پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 10 فروردين 1403

کد خبر : 79986

 
محسنی اژه ای:

بانک مرکزی اهتمام ویژه برای رفع مشکل موسسات بانکی را دارد
تاریخ خبر : 1396-04-26
     
   
     
متن خبر :

سخنگوی دستگاه قضا گفت:بانک مرکزی و مسئولان اجرایی کشور و بخش نظارت اهتمام ویژه و تلاش وافری دارند برای اینکه مشکلات موسسات و شرکت های تعاونی اعتبار را رفع کرده و آنها را ساماندهی کنند.
به گزارش ایرنا،‌ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در صد و چهاردهمین نشست خبری افزود: مسئولان بانک مرکزی تلاش وافری در ساماندهی شرکت های تعاونی اعتباری دارند و می خواهند موسسات بی مجوز را مجوز دار و برای انحلال برخی موسسات اقدام کنند که این کار بسیار خوبی است.
وی افزود: تلاش بانک مرکزی برای احقاق حقوق مردم خوب است و قوه قضاییه هم به او کمک می کند و از بانک مرکزی می خواهم در تسریع حقوق مردم قدم بردارند.
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه قاتل آتنا دختر هفت ساله پارس آبادی به قتل دیگری هم اعتراف کرده است، گفت: جسد این زن هنوز پیدا نشده است.
وی تصریح کرد: بحث خانم کوچولویی که توسط یک مجرم به قتل رسیده در همان لحظه که اعلام مفقودی می شود همه مسئولان استانی، نیروی انتظامی، هلال احمر، دادستانی و... وارد کار شده و موضوع را بررسی می کنند که در نتیجه بررسی اولیه نتیجه ای حاصل نمی شود.
وی تاکید کرد: به افرادی مظنون می شوند که یکی همین قاتل بود و قبل از جرم به خانم خود پیغام می دهد مقداری مواد مخدر جاسازی کردم و او را جابه جا کردم خانمش نگران می شود و اطلاع می دهد که وقتی به آن مکان می روند با جسد این کودک مواجه می شوند.
محسنی اژه ای ادامه داد: وی به مورد دیگری اعتراف می کند که خانمی را هم قبلا به قتل رساندم و او را در فلان چاه انداختم اما هنوز اثری از آن جسد پیدا نشد. به غیر از اعتراف او، هنوز اسناد مدارکی برای وجود جسد در مکان اعلام شده وجود ندارد.
وی اظهار داشت: سه نفر مفقود شدند اما او به دو مورد اعتراف کرد البته هنوز جسد کشف نشده است.
محسنی اژه ای با تاکید بر استفاده بهینه از فضای مجازی گفت: درعین حال این فضای مجازی باید مدیریت شود در غیر این صورت آثار زیانباری از جهات و طیف های مختلف بویژه جوانان، گریبانگیر کشور می شود.
وی با اشاره به دو مرجع عام در کشور یکی مرجع قضایی و دیگری کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، ادامه داد: مرجع قضایی وظیفه دارد با مجرمان فضای مجازی برخورد کند و این جزو وظایفش است که متخلفان چه در فضای مجازی و چه واقعی برخورد کند.
وی افزود: در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ، برای جلوگیری از مصداق مجرمانه تصمیم گیری می کنند؛ البته اعضای دولت بیشتر از قوه قضاییه هستند و ممکن است مواردی را دولت مصداق جرم نداند و سازوکاری هم پیش بینی شده که در صورت فوریت یافتن مصداقی مجرمانه، جلسه باید هر چه سریع تَر تشکیل شود نه بعد از دو هفته.
این اختلاف درطول سال های اخیر وجود داشته اما تعداد دقیق آن را نمی دانم؛ امیدوارم مسئولان ذیربط اهتمام ویژه ای داشته باشند و با ایجاد زیرساخت های بومی، خسارات کمتری به کشور تحمیل شود چون متاسفانه دشمنان به همه اطلاعات می توانند دسترسی داشته باشند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.