پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

کد خبر : 101362

 
قطار همدان - تهران باید چارتر شود
تاریخ خبر : 1398-08-19
     
 
 
     
متن خبر :

هم اکنون ۴۷۰۰ شرکت خدمات مسافرتی بخش خصوصی درکشور دارای مجوز برای فعالیت های قانونی در بخش گردشگری هستند که از این تعداد بیش از 40 آژانس در همدان فعالیت دارند اما تا امروز به جز یک یا دو آژانس مسافرتی در سالهای اخیر شاهد حمایت هیچ دفتری برای برقراری پروازها یا سفرهای ریلی چارتری  در همدان نبوده ایم  .
 علاوه بر دستگاه های اجرایی، این شرکت ها نیز می توانند در توسعه گردشگری استان بسیار ایفای نقش کنند.
بخش گردشگری یک حوزه فرابخشی است و تنها یک سازمان و یا دستگاه اجرایی در این بخش وظیفه ندارد، بلکه فعالان گردشگری  و ارگانهای دولتی در کنار هم در عرصه اقتصادی می توانند با حمایت های مالی بر ماندگاری پرواز و فعال بودن ریل ها در گردشگری  تاثیر گذار باشند
  استانداری ورود کند
مدیرکل راه‌آهن غرب کشور گفت: راه‌اندازی قطار همدان - تهران باید چارتر شود که در این زمینه لازم است استانداری ورود کند.
سید سعید ابراهیم‌زاده در خصوص وضعیت راه‌اندازی قطار همدان - تهران اظهار کرد: برای این مسیر باید قطار تهران - همدان حداقل ۸۰ درصد چارتر کند تا مسافر داشته باشد، زیرا سال قبل مردم استقبال نکردند.
وی با بیان اینکه آژانس‌داران یا استانداری باید به این موضوع ورود کنند بیان کرد: با توجه به اینکه راه‌آهن همدان واگذار شده به بخش خصوصی است باید هزینه‌ها جبران شود.
مدیرکل راه‌آهن غرب کشور تصریح کرد: اگر مجموعه استان همدان راغب باشد برای مسیر همدان - تهران قطار ایرباس اختصاص می‌دهیم که هزینه آن ۲۵ هزار تومان خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه قیمت ریلی همدان - تهران متعادل است و در ایام اربعین نیز قیمت بلیت قطار همدان - تهران ۲۴۵۰۰ تومان بود گفت: قیمت قطار همدان - مشهد نیز تثبیت شده‌ است اما ممکن است در ایامی از سال که استقبال نمی‌شود، قیمت‌ها به صورت شناور مقداری افت داشته باشد.
وی مهمترین برنامه ریلی همدان را اتصال راه‌آهن همدان - ملایر و همدان - سنندج دانست و گفت: امیدواریم این پروژه‌ها به زودی راه‌اندازی شود تا گام مهمی در برنامه‌های ریلی کشور باشد.
 نقش راه‌آهن در توسعه گردشگری
معاون گردشگری نیز در زمینه نقش راه آهن در گردشگری پیش از این عنوان کرده بود :  در توسعه گردشگری نمی توان نقش راه آهن را در جابجایی گردشگران داخلی و خارجی نادیده گرفت.
«ولی تیموری» افزود: برای توسعه گردشگری کشور حمل ونقل ریلی و برنامه ریزی های شرکت راه آهن در ایجاد انگیزه بیشتری در این بخش، برای ما نقطه قوت بزرگی است.
وی اظهارداشت: در یک شهر و روستا به عنوان مقاصد گردشگران داخلی، امکان ساخت فرودگاه وجود ندارد، لذا در این مناطق استفاده از قطارهای مسافری برای گردشگران داخلی بسیار اجتناب ناپذیراست و باید در این بخش از خدمات شرکت راه آهن استفاده بیشتری شود.
معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآورشد: تحلیل های ما نشان می دهد که مقصد ۹۰ درصد گردشگران داخلی شهرهای کوچک و روستاها هستند وعموما اقشارمتوسط جامعه برای انجام سفرهای گردشگری در کشور تمایل بیشتری دارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.