1403-01-301403-02-09bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 9 ارديبهشت 1403

کد خبر : 97767

 
وزیر صنعت در بازديد از واحدهاي توليدي تويسرکان :

مشکل غيرقابل حلي در تويسرکان نديدم
تاریخ خبر : 1398-05-27
     
   
     
متن خبر :

■ توليدکنندگان: سرمايه در گردش مي‌خواهيم

قبل از اينکه جشنواره منبت گلریز در تویسرکان آغاز شود، وزير صنعت، معدن و تجارت از چند واحد توليدي بازديد کرد. در اين بازديدها حمیدرضا متین رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان گزارشي از فعاليت‌ اين واحدها ارائه کرد. مديران عامل اين شرکت‌ها نيز مشکلات خود را مطرح کردند. که در نهايت پس از اينکه وزير سخنان را شنيد خطاب به استاندار گفت که هيچ مشکل غير قابل حلي در استان نديدم و نشنيدم. اغلب مشکلات نبود سرمايه در گردش است که به راحتي و مساعدت بانک‌ها قابل حل است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان در نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی شهرستان تویسرکان گفت: تویسرکان از شهرستان‌های فقیر در زمینه صنعت بود که در سال‌های گذشته تحول جدی داشته است.
حمیدرضا متین افزود: هم اینک بزرگترین واحد تولیدی که قطب دارویی کشور محسوب می شود تحت عنوان "فاران شیمی" با ۲۴۸ نیرو در این شهرستان فعال است در حالیکه این واحد پيش از اين در حال ورشکستگی بود.
وی اظهار داشت: شرکت «تدبیر دارو» نیز در حال تولید مواد اولیه دارو است و تا ۱۵ شهریور امسال قرار است ظرفیت تولیدی خود را تا ۶ برابر افزایش دهد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت همدان ادامه داد: «هگمتان دارو» نیز از واحدهای بزرگ دارویی استان و کشور محسوب می‌شود که چند نمونه از تولیدات آن تنها منحصر به این شرکت است.
متین بیان کرد: شرکت «الیاف سازان آتیه نوین» کار خود را از چند مدت پیش آغاز کرده که امیدوار هستيم تا ۱۵ روز آینده بهره‌برداری شود.وی توضیح داد: ساخت این شرکت در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از آذر ماه سال ۹۵ آغاز شد و می‌تواند ۲۸ تن الیاف پلی استر در سه نوبت کاری تولید کند.
علی باقری از سرمایه‌گذاران غیر بومی تویسرکان که سه مجوز برای انواع تولیدات پارچه‌ای دریافت کرده است، گفت: قرار است کارخانه پوشاک در این شهرستان راه‌اندازی کنيم که برای این کار نیازمند رفع موانع پیش روی این طرح هستیم.
مدیر شرکت هگمتانه دارو نیز با بیان اینکه تویسرکان به قطب دارو تبدیل شده و در کشور به عنوان شهر دارویی شناخته می‌شود، گفت: تلاش کرده‌ایم که تولیدات این شرکت دارویی با استانداردها منطبق باشد. محمد خدادادی افزود: مهمترین مشکل این شرکت سرمایه در گردش است و در سفر سال گذشته اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به تویسرکان و بازدید از این شرکت مقرر شد رقمی اختصاص یابد که امیدواریم این مبلغ به زودی پرداخت شود.
وی با بیان اینکه ۸۰ نیرو در این شرکت مشغول به کار هستند خواستار پرداخت ۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش و ۲ میلیارد تومان سرمایه ثابت در اولین فرصت شد.
نماینده‌ای از اتحادیه مرغ‌داران تویسرکان نیز از تفویض اختیار نرخ‌گذاری مرغ از جهاد کشاورزی به وزارت صمت گلایه کرد و گفت: برخی هنگام ارزانی نرخ مرغ می‌گویند قیمت مرغ تابعی از عرضه و تقاضا است اما موقع گرانی برای آن نرخ تعیین می‌کنند.
وی افزود: با وجود تعیین عرضه مرغ هر کیلوگرم ۱۲ هزار و900 تومان، اما این رقم در برخی استان‌ها رعایت نمی‌شود. همچنین مرغ زنده هر کیلوگرم 8هزارو 500 تومان قیمت‌گذاری شده در حالیکه در استان های مجاور  ۱۱هزار تومان به فروش می‌رسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از شنيدن گزارش وضعيت صنعت و مشکلات مطرح شده، گفت: امسال توقع ما از نظام بانکی بیشتر است.رضا رحمانی سپس خواستار کمک به توسعه شرکت تولیدی فیلتر سرکان شد.
وی در ادامه با بیان اینکه نباید تولیدکننده بیاید و اصرار کند، ما هیچ منتی نداریم، خواستار حل مشکلات در گام اول در استان شد.
وی با اشاره به اینکه مردم تویسرکان باید به ساخت کارخانه تولید پوشاک افتخار کنند گفت: ما در هر جای کشور به تولید پوشاک و نساجی اهمیت ویژه‌ای قائل شدیم به طوری که برای چادر مشکی هم برنامه داریم. رحمانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در کارگروه تنظیم بازار قیمت صد کالا به صورت ویژه رصد می‌شود اظهار کرد: در حوزه مرغ و چای خشک با بیشترین نوسان قیمت و هندوانه کمترین نوسان مواجه بودیم.
وی با بیان اینکه مرغ باید با قیمت مصوب عرضه شود گفت: قیمت دولتی مرغ 12 هزار و 900 تومان است و اگر نیاز به تغییر قیمت باشد باید در کارگروه تنظیم بازار در این باره تصمیم‌گیری شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.