1403-01-221403-02-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

کد خبر : 83151

 
مسئولان نهاوند، باز هم وعده برگزاری همایش دادند؛

همایشی با خروجی یا بی خروجی؟!
تاریخ خبر : 1396-08-20
     
 
 
     
متن خبر :

 نهاوند ـ میترا عباسی ـ خبرنگار همدان‌پیام: پس از برگزاری همایش‌های متعددی نظیر لائودیسه، گیان‌شناسی (۶۰ قرن تمدن و آبادانی)، نهاوند شناسی، همایش دیدار با مرد ۴ هزار و ۵۰۰ ساله نهاوندی و..... که در 2 سال اخیر در نهاوند برگزار شده است و البته به تأیید کارشناسان هیچ خروجی هم تا کنون نداشته‌اند این بار قرار است همایش گردشگری با محوریت گردشگری و اشتغال در اردیبهشت‌ماه سال آینده با ۵۰ میلیون تومان اعتبار اولیه برگزار شود که امیدواریم حالا که قرار است چنین مبلغی برای برگزاری این همایش هزینه شود شاهد خروجی‌های موثر آن خصوصاً در حوزه اشتغال، جذب سرمایه‌گذار و معرفی بیشتر این شهرستان باشیم.
درنخستین نشست هم‌اندیشی همایش گردشگری با حضور مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و برخی چهره‌های علمی استان برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نهاوند را در دو بُعد تاریخی و گردشگری دارای قدمت و مزیت عنوان کرد و اظهار داشت: نهاوند در این دو بُعد قابلیت سرمایه‌گذاری دارد و با توجه به سیاستگذاری‌های کلی، مزیت‌های گردشگری نهاوند می‌تواند نوید بخش جذب سرمایه‌گذار باشد.
علیرضا مالمیر با بیان اینکه سراب‌های ۱۲گانه نهاوند مهمترین پتانسیل برای سرمایه‌گذاری هستند که باید پیشتر از این معرفی می‌شدند، افزود: آمادگی پرداخت تسهیلات ۸ درصدی به سرمایه‌گذارانی که در این عرصه ورود کنند را داریم.
مالمیر همچنین تصریح کرد: سال گذشته مطالعات سراب فارسبان انجام شده است و در حال حاضر نیز اگر شرایط مهیا باشد آمادگی آغاز مطالعات سراب ملوسان را هم داریم که امیدواریم در همایش گردشگری که قرار است سال آینده در نهاوند برگزار شود بتوانیم به جذب سرمایه‌گذار و در نهایت ایجاد اشتغال بیشتر در این حوزه برسیم. مالمیر از معرفی همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری خبر داد و گفت: اجلاس اعضای گردشگری یونسکو سال آینده در همدان برگزار می‌شود اما در این‌میان سهم نهاوند از گردشگری استان تنها یک درصد است که با توجه به قابلیت‌هایی که شهر سراب‌ها دارد این سهم خیلی اندک است و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی‌های منسجم که برای برگزاری این همایش می‌شود، مشخص شدن شرح وظایف کمیته‌های این همایش تلاش شود نهاوند سهم خود را از گردشگری استان بگیرد.
 به دنبال سرمایه‌گذار واقعی هستیم
فرماندار نهاوند هم در ادامه این نشست هم‌اندیشی با بیان اینکه ما به دنبال سرمایه‌گذار واقعی هستیم نه صرفاً سرمایه‌گذار اظهار داشت: این همایش فرصتی است برای جذب سرمایه‌گذارهای واقعی که هنر کارآفرینی داشته باشند و بتوانند تسهیلاتی برای اشتغال در شهرستان ایجاد کنند نه اینکه سرمایه‌گذار صرفاً به فکر بهره‌وری اقتصادی شخصی باشد.
کریم حمیدوند ادامه داد: پتانسیلی مانند سراب گیان با دبی آب ۶ مترمکعب آب در ثانیه آن‌هم در سال‌های کم‌بارش، قابلیت بی‌نظیری است که متأسفانه زیرساخت‌هایی که در آن ایجاد شده است مربوط به ۴ دهه پیش است و پس از آن اقدام خاصی در این سراب انجام نشده است تا 2 سال پیش، که این همایش امکان به‌روز شدن زیرساخت‌ها را در این سراب و ۱۱ سراب دیگر فراهم می‌کند و با همین یک قابلیت اگر سرمایه‌گذاری که هنر کارآفرینی دارد، ورود پیدا کند، نهاوند در بحث گردشگری جایگاه شایسته‌اش را در سطح ملی بدست می‌آورد.
حمیدوند ادامه داد: در نشست‌های بعدی برای هماهنگی این همایش از نقطه نظرهای اساتید دانشگاهی و چهرهای علمی غرب کشور بیشتر استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم همایشی شایسته را در سال آینده در حوزه گردشگری برگزار کنیم.
به هر حال بازهم، هم‌اندیشی برای برگزاری همایشی دیگر در نهاوند کلید خورده است همایشی که اگر آنگونه که روی کاغذ مسئولان برنامه‌ریزی شده است برگزار شود می‌تواند تحولی قابل توجه را در حوزه گردشگری نهاوند ایجاد کند، تحولی که مسئولان سال‌هاست قول آن را داده‌اند. حالا امکانش فراهم شده است باید دید تا چه حد موفق خواهد بود.‌ ما هم امیدواریم این همایش هم به جذب سرمایه‌گذار در نهاوند بینجامد و هم ایحاد اشتغال و رونق اقتصادی و حداقل این همایش مانند همایش‌های گذشته ابتر نماند و خروجی‌های مثبتی برای نهاوند دربر داشته باشد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.