پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 29 ارديبهشت 1403

کد خبر : 109332

 
ویروس راکد ماندن
تاریخ خبر : 1399-03-25
نویسنده : سید مهدی داوودی
     
 
 
     
متن خبر :



 آغاز تمرینات تیم‌های فوتبال و بازگشت بازیکنان به مستطیل سبز سبب خرسندی فوتبال‌دوستان شد اما چیزی که خیلی جلب توجه کرد، افزایش سرعت و قدرت کریستیانو رونالدو پس از انجام آزمایشات پزشکی بود.
کریستیانو رونالدو، همواره معروف به انجام تمرینات سخت است، حتی در شرایطی که بقیه فقط به پایکوبی مشغول هستند و نتیجه آن تبدیل شدن به یک وزنه و عنصر مهم تیم در سال‌های فعالیتش بوده‌ و کسب 5 توپ طلا یکی از نتایج تلاش‌های شبانه‌‌روزی وی بوده ‌است.
همان‌طور که می‌دانیم انسان‌های سرنوشت‌ساز تاریخ همواره بر 2 امر مهم تأکید کرده‌اند: تلاش مستمر و استفاده بهینه از زمان است، به قول انیشتین: اگر اهمیت زمان را می‌دانستید هرگز کفش بنددار نمی‌پوشیدید. این نقل قول به‌تنهایی اهمیت زمان را می‌رساند و طرز سپری کردن روز را نشان‌ می‌دهد.
در روزهایی که بقیه فوتبالیست‌ها مشغول تفریح یا انجام چالش‌های مختلف بوده‌اند که البته کار خوبی هم بوده؛ چون در شرایط قرنطینه سعی در بالا بردن روحیه مردم و وادار کردن آنان به انجام فعالیت‌های جالب بوده ‌است، رونالدو از اوقات آزاد برای تقویت خود استفاده کرد: روزی 3 تا 4 ساعت تمرین سخت برای حفظ قوا و آمادگی بیشتر برای آغاز دوباره رقابت‌ها.
حالا باید از خود بپرسیم که چه استفاده‌ای از این اوقات بیکاری اجباری داشته‌ایم‌. متأسفانه دچار شرایطی شدیم که مرگ عزیزانمان و خانه‌‌نشینی را در پی داشت اما حکم عقل تبدیل تهدید به فرصت است؛ فضای مجازی اکنون به بخش جدایی‌ناپذیر بشر تبدیل شده و انبوهی از اطلاعات مفید را در دسترس ما قرار داده ‌است؛ از نخستین فیلم‌های سینمایی تا جدیدترین اثر جی کی رولینگ(نویسنده مجموعه کتاب هری پاتر). فضایی که استفاده صحیح از آن سبب می‌شود ضرب‌المثل«ره صد ساله را یک شبه رفتن» به حقیقت تبدیل شود.
خوشبختانه حضور افراد مفید در فضای مجازی سبب انتشار مطالب مهمی برای کاربران بوده‌است:
خاطره تعریف کردن اسکورسیزی از فیلمی محبوب، انتشار جمله‌ای از کوئیلو و کاربرانی که به تحلیل فیلم، کتاب، موسیقی، بازی و موارد دیگر می‌پردازند، اطلاعاتی که برای آگاه کردن و درنتیجه در مسیر درست قدم برداشتن است، پس باید با تمام قوا به آن چنگ بزنیم تا خود را نجات دهیم.
گرانی کتاب سبب دوری از آن شد اما کتاب غذای روح انسان است و نمی‌توان آن‌ را گشنه رها کرد. قرنطینه یک فرصت طلایی برای مطالعه کتاب‌های جدید و بازخوانی کتاب‌های پیشین است؛ فضای مجازی سبب آشنایی با نویسندگان و آثار مختلف از سراسر جهان برای سلائق مختلف شد از هیدئو کوجیما تا جوئی فیلدینگ، همچنین سبب همیشه در دسترس بودن آن شد.
کتاب، بدون درک شدن فایده ندارد، مطالعه بیشتر سبب باز شدن ذهن و آشنایی با مباحث جدید و از همه مهم‌‌تر درک مطالبی است که در گذشته خوانده‌ایم، جهان همیشه شاهد کسانی بوده ‌است که فقط ظاهر را دیده‌‌اند و طبق آن عمل کرده‌ و فاجعه به بار آورده‌اند؛ همانطور که ما ابتدا به‌سختی می‌توانستیم یک قدم برداریم اما اکنون می‌توانیم کیلومتر‌‌ها راه برویم، پس نباید عجله کرد.
کرونا از بین‌ می‌رود اما انسان باقی می‌ماند، با تمام شدن امتحانات نهایی محصلان، تعطیلات دوباره برای آن‌ها آغاز می‌شود؛ افرادی که آینده کشور و جهان در گروی مهارت آنان است، بقیه اقشار هم به کتاب و فیلم خوب نیاز دارند؛ راننده تاکسی بودن دلیل بر کنار گذاشتن علم نمی‌شود. تلاش و ایمان راه پیشرفت انسان است، پس باید با تکیه بر خداوند و منطقی بودن برای اصلاح و سازندگی تلاش کند و همیشه یادش باشد که «ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه ‌است.»

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.