پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 10 فروردين 1403

کد خبر : 68343

 
استاندار: تالاب شیرین سو به امکانات تفریحی نیاز دارد
تاریخ خبر : 1394-11-19
     
 
 
     
متن خبر :
 دیار مهربانان میزبان عالی‌ترین مقام دولت در استان بود. استاندار همدان در نخستین سفر خود به شیرین‌سو از پتانسیل‌های گردشگری این شهر به‌ویژه، تالاب و موزه فسیل‌های دریایی بازدید کرد.
محمدناصر نیکبخت در این بازدید از شیرین‌سو به عنوان دروازه ورودی شمال غرب استان یاد کرد و افزود: تالاب و موزه فسیل‌های شیرین‌سو از ظرفیت بالایی برای جذب و رونق بخش گردشگری منطقه و استان برخوردار هستند که آنها را به جاذبه‌های گردشگری استان همدان اضافه می‌کنیم.نيكبخت گفت: با توجه به وجود تالاب در مسير عليصدر، تبریز و زنجان بايستي اين محل ساماندهي شود و براي مردم تفريحگاه ايجاد شود. ايجاد آلاچيق، فضاي سبز، پرورش ماهي و قايقراني ایجاد شود. 
محمدناصر نیکبخت در بخش دیگری از صحبت‌های خود به برگزاری جلسات تعاملی در بین متولیان تالاب اشاره کرده و تأکید کردکه در راستای کمک به توسعه بخش گردشگری منطقه حتماً جلسات و کارگروهی در بین اداره محیط زیست، میراث فرهنگی و گردشگری استان و شهرداری شیرین‌سو برگزار خواهیم کرد تا با بررسی ظرفیت موجود و برنامه‌ریزی مناسب از آنها بهره‌برداری کنیم. نیکبخت همچنین به مسئولان مربوطه تاکیدکرد که جلسه ای بین اداره کل گردشگری وامور آب استان تشکیل شود و اعتبار لازم برای سال آینده تالاب پیش بینی شود.
وی در ادامه سخنان خود بر ارتقا و توسعه موزه فسیل‌ها توسط شهرداری شیرین‌سو تأکید کرد.استاندار موزه فسيل‌هاي گاوي شهرداري را هم كار خوبي ارزيابي كرد.
 همچنين استاندار مبلغ 300 ميليون تومان اعتبار براي ساخت دفتر و خانه امام‌جمعه در اختيار شهرداري قرار خواهد داد. 
گفتنی است نخستین سفر محمدناصر نیکبخت به شهر شیرین سو با استقبال گرم مردم زحمت کش دیار مهربانان مواجه شد تا شهر فرهنگ و رسانه میزبان عالی‌ترین مدیر اجرایی دولت تدبیر و امید باشد.
 بهره برداری از فنی و حرفه ای کبودراهنگ پس از 9 سال
همچنین در این سفر مركز آموزش‌ فني‌وحرفه‌اي خواهران كبودراهنگ با حضور استاندار همدان افتتاح و به بهره‌برداري رسيد.
نیکبخت در اين مراسم گفت: همدان سابقه خوبي در توليد فرش دستباف دارد كه خوشبختانه سازمان فني‌وحرفه‌اي و صنعت، معدن و تجارت برنامه‌هاي خوبي براي ترويج اين هنر اصيل ايراني پيش‌بيني كرده است.
محمدناصر نيكبخت افزود: اين مركز آموزشي مي‌تواند خلأ موجود در بحث آموزش مهارتي و فني جامعه شهرستان را برآورد كند، ايجاد اشتغال پايدار و رونق اقتصادي و معيشتي را به دنبال داشته باشد.
به گفته وي، در صورت استمرار به برنامه‌ها براي توسعه فرش‌بافي در استان علاوه بر اين شاهد اشتغال و توسعه اين هنر اصيل شاهد فراهم‌سازي زمينه صادرات فرش همدان و به‌ويژه اين شهرستان باشيم.
رئيس مرکز فني‌وحرفه‌اي شهرستان كبودراهنگ هم در گفت‌وگو با همدان‌پيام گفت: كلنگ‌ ساخت اين مركز در سال 85 به زمين خورده بود كه ساخت اين مركز در مساحت 2 هزار و 100 مترمربع در 3 طبقه امسال به اتمام رسيده است كه با بيش از 25 ميليارد ريال اعتبار ساخت تجهيز و به بهره‌برداري رسيد.
هادي قادري با اشاره به نحوه كار كارگاه‌هاي آموزشي اين سازمان افزود: ساخت اين مركز با 20 ميليارد ريال اعتبار و تجهيز كارگاه‌ها با 5 ميليارد ريال اعتبار در سالجاري به اتمام رسيده است كه 6 كارگاه در قالب آموزش صنايع دستي (چوب، سفال، شيشه و...)، طراحي و دوخت، صنايع چرم، فناوري اطلاعات، معماري، نقشه‌كشي، صنايع دستباف و فرشبافي و... در حال فعاليت هستند كه در حال حاضر بيش از 120 نفر از بانوان شهرستان در حال آموزش در يكي از رشته‌ها هستند.
وی با اشاره به اينكه كارآموزان پس از اتمام دوره‌هاي آموزشي مي‌توانند وارد بازار كار شوند و در ايجاد اشتغال پايدار و پردرآمد سهم مهمي داشته باشند، گفت: تجهيز كارگاه‌ها و سايت اداري اين مركز و تكميل سيستم‌هاي گرمايشي و سرمايشي نيازمند بيش از 5 ميليارد ريال اعتبار است كه تاكنون بيش از 2 ميليارد ريال آن از محل اعتبارات ملي سازمان فني‌وحرفه‌اي كشور تأمين شده است.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.