پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

کد خبر : 109252

 
برخورد پلیس فتای همدان با اراذل و اوباش در فضای مجازی
تاریخ خبر : 1399-03-22
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان گفت: یک هزار و ۲۰۰ صفحه و نشانگاه متعلق به اراذل و اوباش و حامیان آنها امسال توسط پلیس فتا شناسایی و نسبت به پاکسازی و مسدود کردن این صفحه‌ها اقدام شد.
فیروز سرخوش‌نهاد در گفت‌و‌گو با ایرنا یادآوری کرد: پلیس فتای همدان از سال گذشته برخورد با اراذل و اوباش در فضای مجازی را در دستور کار قرار داد، به‌گونه‌ای که همه این افراد را شناسایی کرده و صفحه‌های اجتماعی متعلق به آنها نیز تحت کنترل قرار گرفت.
وی افزود: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی بر اساس مؤلفه‌هایی از جمله نوع جرم و میزان تکرار جرم اراذل و اوباش را سطح‌بندی می‌کند؛ بنابراین با متخلفان فعال در فضای مجازی برخورد قضایی و انتظامی انجام شد، همچنین به انتشاردهندگان تصاویر هنجارشکن هشدار داده شد که از نشر این قبیل تصاویر پرهیز کنند.
رئیس پلیس فتای همدان اظهار کرد: امسال نیز طرح دیگری با عنوان «مقابله و مبارزه با فعالیت اراذل و اوباش در فضای مجازی» آغاز شد و طبق تحقیق‌های انجام شده توسط کارشناسان پلیس فتا، مشخص شد که اراذل و اوباش در فضای مجازی فعالیت گسترده‌ای ندارند و تحت کنترل پلیس هستند.
سرخوش‌نهاد ادامه داد: یافته‌های پلیس مؤید این بود که شماری از هواداران اراذل و اوباش که بیشتر افراد کم‌سن، بی‌سواد و کم‌سواد و حتی دختران هستند، اقدام به بازنشر اطلاعات و تصاویر قدیمی مربوط به اراذل و اوباش می‌کنند.
وی بیان کرد: پس از شناسایی و دستگیری گرداننده یک صفحه دارای تصاویر اراذل و اوباش، در تحقیقات بعدی از جمله با دستگیری یا احضار افراد مشخص شد که آنها نوجوانان ۱۵ و ۱۶ ساله بوده که حتی شناخت درستی از اراذل و اوباش ندارند.
رئیس پلیس فتای استان همدان افزود: مسئولان و متولیان باید علل و عوامل گرایش به سمت اوباش‌گری را به‌دقت بررسی کنند تا شاهد گرایش افراد کم‌سن، کم‌سواد و بی‌سواد به این سمت نباشیم.
سرخوش‌نهاد ادامه داد: برخی افراد از روی ناآگاهی به ایجاد صفحه جدید در شبکه‌های اجتماعی و بازنشر تصاویر خشن و نامتعارف اقدام می‌کنند و بازدیدکنندگان از این صفحه‌ها نیز بر این باورند که این صفحه متعلق به یک اراذل و اوباش است.
وی گفت: افرادی که به‌عنوان ارذل و اوباش معروف شناخته می‌شوند در یکسال گذشته حتی یک پُست هم در صفحه شخصی قرار ندادند اما یکسری افراد این تصاویر قدیمی را بازنشر کرده و برخی هم با دیدن این تصاویر فکر می‌کنند که اراذل و اوباش در فضای مجازی قدرت‌نمایی می‌کنند.
سرخوش‌نهاد تأکید کرد: تمامی اراذل و اوباش تحت کنترل پلیس هستند و نوجوانان اغفال‌شده‌ای که به بازنشر تصاویر خشن و مجرمانه در فضای مجازی اقدام می‌کنند، پس از شناسایی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی معرفی می‌شوند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.