1403-01-221403-02-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

کد خبر : 69408

 
خیرین و کارآفرینان برای مهار اعتیاد اقدام کنند
تاریخ خبر : 1394-12-13
     
   
     
متن خبر :
  اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر، به ‌عنوان اصلی‌ترین راهبرد ستاد مبارزه با موادمخدر، حاصل سال‌ها تجربه در عرصه‌های گوناگون مبارزه با این معضل است.
کارشناسان با تجربه در مبارزه با موادمخدر و روانگردان‌ها، می‌دانند که در سال‌های گذشته راهبردهای گوناگونی در این زمینه مطرح و اجرا شده است البته هر کدام از آن راهبردها موفقیت‌هایی را در پی داشته که نباید نادیده گرفته شود، اما از آنجا که موادمخدر یک معضل چند وجهی است که بخش‌های مختلف اجتماع و نهادهای حاکمیتی با آن درگیر هستند، اجتماعی کردن این مبارزه یک راهبرد اصولی و کارساز است که همه بر آن اتفاق ‌نظر دارند.
روز گذشته برای نخستین‌بار همایش اجتماعی شدن امر مبارزه با موادمخدر با همکاری آموزش‌وپرورش و شورای مبارزه با موادمخدر برگزار شد.
دبیر ستاد شورای مبارزه با موادمخدر در این همایش گفت: همدان برای قاچاقچیان موادمخدر استانی ناامن است؛ زیرا در طول سال‌های گذشته مأموران نیروی انتظامی جانفشانی‌هایی در این راستا داشته‌اند.
عبدالحسین مرادی با اشاره به آسیب‌های شوم پدیده اعتیاد در کشور گفت: در حال حاضر 71 درصد آمار زندانیان مرتبط با موادمخدر است و 70 درصد سارقان نیز معتاد هستند.
وی ادامه داد: بر اساس آمارها 90 درصد طلاق‌ها، 30 درصد قتل‌های رخ داده و بیشتر کودک‌آزاری‌ها و همسرآزاری ها مربوط به موادمخدر است.
مرادی با اشاره به فرمایش امام راحل در رابطه با اینکه نجات یک معتاد نجات جامعه است، افزود: پیشرفت یک کشور بستگی به انسان‌‌های آن جامعه دارد اگر افراد یک جامعه بیمار و معتاد باشند قطعاً آن جامعه توسعه نخواهد یافت.
وی با بیان اینکه در سطح کشور شاهد افزایش کشفیات موادمخدر هستیم، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های بسیار مهم ستاد مبارزه با موادمخدر امر اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر است که این موضوع نیز نشان از اهمیت مبارزه با موادمخدر است.
مرادی در حوزه مقابله با موادمخدر گفت: نیروی انتظامی در حوزه مقابله تلاش‌های شبانه‌روزی دارد به طوری که در این حوزه 3 هزار و 700 شهید و 12 هزار جانباز نیز تقدیم نظام کرده است.
دبیر ستاد شورای مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه حجم پدیده شوم اعتیاد بالاست، اظهار کرد: همه باید در مبارزه با این پدیده شوم کمک کنند؛ زیرا آسیب موادمخدر همه را درگیر می‌کند.
مرادی ادامه داد: در حال حاضر در بحث موادمخدر روزانه با تنوع و اقسام و اشکال جدیدی روبه‌رو هستیم به‌گونه‌ای که اکنون بیش از هزار نوع مخدر صنعتی به بازار آمده است. به گفته وی، امروز نیاز است همه پای کار بیایند به خصوص نیازمند کمک خیرین و کارآفرین‌ها در این حوزه هستیم.
وی بیان کرد: 95 درصد از این مراکز توسط بخش خصوصی و 5 درصد نیز توسط مراکز دولتی اداره می شوند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش همدان نیز گفت: معلمان و فرهنگیان به عنوان سفیران امید در امر مبارزه با موادمخدر می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند. عبدا... جعفری اظهار کرد: ما اعتقاد داریم هیچ واکسیناسیونی بهتر از اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه در برابر موادمخدر نیست که معلمان و مشاوران فرهنگی بهترین سفیران برای امر اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی هستند.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.