بسكتبال ملاير روزهاي خوب زيادي داشته است و اين شهرستان در سالهاي گذشته ميزبان مسابقات گوناگوني بوده و عناوين مختلفي را هم در كارنامه خود دارد اما چند سالي ميشود كه ديگر خبري از آن رونق سالهاي قبل نيست و به قول رئيس هيأت بسكتبال شهرستان اين ورزش تنها در ملاير زنده است و حتي اين روزها سالن بسكتبال استاندارد هم در اين شهرستان وجود ندارد.
رئيس هيأت بسكتبال ملاير با اشاره به فعال بودن تمرينات علاقمندان بسكتبال ملاير به صورت جسته و گريخته اظهار كرد: تمرينات هم خانمها و هم آقايان در ردههاي سني مختلف در شهرستان فعال است.
نعيمي افزود: اولين مشكل بسكتبال ملاير نبود سالن استاندار بستبال است، در حال حاضر تخته حلقه استاندارد در هيچ يك از سالنهاي شهرستان وجود ندارد و تنها سالن الغدير است كه تخته حلقه دارد.
وي اظهار كرد: تخته حلقه سالن مجموعه تختي استاندارد و مناسب بود و حتي از اين نظر استانداردترين سالن استان بود اما هيأتي كه سالن را اجاره كرده بودند تخت حلقهها را بريدند و شايد الان با 10 ميليون تومان هم نشود دوباره آنها را خريداري كرد.
نعيمي با اشاره به نبود اسكوربورد در سالنها نيز گفت: وجود اسكوربورد در سالن الزامي بوده و به همين دليل وقتي درخواست ميزباني مسابقات استاني را هم ميدهيم به ما ميزباني نميدهند.
وي با اشاره به مشكلات مالي اين هيأت تأكيد كرد: اسپانسري هم وجود ندارد كه از ما حمايت كند؛ زيرا طبيعتاً اسپانسرينگ مقولهاي است كه بايد هر دو طرف هم كسي كه حمايت ميكند و هم تيمها از آن سود ببرند. بنابراين به دليل همين نبود اسپانسر و مشكلات مالي تيمداري هم انجام نميشود ولي در هر صورت تمرينها را نگاه داشتهايم و در ردههاي سني بويژه جوانان و نوجوانان فعال هستيم.
وي با اشاره به انجام تمرينات بسكتبال در دو سالن الغدير و پورياي ولي افزود: در بسكتبال آقايان مربياني چون آقايان شاملو و رجبي و در بسكتبال بانوان خانمها لشكري و اسماعيلي فعال هستند و به علاقمندان آموزشهاي لازم را ارائه ميدهند.
رئيس هيأت بسكتبال ملاير با اشاره به فعال بودن اين رشته ورزشي در سطح دانشگاهها و آموزشوپرورش خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد ملاير 3 سال متوالي است كه در سطح استان اول ميشود و شهريورماه امسال هم ميزبان مسابقات كشوري بود كه با شركت 12 تيم از سراسر كشور برگزار شد.
وي افزود: سالن دانشگاه استاندارد است ولي هم نميتوان از سالن دانشگاه براي هيأتها استفاده كرد و هم از نظر بعد مسافت سالن دور است، دانشگاه ملي ملاير هم فعال وده و قهرمان منطقه خودشان در مسابقاتي كه در مشهد برگزار شد شدهاند.
نعيمي بيان كرد: بسكتبال آموزشوپرورش نيز فعال بوده و در سالن پورياي ولي شهرستان فعاليت ميكنند.
وي با اشاره به ظرفيتهاي خوب ملاير در اين رشته ورزشي گفت: ملاير تا 5 الي 6 سال پيش در تمام ردههاي سني قهرمان بلامنازع استان بود اما بحث مشكلات مالي باعث شده است كه بسكتبال شهرستان مانند گذشته نتواند خود را نشان دهد.
نعيمي با اشاره به ميزباني ملاير در مسابقات مختلف در سالهاي گذشته افزود: عليرضا امامي شهردار وقت ملاير كه رئيس هيأت بسكتبال بودند بسيار از اين ورزش حمايت ميكردند ولي در حال حاضر با وجود مشكلات مالي تنها بسكتبال شهرستان زنده است ولي زندگي نميكند.
وي خاطرنشان كرد: مدارس بسكتبال نيز تابستانها در شهرستان فعال است و امسال حدود 54 نفر خانم و 35 نفر از آقايان علاقمند به اين ورزش در كلاسها كه در سالن تختي برگزار شد شركت كردند ولي با توجه به استاندارد نبودن سالن اين فعاليتها شايد بيشتر جنبه نمايشي و تبليغاتي دارد و خيلي نميشود كار كرد.
نعيمي افزود: سال گذشته دوره مربيگري بسكتبال در ملاير برگزار شد همچنين سال قبل از آن ملاير ميزبان كلاسهاي داوري اين رشته ورزشي هم بود. وي بيان كرد: در خصوص فعاليت داوران بسكتبال شهرستان هم بايد گفت وقتي كه تيم نداشته باشيم داورها هم نميتوانند خود را نشان دهند؛ زيرا داوران هم بايد مانند ورزشكاران تمرين داشته باشند.
يكي از مربيان بسكتبال بانوان ملاير نيز در خصوص وضعيت بسكتبال بانوان شهرستان اظهار كرد: تمرينات بانوان بسكتباليست شهرستان در طول سال هميشه برقرار است و هم تيمهاي هيأت و هم آموزشوپروررش فعال هستند.
اعظم لشكري افزود: در آموزشوپرورش در 2 رده سني نونهالان و نوجوانان بسكتبال فعال است و در هيأت هم يك تيم آزاد داريم كه در ردههاي سني مختلف فعاليت ميكنند. همچنين تيم پرديس دانشگاه ملاير نيز هست.
وي افزود: در رده نوجوانان دو بازيكن بسكتباليست ما فاطمه سياوشي و مرضيه بيرالوند، در رده اميد شادي اميدينژاد و در ميني بسكتبال زهرا سبزي براي مسابقات كشور انتخاب شدهاند، همچنين شادي اميدينژاد سال گذشته براي يكي از تيمهاي تهراني در مسابقات ليگ برتر كشور به ميدان رفت. لشكري تأكيد كرد: با توجه به هزينههاي بالا و نبود اسپانسر 2 سال هست كه در مسابقات ليگ حضور نداشتهايم اما امسال قولهايي از سوي رئيس اداره ورزش شهرستان براي حضور در ليگ دسته دوم كشوري در رده نوجوانان به ما داده شده است.
لشكري افزود: بسكتبال بانوان ملاير در سالهاي گذشته بسيار فعال بوده و در ليگهاي كشوري حضور داشته است و تنها به دليل مشكلات مالي چند سالي است كه در ليگ حضور نداريم.
وي تأكيد كرد: مشكلات مالي، نبود مسابقات و حمايت نشدن از سوي استان مشكلات بسكتبال ملاير در حال حاضر هستند استان همدان يك تيم در دسته يك داشتند كه امسال به دسته پايينتر سقوط كردند و با اين شرايط بازيكنان من حتي انگيزهاي ندارند كه خود را در استان نشان دهند؛ زيرا در خود استان هم در اين رشته ورزشي ركود حاكم است و خيلي فعال نيست و وقتي استان كم كار ميشود شهرستانها هم تابع استان هستند و راندمان كار پايين ميآيد.
|