1403-02-091403-02-19bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 19 ارديبهشت 1403

کد خبر : 69717

 
همايش مبارزه با مـواد مخدر در بهار

فرماندار: همدان جزو استان‌های ناامن برای قاچاقچیان است
تاریخ خبر : 1394-12-19
     
 
 
     
متن خبر :

 دستگاه‌هاي فرهنگي نسبت به آموزش و پيشگيري از اعتياد براي نسل‌هاي جوان گام بردارند.
فرماندار بهار در همايش بزرگ مبارزه با مواد مخدر شهرستان كه در فرهنگسراي آيت‌ا... بهاري(ره) اين شهر برگزار شد، از اهميت پيشگيري و درمان اعتياد و مبارزه عملي با اعتياد گفت و از دستگاه‌هاي فرهنگي خواست نسبت به آموزش و پيشگيري از اعتياد براي نسل‌هاي جوان گام‌هاي مؤثري بردارند.
محسن مرادي‌پناه، نقش همه دولتمردان و در راس آن وزارت کشور و نيروي نيروي انتظامي در مبارزه شبانه روزي با مسأله اعتياد را بسيار مهم اعلام كرد انهدام کارگاه‌هاي توليد و عرضه شيشه،کراک و لابراتورهاي صنعتي،مبارزه با توليد مواد روانگردان و غيره را از اهداف بزرگ دولتمردان دانست.
وي با اشاره به اينکه آموزش به خانواده‌ها نقش مهمي در پيشگيري از گسترش اعتياد در جامعه دارد، عنوان کرد: روحاني‌ها در اين خصوص در شهرها و روستاها مي‌توانند نقش مهمي ايفا کنند.
مرادي پناه عنوان کرد: هم اکنون عوامل مختلفي در گرايش فرد به مصرف مواد مخدر دخالت دارد که يکي از مهمترين عوامل، عوامل اجتماعي است.
به گفته وي، حضور پرشکوه و با عظمت مردم در انتخابات نشان داد که امت اسلامي کاملا هوشمندانه شعارها و برنامه‌هاي جريان‌هاي سياسي داخل کشور را رصد کرده و با بصيرت به تهديدها و پيام‌هاي غلط و نادرست پاسخ خردمندانه دادند.
استاد دانشگاه و مشاور خانواده‌ هم در اين همايش گفت: فرزنداني که در خانواده سالم پرورش پيدا کنند به سمت مصرف مواد مخدر گرايش پيدا نمي‌کنند.
کناني ادامه داد: خانواده الگو است و نوجوانان و جواناني که به سمت مصرف مواد مخدر مي‌روند اکثرا داراي خانواده‌هاي آشفته هستند.به گفته وي، بايد در راستاي مبارزه با مواد مخدر مهارت دوست‌يابي را به کودکان خود آموزش داده شود و همچنين مهارت «نه گفتن» را به کودکان بياموزيم، زيرا نداشتن اين مهارت‌ها خود موجب افتادن در دام اعتياد مي‌شود.
كناني با بيان اينکه طي بررسي‌ها و تحقيق‌هاي انجام شده تعارف دوستان مهمترين عامل در معتاد شدن جوانان داشته است، گفت: بايد نگرش‌هاي پدر و مادر خانواده تغيير كند و نبايد به کودکان خود مکرر نصيحت کنند، زيرا نصيحت‌هاي مکرر موجب مي‌شود فرد در مقابل پدر و مادر قرارگيرد و توجهي به نصيحت‌ها نداشته باشد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان هم در اين همايش گفت: مواد مخدر يک زلزله خاموش است و در بحث مواد مخدر صنعتي هرروز يک ماده جديد به کشور وارد مي‌شود.
عبدالحسين مرادي اظهار كرد: استان همدان از استان‌هاي ناامن براي قاچاقچيان مواد مخدر محسوب مي‌شود که 70درصد زندانيان اين استان مربوط به مواد مخدر است.
وي ادامه داد: سرمنشا 60 درصد طلاق‌ها در کشور و همچنين 30درصد قتل‌هاي کشور مربوط به مواد مخدر است.
مرادي با بيان اينکه امروز بايد بيشتر در جريان آسيب‌هاي مواد مخدر قرار گرفت، تأکيد کرد: پيشرفت هر کشور وابسته به انسان‌هاي آن کشور است و اقتصاد مقاومتي بايد توسط انسان‌هاي سالم اجرا شود.
وي با بيان اينکه مشارکت گسترده سازمان‌هاي مردم نهاد در امر پيشگيري از مواد مخدر و صيانت از خانواده امري ضروري است، گفت: افرادي که به مراکز درماني مواد مخدر مراجعه مي‌کنند در صورتي که مورد حمايت قرار بگيرند هدايت خواهند شد و در غير اين صورت مجدد به اعتياد بازخواهد گشت لذا کار آفرينان بايد در امر اشتغال آفريني از اين اشخاص استفاده کنند.
وي بيان کرد: 203مرکز درماني مواد مخدر در استان همدان وجود دارد که چندين هزار نفر را تحت پوشش قرار مي‌دهند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.