1403-01-221403-02-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

کد خبر : 120691

 
بانوی هنرمند همدانی در گفت‌وگو با همدان‌پیام مطرح کرد

برگزاری نمایشگاه نقاشی با هدف تقدیر از 30 سال فعالیت هنری
تاریخ خبر : 1400-08-29
نویسنده : حیدر عبداللهی
     
 
 
     
متن خبر :

■ نمایشگاهی با سبک طبیعت‎گرایی و شاد

 نمایشگاه نقاشی مربوط به آثار نسرین زادخوش، به عنوان یکی از هنرمندان و معلمان حوزه نقاشی در همدان از تاریخ 19 تا 30 آبان‌ماه در همدان برگزار شده است.
این نمایشگاه برای تجلیل از این بانوی هنرمند به پاس 30 سال خدمت در عرصه فرهنگی- هنری برگزار شده و بهانه‌ای برای گفت‌وگویی با وی شد.

 خودتان را معرفی کنید و اینکه از چه سالی فعالیت هنری‌تان را آغاز کرده‌اید؟
نسرین زادخوش، متولد سال 1338 هستم و رشته اصلی من کارشناس نقاشی است. به مدت 8 سال در صداوسیمای مرکز لرستان در حوزه گرافیک و نویسندگی برنامه کودک و نوجوان فعالیت کردم و بعد از آن در سال  1373به استخدام آموزش‌وپرورش درآمدم.
معلمی را به عنوان شغل اصلی خودم انتخاب کردم و از سال 1381 وارد همدان شده و از آن سال تاکنون در هنرستان تهذیب در حال فعالیت هستم. از سال  1375 داور جشنواره‌های خوارزمی و هنری-تجسمی استان لرستان و همدان، آذربایجان شرقی و... بوده‌ام و از دوران دانشجویی (سال1366)، فعالیت هنری‌ام را به‌صورت رسمی آغاز کردم.
 هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی چیست و چه آثاری در آن به کار رفته است؟
یکی از اهداف این نمایشگاه به مناسبت روز دانش‌آموز بوده است و دیگری آن است که آموزش‌وپرورش از من به عنوان کسی که حدود 30 سال است در این حوزه فعالیت می‌کنم، تجلیل و قدردانی کند.
 آثار این نمایشگاه دارای سبک طبیعت‌گرایی است و شامل پاستل گچی، آبرنگ، رنگ‌روغن و سفال برجسته است که بیشتر شامل گل و آثار طبیعی می‌شود.
 امسال استقبال از این نمایشگاه نسبت به سال‌های دیگر چگونه بوده است؟
با توجه به شرایط امسال، کرونا تأثیر منفی گذاشته است، ولی با وجود این، استقبال بی‌نظیری صورت گرفته که انتظار آن را نداشتم که همکارانم، هنرستان‌ها، ادارات دیگر و مردم استقبال کردند.

 به نظر شما برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند بر روحیه و روان افراد تأثیر بگذارد؟
یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در حوزه تمدن و شهرنشینی، فرهنگ و هنر است و نقاشی نیز می‌تواند به عنوان جزئی از فرهنگ و هنر به حساب بیاید. از آنجایی که اکثر آثار اینجا دارای سبک طبیعت‌گرایی و تنوع رنگ است، اکثر افرادی که از اینجا بازدید کرده‌اند، گفته‌اند که این آثار بر روی ذهن و روان آنها تأثیر خیلی خوبی گذاشته است. با توجه به اینکه اکنون شرایط جامعه در حال رکود است، برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند بر روحیه مردم تأثیر مطلوبی به جای بگذارد.
 موانع و مزیت‌های این نمایشگاه چیست؟
یکی از موانع آن است که برای برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باید استانداردهای لازم لحاظ شود و سالنی به آن اختصاص داده شود که استاندارد و امکانات مخصوص آثار هنری در آن باشد که متأسفانه این فضا دارای چنین استانداردی نیست.
یکی از مزیت‌های این نمایشگاه نیز آن است که در خیابان اصلی واقع شده است و با توجه به اینکه به اسم سازمان دانش‌آموزی و فرهنگی و هنری برگزار شده، می‌تواند امتیاز دیگر آن باشد که دانش‌آموزان نیز می‌توانند از آن استفاده کنند و احتمالاً در 2هفته آینده نمایشگاه نقاشی دانش‌آموزی در اینجا برگزار می‌شود که من مسئول تنظیم آن هستم.

 درخواست شما از مردم و مسئولان در این حوزه چیست؟
با توجه به اینکه همدان به عنوان پایتخت فرهنگی- تاریخی ایران معرفی شده است، ما به عنوان هنرمندان انتظار بیشتری از مسئولان داریم که هم به مسائل فرهنگی- هنری اهمیت بیشتری بدهند و هم تبلیغات بیشتری در این حوزه صورت بگیرد که متأسفانه خیلی اندک است و اینکه برخی اوقات ایراداتی گرفته می‌شود که اهمیت آنچنانی ندارند. انتظارم از مردم نیز این است که آنها تشویق بشوند و بیایند از این قبیل نمایشگاه‌ها بازدید کنند؛ چون بدون بازدید کردن آنها، کار ما نیز اهمیتی نخواهد داشت. دوم اینکه خیرین در این حوزه به هنرمندان کمک کنند تا آنها نیز بتوانند فعالیت‌هایشان را بهتر انجام دهند.
 حرف آخر...
از شما و دستگاه‌هایی که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند، تشکر می‎کنم و اینکه هرچه سریع‌تر این فضا استانداردسازی بشود، قدم مثبتی محسوب می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.