نگاه دین ما این است که زن محور جامعه است و هر مردی این جایگاه را قبول نکند در واقع خودش را از لیاقت و دارایی بزرگ، زندگی و سعادت محروم کردهاست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بانوی مبارز مرحومه مرضیه حدیدچی (معروف به دباغ) افتخار زنان ایران اسلامی است،گفت: در شناساندن وی کار نشده است و باید بیشتر به جامعه به ویژه نسل جوان معرفی شود.
علی آقامحمدی روز چهارشنبه در آیین نکوداشت بانوی فرمانده خانم دباغ افزود: زنان ما باید از این زن انقلابی و مبارز الگو بگیرند چراکه راه ما باید راه فاطمه زهرا (س) و این بانوان نمونه باشد.
وی اظهار کرد: این بزرگداشت فرصتی است تا ما خودمان را تغییر دهیم و از این افراد و مفاخر به عنوان الگو استفاده کنیم.
آقا محمدی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این بزرگداشت باید منشاء تحول در همدان و زنان باشد تا خود را به عنوان محور جامعه معرفی کنند.
وی خطاب به مردان گفت: آیا زنان را به واقع ریشه زندگی خود می دانید و جایگاهی که دین و خداوند برای زن قبول دارد، شما قبول دارید؟
وی با تاکید بر اینکه زن محور جامعه است و خداوند شرافت فاطمه گونه بودن را به زنان داده است، گفت: این نگاه دین ما است و باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ویژگی های شخصیتی بانوی انقلابی خانم دباغ گفت: مرحومه مرضیه حدیدچی (دباغ) دختری لایق برای پدر و مادر، همسری قابل برای شوهر و مادری نمونه برای هشت فرزند خود بود.
آقا محمدی افزود: این زن انقلابی از موسسان سپاه همدان و رزمنده دفاع مقدس و نمونه کامل زنان در دوران ما در انقلاب و بعد از انقلاب بود که توانست با تلاش و کوشش اخلاق و فقه را فرا بگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این بانوی انقلابی علاوه بر مدیریت منزل و نگهداری از چندین فرزند نماینده مجلس هم بود و در سخت ترین شرایط زندگی را به خوبی مدیریت می کرد.
وی با اشاره به ویژگی های سخصیتی این بانوی مبارز،ادامه داد: وی هنگامی که در زندان های ساواک بود و دخترش را شکنجه می دادند تا او را بشکنند به زینب کبری (س) اقتدا و مقاومت کرد.
استاندار همدان با اشاره به نقش و جایگاه زنان در عرصههای مختلف از جمله پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس،گفت: حضور پرقدرت و میدانی زنان به انقلاب ما معنای دیگری بخشید.
به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد دیروز در نکوداشت مرضیه حدیدچی (دباغ) با عنوان بانوی فرمانده افزود: خانم دباغ به عنوان الگوی زن انقلابی و در تراز انقلاب اسلامی به شایستگی در فرمایشات رهبر معظم انقلاب به آن پرداخته شد و این بیانگر جایگاه این زن تراز انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای به زنان داد،اظهار کرد: در تعریف و بیان فرهنگ غربی از زن به عنوان استفاده مادی و تبلیغاتی تعریف شده بود.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: اما امام خمینی (ره) با شخصیت دادن به زنان و آوردن آنها به عرصه و صحنه به آنها شخصیت و جایگاه بخشید.
مرضیه حدیدچی (دباغ) از مبارزان پیشگام انقلاب اسلامی ۲۷ آبان ماه سال ۹۵ پس از گذراندن دوره بیماری در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) دارفانی را وداع گفت.