر برنامه‌های در دست اقدام در بحث توزیع کالاهای اساسی مانند گذشته، نقش‌آفرینی کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.