پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 9 بهمن 1404

کد خبر : 146124

 
چینی‌ها ۳۱ میلیون دلار در همدان سرمایه‌گذاری می‌کنند
تاریخ خبر : 1404-10-18
     
 
 
     
متن خبر :

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۳۱ میلیون دلار میان استانداری همدان و سرمایه‌گذاران چینی به امضا رسید.
 
استاندار در 5مین نشست ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان با تأکید بر ضرورت ایجاد فضای امن و قابل‌اعتماد برای سرمایه‌گذاری اظهار کرد: حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در استان، نشانه آماده بودن بسترهای لازم برای جذب سرمایه و توسعه اقتصادی همدان است.
 
حمید ملانوری‌ با بیان اینکه جریان جذب سرمایه‌گذاری در استان به شناخت بهتر ظرفیت‌ها و معرفی مؤثر فرصت‌های اقتصادی منجر شده است، افزود: اقدامات متعددی برای تسهیل فرآیندهای اداری و تسریع صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در دستور کار قرار دارد و دستگاه‌های اجرایی همکاری مطلوبی در این زمینه دارند.
 
استاندار ادامه داد: گسترش همکاری‌های اقتصادی با چین می‌تواند فرصت‌های تازه‌ای را در بخش‌های معدن، صنعت، کشاورزی و گردشگری برای استان فراهم کند.
 
به گزارش ایرنا، ملانوری همچنین فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد را از اولویت‌های کاری استان برشمرد و افزود: واحدهای غیرفعال باید از طریق روش‌های قانونی مانند واگذاری یا اجاره مجدد به چرخه تولید بازگردند تا سرمایه‌های راکد به حرکت درآیند.

استاندار تأکید کرد: تحقق پروژه‌های بزرگ و ایجاد رونق اقتصادی پایدار در گرو حفظ محیطی امن، آرام و اطمینان‌بخش برای سرمایه‌گذاران است و خوشبختانه این شرایط امروز در همدان برقرار شده است.

 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز در این نشست اظهار کرد: 5 تفاهم‌نامه جدید سرمایه‌گذاری با سرمایه‌گذاران چینی به امضا رسید که 8پروژه از ۱۲ تفاهم‌نامه اخیر وارد فاز اجرایی شده‌اند که نشان‌دهنده شکل‌گیری مسیر پایدار جذب سرمایه در استان است.
 
سید مجتبی حسینی گفت: از مجموع ۱۲ تفاهم‌نامه منعقدشده در 4جلسه گذشته، روند پیشرفت پروژه‌ها قابل توجه بوده و برخی از آنها در آستانه بهره‌برداری قرار دارند.
 
وی به پروژه ترانزیت و ترانسیلومتی به عنوان نمونه‌ای از این پیشرفت‌ها اشاره کرد و گفت: این طرح هم‌اکنون حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به‌زودی وارد مرحله بهره‌برداری خواهد شد.
 
 سرمایه‌گذاری‌های جدید چینی
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به جزئیات 5تفاهم‌نامه تازه امضا شده با سرمایه‌گذاران چینی گفت: نخستین تفاهم‌نامه مربوط به یک پروژه سرمایه‌گذاری خارجی با ارزش ۲۰میلیون دلار در شهرستان اسدآباد است که به طور مستقیم برای ۳۱۰نفر شغل ایجاد می‌کند.
 
حسینی افزود: تفاهم‌نامه دوم اجرای پروژه تولید منیزیم با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلار در اسدآباد اختصاص دارد.
 
وی ادامه داد: تفاهم‌نامه سوم فاز نخست طرح سرمایه‌گذاری پک باتری لیتیوم یونی در اسدآباد با حجم ۳۰۰ هزار دلار است که پس از اخذ مجوزهای لازم و افزایش سرمایه، حدود ۵۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار کرد: 4مین تفاهم‌نامه مربوط به طرح فرآوری و صادرات پای مرغ با سرمایه‌گذاری یک میلیون دلار و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در شهرک صنعتی شهرستان بهار است و پیش‌بینی می‌شود این پروژه به دلیل ماهیت ماشینی و تأمین محل استیجاری، تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.
 
حسینی گفت: تفاهم‌نامه پنجم مربوط به تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی است که با محوریت استان همدان فعالیت خواهد کرد و در چارچوب این اقدام، مکاتبات گسترده‌ای با ایالت‌های مختلف چین انجام گرفته و سرمایه‌گذاران چینی برای حضور فعال‌تر در ایران دعوت شده‌اند و استان همدان به عنوان مقصد اصلی معرفی شده است. امضای این تفاهم‌نامه حمایت مستمر استان از سرمایه‌گذاران خارجی به‌ویژه چینی‌ها را نشان می‌دهد.
 
وی ادامه داد: این روند نشان‌دهنده شکل‌گیری یک مسیر پایدار برای توسعه اقتصادی، اشتغال‌زایی و جهش تولید در استان همدان است.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.