پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

کد خبر : 123032

 
توزیع هوشمند کالاهای اساسی با نرخ دولتی در همدان آغاز شد

ثبت‌نام در سامانه، تحویل درخانه
تاریخ خبر : 1401-01-20
     
 
 
     
متن خبر :

  از امروز توزیع هوشمند و اینترنتی کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با نرخ دولتی آغاز شده است.
مدیر تعاون روستایی استان همدان با بیان این مطلب گفت: سایت توزیع هوشمند کالاهای اساسی در استان همدان طراحی شده و قابل تعمیم به سراسر کشور است.
مجید مسلمی‌راد با تاکید بر اینکه هدف از این طرح حفظ کرامت مشتری، جلوگیری از ترافیک، صف‌های طولانی خرید و حذف دلالان است، تصریح کرد: مردم با ثبت سفارش در سامانه کالا رسان من می‌توانند اجناس مورد نیاز خود را با پیک رایگان در درب منازل تحویل بگیرند.
به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه درطول دو ماه گذشته بیش از 10 هزار مورد سفارش در کالا رسان من ثبت شده است، گفت: استقبال مردم خوب بوده اما هنوز عده‌ای از وجود این طرح خبر ندارند.
مسلمی راد با اشاره به اینکه در سامانه کالا رسان من اقلامی مانند برنج، روغن، گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، قند و شکر توزیع می‌شود، عنوان کرد: همه این کالاها با قیمتی که ستاد تنظیم بازار تعیین کرده به مصرف کننده عرضه می‌شود. وی با بیان اینکه مدت زمان تحویل کالاها به مشتری 24 ساعت است، اظهار داشت: تلاش داریم این زمان را کمتر کنیم.
مدیر تعاون روستایی استان همدان با تاکید بر اینکه ما سفره غذایی خانواده‌ها را تامین می‌کنیم، اظهار داشت: در کنار کالاهای اساسی، اقلام غیر ضروری هم در این سامانه عرضه می‌شود.
مسلمی راد با بیان اینکه اقلام اساسی موجود در سامانه کالا رسان من تفاوت قیمت زیادی با سطح بازار دارد، تصریح کرد: به منظور پیشگیری از سوء استفاده افراد سودجو، ثبت سفارش با کد ملی امکان پذیر است و تقاضای غیرمتعارف رصد و پایش می‌شود.
وی گفت: هدف اصلی این پلتفرم تشکیل بارانداز مجازی خرید و فروش محصولات کشاورزی و تولیدات استان‌های مختلف کشور است.
مدیر تعاون روستایی استان همدان افزود: در این طرح هر استانی می‌تواند محصولات کشاورزی ویژه خود را به صورت اینترنتی به سراسر کشور ارسال کند.
مسلمی راد در بخش دیگری از گفت‌و‌گو به راه اندازی بازارچه عرضه مستقیم محصولات در محدوده سر گذر همدان اشاره کرد و گفت: هدف از ایجاد این بازارچه عرضه تولیدات از مزرعه به سفره‌های مردم است.
وی با بیان اینکه این بازارچه 5 غرفه دارد، اظهار داشت: این مکان محل عرضه محصولات زراعی، دامی و کشاورزی با قیمتی کمتر از سطح بازار است.
مدیر تعاون روستایی استان همدان با تاکید بر اینکه مهمترین هدف ما از ایجاد این بازارچه، کوتاه کردن دست دلالان است، تصریح کرد: محصولات این غرفه از مزرعه دار و باغدار خریداری و در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.
مسلمی راد گفت: در نظر داریم بازارچه‌های عرضه مستقیم کالاها را در شهرستان‌های استان هم برپا کنیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.