1403-01-181403-01-28bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 28 فروردين 1403

کد خبر : 120658

 
راه مواصلاتی چند استان پس از 15سال لنگ اعتبار
تاریخ خبر : 1400-08-27
نویسنده : پروین سلیمی
     
 
 
     
متن خبر :

■ کریدور همدان- کردستان نگاه ویژه مسئولان را می‌طلبد

 آسفالت راه «بهارلو» روستایی در مرز شهرستان‌های قروه کردستان و کبودراهنگ و کریدور استان‌های غرب، شمال‌غرب و شرق کشور از  15سال گذشته لنگ اعتبار است. راه بهارلو به گل‌تپه 7 کیلومتر است، راهی که می‌تواند شاهراه گردشگری و رونق اشتغال به‌خصوص در بزرگترین معدن طلای بهارلو برای مردم روستای بهارلو و بخش گل‌تپه باشد.
به گفته شهردار گل‌تپه آسفالت 7 کیلومتر راه روستایی بهارلو مرز شهرستان‌های قروه کردستان و کبودراهنگ همدان و داشتن امتیاز بین‌استانی، همچنین وجود معدن طلا در روستای بهارلو ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری را به همراه خواهد داشت.
جواد دوستی از پیگیری راه شوسه به آسفالت بین گل‌تپه و بهارلو و بین ‌استانی خبر داد و بیان کرد:  مُراودات کاسبان شهر گل‌تپه با مردم روستای بهارلو از 20 سال گذشته تاکنون ادامه دارد و اعضای دوره چهارم شورا نیز پیگیر آسفالت 7 کیلومتر راه بهارلو به گل‌تپه بوده‌اند، ولی به دلیل اینکه این پروژه نیاز به اعتبار ملی دارد تاکنون بلاتکلیف رها شده است.
وی به همدان‌پیام، گفت: پیگیر هستیم با مساعدت نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی، آسفالت 7 کیلومتر بین استانی کردستان به همدان انجام شود چراکه اجرای این پروژه موجب کاهش مسیر همدان به کردستان، همچنین رونق اشتغال و گردشگری می‌شود و علاوه بر این تعدادی از مردم بخش گل‌تپه در معدن طلای روستای بهارلو مشغول به کار هستند که با ایجاد این جاده فرصت اشتغال افزایش می‌یابد.
دوستی از بازدید نماینده مردم کبودراهنگ در مجلس، بخشدار، اعضای شورای گل‌تپه و بخشدار دلوران از مسیر 7 کیلومتر گل‌تپه خبرداد و افزود: نماینده مردم بهار و کبودراهنگ پیگیر تأمین اعتبار مطالعه و آسفالت این جاده بین استانی است.
در ادامه گزارش گفت‌وگویی با کسبه شهر گل‌تپه انجام دادیم. علی نیکوفر، دارنده بزرگترین فروشگاه سوپرمارکت شهر گل‌تپه درباره مُراودات خریدوفروش با مردم روستای بهارلو بخش دلوران شهرستان قروه گفت: از قدیم‌الایام 30 درصد از مشتری‌های ما اهالی روستای بهارلو هستند و گاهأ محصولات کشاورزی خود را نیز برای فروش به مغازه‌های گل‌تپه می‌دهند.
وی ادامه داد: شهر گل‌تپه با وجود قرارگرفتن در کریدور مناطق گردشگری غارعلیصدر و بابا گورگور در بمب‌بست قرار گرفته و از نظر اشتغالی وضعیت مناسبی ندارد و تعدادی از جوانان و مردم شهر برای امرارمعاش در بزرگترین معدن طلای روستای بهارلو مشغول به کار هستند و به دلیل شوسه بودن جاده بهارلو گل‌تپه با مشکلات تردد مواجه هستند که از مسؤلان تقاضا داریم اجرای پروژه راه بهارلو را در اولویت قرار دهند.
 بخشدار دلبران شهرستان قروه نیز به همدان‌پیام گفت: بهارلو روستایی در مرز شهرستان‌های قروه کردستان و کبودراهنگ است که پیگیری آسفالت 7 کیلومتر بهارلو به گل‌تپه راه توریستی غارعلیصدر به باباگورگور (منطقه نمونه گردشگری باباگورگور) بیش از ۱۵سال است که مطالبه اهالی بخش‌های گل‌تپه و دلبران است.
رضا حسنی پدرام افزود: پس از 15سال پیگیری امسال از یک درصد وصول درآمدهای معادن شهرستان قروه به‌خصوص بزرگترین معدن طلای کشور نزدیک ۸۰ میلیارد تومان برای آغاز پروژه راه بهارلو به گل‌تپه در نظر گرفته شده و با همین مبلغ استارت کار زده می‌شود.
وی مزیت اصلی آسفالت راه بهارلو به گل‌تپه را رونق صنعت گردشگری و خروج  بخش دلبران و گل‌تپه از بن‌بست دانست و گفت: بهارلو در ۴۲ کیلومتری قروه قرار دارد و پیش‌بینی شده این راه توریستی از غارعلیصدر به باباگورگور و از آنجا به قصلان قروه اتصال یابد.
بخشدار دلبران که اصالتاً اهل یکی از روستاهای بخش گل‌تپه روستای شیخ جراح است، افزود: از گذشته تا حال نیز مردم بخش گل‌تپه و بخش دلبران با هم در ارتباط هستند و در حال‌حاضر بیشترین خریدهای مردم روستاهای بهارلو از شهر گل‌تپه انجام می‌شود.
حسنی پدرام ادامه داد: اتصال غار علیصدر به بابا گورگور موجب سوق دادن خیل عظیمی از گردشگران به 2 منطقه گردشگری همچنین کاهش چشمگیر مسیر را خواهیم داشت، در بحث بوم‌گردی نیز نقش اکوتوریسم و درآمدزایی را به همراه دارد.
میتوانیم اشاره کنیم که بزرگترین معدن طلا کشور در اراضی روستای بهارلو است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.