پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 10 فروردين 1403

کد خبر : 106975

 
هجوم مردم آمریکا به فروشگاه‌ها همزمان با اعلام حالت فوق‌العاده
تاریخ خبر : 1398-12-26
     
 
 
     
متن خبر :


درحالی‌که دونالد ترامپ عصر جمعه با هدف کاهش شیوع ویروس کرونا در آمریکا حالت اضطراری ملی اعلام کرده است، مردم در شهرهای مختلف آمریکا برای خرید کالاهای مختلف از مواد ضدعفونی‌کننده تا برنج به فروشگاه‌ها هجوم برده‌اند و این وضعیت موجب شده خرده‌فروشان برای پرکردن مجدد قفسه فروشگاه‌ها به تقلا بیفتند. تاکنون دست‌کم 47 نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
به گزارش تسنيم، فعالیت‌های روزمره متوقف شده است و شرکت‌هایی نظیر آمازون و توییتر از کارکنان خود خواسته‌اند تا دورکاری کنند. همچنین مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شده‌اند و رقابت‌های ورزشی و گردهمایی‌های مذهبی در کلیساها در سراسر کشور به حالت تعلیق درآمده است. شرکت‌های خرده‌فروشی در واکنش به افزایش شدید برخی اقلام محدودیت‌هایی را در زمینه خرید این محصولات اعلام کرده‌اند.
مدیر اجرایی شرکت «والمارت» در یک کنفرانس خبری با ترامپ گفت: این شرکت خرده‌فروشی برای تأمین تقاضای رو به افزایش محصولاتی مانند مواد ضدعفونی‌کننده، شوینده‌ها و انواع دستمال کاغذی با مشکل مواجه شده است.
وی افزود:‌ برای مدتی تأمین صد درصدی ژل‌های ضدعفونی‌کننده در انبارها با مشکل مواجه خواهد بود، ما همچنان در حال پر کردن مجدد انبارها هستیم، اما به‌محض رسیدن محصولات به فروشگاه‌ها به‌سرعت به فروش می‌رسند، درباره سایر محصولات نیز وضعیت به همین شکل است.
شرکت داروخانه‌های زنجیره‌ای «والگرینز بوتس» و سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای «کروگر» برای جلوگیری از خالی شدن انبارها محدودیت‌هایی را در زمینه فروش محصولات پرتقاضا اعمال کرده‌اند. شرکت «کروگر» تعداد داروهای سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ضدعفونی‌کننده قابل عرضه به هر یک از مشتریان را محدود کرده است و شرکت «والگرینز» عرضه دستمال مرطوب، ضدعفونی‌کننده، ماسک صورت، تب‌سنج و دستکش را به 4 عدد برای هر مشتری محدود کرده است.
 درخواست سوپرمارکت‌های انگلیس از مردم
سوپرمارکت‌های انگلیس روز یکشنبه از خریداران درخواست کردند خرید وحشت زده در بحبوحه شیوع ویروس کرونا را متوقف کرده و به اندازه نیاز خرید کنند تا دیگران هم بتوانند نیازهایشان را تأمین کنند.
به گزارش ایسنا، کنسرسیوم بی.آر.سی که نماینده گروه‌های سوپرمارکت شامل تسکو، سنزبری، آسدا و موریسونز است، اعلام کرد: این فروشگاه‌ها به اتفاق از مشتریانشان می‌خواهند در نحوه خرید کردن تجدیدنظر کنند.
نامه این سوپرمارکت‌ها به خریداران به صورت تبلیغات در روزنامه‌های یکشنبه و دوشنبه انگلیس منتشر خواهد شد.
هلن دیکینسون، مدیرعامل کنسرسیوم بی.آر.سی در نامه‌ای نوشت: ما نگرانی شما را درک می‌کنیم اما خرید بیش از نیاز به معنای آن است که برای دیگران چیزی باقی نمی‌ماند. اگر همه با همدیگر همکاری کنیم، مواد کافی برای همه وجود خواهد داشت.
شبکه‌های اجتماعی هفته گذشته پر از تصاویر قفسه‌های خالی در سوپرمارکت‌های بزرگ انگلیس بودند و مصرف‌کنندگان قفسه کالاهایی مانند پاستای خشک، دستمال کاغذی و مواد غذایی کنسروی را جارو کرده بودند.  خرید در سوپرمارکت‌های انگلیس به حدی زیاد است که به گفته برخی مدیران فروشگاه‌ها، تنها با زمان تعطیلات کریسمس قابل مقایسه است.
شواهد نشان می‌دهد میزان خرید از پنجشنبه گذشته که بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد کسانی که حتی عوارض اندک ابتلا به ویروس کرونا را نشان می‌دهند حداقل به مدت 7 روز خود را قرنطینه کنند، افزایش پیدا کرد.
طبق اعلام مقامات بهداشتی، تا روز شنبه ۲۱ نفر در انگلیس بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.